Presuda?! Da li je posle ovoga Pogba otpisan?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 06.12.2018.
09:39
Izvor: Sportske.net

Ono što je Murinjo napisao je poruka, u to niko ne sumnja. Izgleda da smo došli do tačke gde za dvojicu nema mesta u istom klubu jer Francuz neće pristati na ovaj status.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Murinjo je čini se u jednoj rečenici objasnio zbog čega nema Pogbe.

U izjavi pred meč je potvrdio da su razlozi taktički, a u programu za utakmicu između ostalog je napisao "Nema mesta za one koji ne žele da daju sve, moramo da budemo jedinstveni, jaki, da pokažemo navijačima da igramo srcem i imamo strast".

Jasno, ovo su svi protumačili kao kritiku na račun Pola Pogbe sa kojim se sukobio posle Sautemptona, nazvavši ga virusom koji utiče na sve, na saigrače, na navijače, i optuživši ga da nema nimalo poštovanja.

Pogba je sada skupa rezerva, čak i kada nedostaje veliki broj igrača, Junajted je remizirao, ostao daleko od četvrtog mesta, ali čini se da Murinjo nema nameru da popusti, on je navodno već rekao upravi da je probao sve sa francuskim reprezentativcem i da nije dalo rezultata.

Pružio mu je šansu u finišu, rekao da je odigrao dobro, ali čini se da će Pogba ostati u drugom planu.

Bod protiv Arsenala, iako su gosti dva puta vodili je malo.

"I u mečevima kada igramo dobro kao protiv Arsenala, mi upucamo sebe, napravimo par grešaka i uvek bivamo kažnjeni"
, rekao je Murinjo.

"Neki put nam fali i malo kvaliteta, ali pokazali smo duh, da želimo, imali smo potrebnu dinamiku, intenzitet. To je ono što ohrabruje, srce, recimo Rašford, on daje sve za ovaj dres. Srećan sam zbog posvećenosti i hrabrosti tima, to je ohrabrenje",
dodaje Portugalac.

"Izgubili smo samo od Sitija, ali oni su bolji, od njih svi gube. I remiji su loši rezultati, ali imamo mnogo problema sa povredama, imamo i limite, koje ljudi ne razumeju", kao i obično našao je opravdanje Murinjo.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Adi237
Thursday, 06.12.2018
19:14

Najvise nam je odbrana limitirana ne mozemo mi dati golova koliko mozemo primiti...protiv Mou sam i ja ali nije sve kriv ,nije on kriv sto Roho pogresi i primismo gol,sto imaml panja od Smolinga,sto Bai izgleda dosta nesigurno i sto nam zadnja linija izgleda totalno nesigurno.

avatar
RIP KOBE
Thursday, 06.12.2018
16:47

ima i taj povratak u juventus

avatar
Amar Zornic
Thursday, 06.12.2018
12:22

Realno i jeste limitiran sastav . Iz cele odbrane nema jedan igrac blizu top klase

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Thursday, 06.12.2018
11:54

Slippy Mo polako prelazi u misticizam, nebi me cudilo da uskoro skikne neka ovca na sred Old Traforda.

avatar
Skoljka
Thursday, 06.12.2018
11:48

Kad li ce te najuriti, da mi je znati.

avatar
sole
Thursday, 06.12.2018
11:36

Dečko je doveden da bude pokretač i vodja tima on to očigledno nije i neće ni biti!! Jedino je showmen ali to MU i nijedna ozbiljna ekipa ne bi trebalo da trpi!! Medju 10 najplacenijih igrača na svetu a nema ga zadnje dve sezone ni u jednoj kombinaciji za najboljeg igrača,najboljih 11 i sl. Vreme da se spusti na zemlju ako nije već kasno!