Presedan! Junajted odlučuje ko će biti prvak Engleske, i znaju ko nikako ne bi smeo da uzme titulu!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 07.02.2019.
11:07
Izvor: Sportske.net

Situacija nikad viđena, Siti preuzeo prvo mesto, Liverpul ima meč manje. Ali problem je gde se igra ta utakmica...

Epa/Jon Super
Epa/Jon Super

Povezane vesti

Situacija bez presedana u engleskom fudbalu.

Siti je sinoć preskočio Liverpul pobedom protiv Evertona, imaju bolju gol razliku, ali Redsi imaju utakmicu manje. Siti je igrao ranije jer ih čeka duel sa Čelsijem u finalu Liga kupa.

"Dobro je biti prvi, ali Liverpul tek treba da igra na Old Trafordu", kaže Gvardiola.

Najbolja nada Sitija da će ostati prvi leži u gradskom rivalu koji će nakon pauze zbog FA kupa, dočekati u najvećoj utakmici engleskog fudbala Redse na "Old Trafordu".

U prvom delu šampionata, u poslednjoj Murinjovoj utakmici, Klopov tim je slavio sa 3:1, ali ovo je potpuno drugi Junajted koji od tada nije izgubio, naređao je devet pobeda u deset mečeva.

Solskjer posle kupa planira da ekipu opet odvede u trening kamp van Engleske, nekoliko dana u Španiju verovatno, "kura" u Dubaiju je dala rezultat početkom januara.

Junajted bi mogao mnogo toga da kaže u šampionskoj trci, a navijači su jasni, oni bi sve dali da Siti bude prvak, bez obzira što je gradsko rivalstvo u pitanju.

Liverpul je mnogo omraženiji i na sve načine, Junajted želi da ih spreči da osvoje titulu prvi put posle tri decenije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

24 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
razzorNo1
Friday, 08.02.2019
11:21

ne znam sta da kazem, Liverpul je odigrao dosta lose par utakmica al i dalje ima samo jedan poraz, s druge strane iako imamo isto bodova sa Sitijem i utakmicu manje svi guraju Siti kao prvaka i svi pricaju o njihovom nevjerovatnom fudbalu, kakvom to fudbalu, fudbalu gdje izgubis od Njukasla koji se bori za opstanak...Bodove su nam otkinule dvije vrlo neugodne ekipe, Lester je i Siti nadmudrio tako da, smijesno mi je kad Gvardiola nesto kmeci i prica a prosle god u LS na enfild dosao nasmijan i posle onih 1-0 on se lafo smije kao radujte se necete dugo i sta bi na kraju...Zato moj Liverpul nema sasne da otpisem do posljednjeg kola, koliko god me nervirali ja ih volim od kad znam za sebe, nebitni su trofeji u toj ljubavi al normalno je da bi volio da ih ima...U vezi sa Junajtedom da malo pisem, nisam dugo, oni da nas pobijede mi i dalje ostajemo gdje jesmo, u borbi pa do zadnjeg kola a sto se tice te utakmice da vam samo kazem Junajted nije nista posebno njima trebaju bodovi kao i nama tako da ce utakmica bit sigurno dobra al da ce junajted lagano slavit hahah dobro ok :D

avatar
The Red Army
Friday, 08.02.2019
01:46

Ja sam i dalje misljenja da bolje liverpul jednom u 30 godina, prvu premier ligu u istoriji, nego gvardiola 2 titule u 3 sezone, to je vec dominacija... Liverpul sve i da osvoji titulu opet ce uci u dug post siguran sam... Naravno, najbolje da totenhem osvoji al to nije realno ni malo, mada jos manje je bilo kad je lester osvojio 😁

avatar
Man united
Thursday, 07.02.2019
17:39

Најбоље Тотенхем да узме. Ал ако већ мора неко од водећег двојца, онда боље Сити свакако.

avatar
Wizard08
Thursday, 07.02.2019
13:36

Nece mancester,pustiti ni jedne ni druge.ali iskreno mislim da je tu najveci faktor de hea,i da su obe ekipe favoriti pa cak i na trafordu. realno je ocekivati da liverpool proigra vec protiv bornmauta ,a onda uz dobar rezultat protiv bajerna da se podigne samopouzdanje i da se dobije i ta utakmica.citiju krece veoma gust raspored malo bodu oci njihovi zrebovi ali ok. Nadajmo se dobrom fudbalu,nasim pobedama i njihovim porazima .
da napomenem celsi otkida bodove cityju

avatar
Rooster
Thursday, 07.02.2019
12:58

Ajmo Tottenheem!!

avatar
Wizard08
Thursday, 07.02.2019
13:36

Bolje oni nego city

avatar
äxwell
Thursday, 07.02.2019
12:44

Bice to nikada tezi derbi za Lvp ali po prvi put nakon 100godina igrace protiv Utd-a koji zeli igrati fudbal, tako da ocekujem sjajan mec..Bilo kakva pobjeda na OT moze mnogo znaciti u nastavku sezone..Moze se ponovo napraviti momentum..Rivali iz Abu Dabija mnogo pricaju u poslednje vrjeme, a i oni su pokazali vise puta da mogu izgubiti u svakom momentu..Vidjecemo, ima mnogo do kraj!

avatar
Paklena pomorandza
Thursday, 07.02.2019
15:29

Kolku rece ti imas god,120?!

avatar
Antihepi
Thursday, 07.02.2019
12:23

Ко верује да ће Ливерпул да узме титулу нека се обрати изабраном лекару...

avatar
Bambulica
Thursday, 07.02.2019
12:14

Pa naravno.., bukvalno cijela Engleska liga, bez izuzetka, se urotila protiv Liverpula, i mislim da u istoriji nije zabeležena prljavija kampanja protiv jednog kluba., al hvala Bogu, Liverpul i dalje sve konce drži u svojim rukama.

avatar
Thursday, 07.02.2019
13:52

neće vam dat bog jako ste zao klub ima pravde

avatar
Bambulica
Friday, 08.02.2019
17:33

Boli a bolest nije = Liv

avatar
L F C
Thursday, 07.02.2019
14:20

Ma samo polako brt, pustimo ih da se osecaju jakima, videcemo duga je sezona, ko se zadnji smeje... Inace, nemoj da te cudi to sto su se urodili protiv Liverupula, i ovde na sajtu nas pljuju ko kako stigne.