Prevarant iz Meksika lagao da je potpisao za Juventus, umalo dobio ugovore od poznatih kompanija!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 10.10.2018.
16:40
Izvor: Sportske.net

Nekada je biti prevarant bilo daleko lakše, ali danas je to veliki problem.

EPA-EFE/DI MARCO
EPA-EFE/DI MARCO

Povezane vesti

Sećate se prevaranata kao što je Ali Dia, on je prevario fudbalski svet tako što se predstavio kao Žorž Vea, preporučio se Sanderlendu i tako odigrao 33 minuta u tom klubu.

Danas to baš nije moguće, ali ima onih hrabrih koji su pokušali i nisu bili daleko od uspeha koji su namerili.

Jedan od njih jeste Meksikanac Dionisio Farid Rodrigez.

Ovaj momak ima 19 godina, dospeo je u naslove medije u Argentini i Meksiku zahvaljujući svom Instagram nalogu. Sve je lepo smislio, potpisivao je autograme u dresu Juventusa, slikao se u dresu tog kluba, pisao je da je potpisao za mladi tim i ubrzo stigao do 16 hiljada pratilaca na pomenutoj društvenoj mreži.

Par dobrih radnika u fotošopu su mu pomogli da se nađe na terenima Juventusa, tu je bio i mladi fudbaler Juventusa Žoao Serao. Lagao je za golove, asistencije, sve je izmislio.

Toliko je bio uverljiv da su pojedine firme iz Meksika želele saradnju sa njim, sve dok ga nisu provalili skauti Juventusa, pa njegova sreća nije trajala previše.

Njegov Instagram nalog je ubrzo ugašen, a njegova želja za popularnošću takođe...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 10.10.2018
17:51

steta sto nisi potpiso ugovor

avatar
Marko Petrovic
Wednesday, 10.10.2018
17:28

Sad se setih kada je Ali Dia sredinom devedesetih prešao u Sautempton tako što je njegov drugar sa faksa zvao telefonom trenera, predstavio se kao Džordž Vea, rekao da je Ali talentovan bivši igrač PSŽ i reprezentativac. Dve nedelje im je trebalo da raskinu ugovor, shvativši da su doveli lika koji je prethodno nastupio jednom za engleskog sedmoligaša, ali ipak je, iako neproveren, ubačen sa klupe protiv Lidsa u Premijer ligi a zatim i sam bio zamenjen.