Prerano su ga proglasili promašajem, sada dobija novi ugovor od "Đavola"!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 15.08.2019.
11:06
Izvor: Sportske.net

Nakon slabog početka dobio je žestoke kritike, ali je uspeo da preokrene situaciju.

EPA-EFE/MANUEL DE ALMEIDA
EPA-EFE/MANUEL DE ALMEIDA

Povezane vesti

Viktor Lindelof je u klub sa "Old Traforda" stigao leta 2017. godine, na zahtev tadašnjeg trenera Žozea Murinja.

Nije bio u najboljoj fizičkoj spremi kada je došao, usledile su loše partije, kiksevi, navijači su odmah udarili po Murinju što ga je uopšte i dovodio.

Ipak, promenili su ploču.

Šveđanin je odigrao dobru sezonu, posebno je procvetao pod Solskjerom, koji mu neizmerno veruje, pa je bilo priče da bi mogao da dobije i kapitensku traku.

Iskristalisao se kao jedan od najvažnijih igrača "Đavola", a sada mu sledi i novi ugovor.

Englezi prenose da će uprava kluba sa "Old Traforda" ponuditi Lindelofu produžetak saradnje za još tri godine, dakle do leta 2025. godine, a prema novom ugovoru zarađivaće 150 hiljada funti nedeljno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Friday, 16.08.2019
11:15

Decko nije mogao da ostvari svoj pun potencijal pod Murinjovim vojdstvom, nije ga za kriviti jer vecina igraca nije mogla da igra kako ume dok je Murinjo bio trener. Sada stvari deluju dosta bolje, Lindelof moze i vise od ovoga u tom ne sumnjam i verujem da ce mu biti lakse sada kada je u tandemu sa Megvajerom.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 15.08.2019
15:28

Meni je on uvek delovao kao njihov najbolji stoper, ali ovo sa platama u Junajtedu stvarno nije normalno. Svima 50% vise nego sto treba.

avatar
The Red Army
Friday, 16.08.2019
02:56

Megvajer 150k,to uopste nije mnogo s obzirom na taj transfer, a i veruj mi isplati se to klubu sracunali su oni, cak i na sancezu ne verujem da su u minusu, uzeli su oni to od marketinga njegovog lika ili cega vec

avatar
Devil born 1878
Thursday, 15.08.2019
14:19

Zasluzeno, potpuno zasluzeno

avatar
riquelme
Thursday, 15.08.2019
12:30

Po meni nema tu puno polemike... Murinjo ima svoj stil koji trenutno nije puno popularan ali i takav kakav je majstor je svog zanata. Soa je posle ozbiljnih sukoba vratio na kolosek i bio je momak najbolji igrac prosle sezone. Prve godine je posle mnogo duhog posta za ekipu kakav je MU doneo 3 trofeja. Nisu LS i PL ali su 3 komada posle duge 0... Pred pocetak druge sezone je ocigledno ostao bez coveka koji ce da drzi Pogbu na zemlji, kompletna odbrana mu je bila na SP-u ali na izletu posto niko nije ima 2 minuta igre ni u planu svojih selektor. Kada je video da od uprave nema nista javno je poceo da prica da bez preozbiljnog stopera koji ce odmah dati sigurnost i desnog beka nema sta da trazi u prvih 4. Rekao je i da mu je potreban igrac u centrali kako bi uz Matica trcao za Pogbu i dao mu slobodu da igra svoju igru. Krilo nije bilo pod moranjem ali je i to bilo u planu za narednu godinu. Kako je sezona odmicala crtez koji im je nacrtao je poceo d se pretvara u stvarnost... Onda je trazio podrsku kluba ali su podrsku dobili Pogba i Valensija sto je sramno za klub velicine Mancestera.. Valensija je vec otisao, Pogba ce biti prodat za bagatelu u odnosu na ono sto je mogao da dobije od Reala kroz igraca/e i pare, dovedeni su 2 igraca na pozicijama (Megvajer i Bisaka) bez kojih je Murinjo rekao da nema price ni u snu o 4. mestu, 1 od 2 stopera koje je on doveo je bio potrosen posle SP-a i bice okosnica Mancesterovog zida, ispalili su se sto nisu ispostovali ceo plan Murinja do kraja bar sa jos tim veznim posto su se i drugi pojacavali i mislim da je tek ispala sto su dali Lukakua bez pokrivanja te pozicije. Tu ce u januaru puknuti zestoke pare da bi to nadomestili, ne daj Boze da ode u aut Marsijal ili Rasford. Sve najbolje zelim Junajtedu ali mislim da je pocetnih 4:0 opticka varka. Junajted ce zavisiti od odbrane... Svaka cast Murinju i mislim da sledeci odlazak i novi dolazak treba da bude uprava pa i vlasnik, ovi se mnogo sracinavaju. Nema tu sanse Junajted bez jos 2-3 igraca top klase u vezi na krilu i spicu. A ako ode Pogba onda i ako ce to biti samo po sebi pojacanje ipak ce onda trebati stvarno jos jedna prava top klasa na tom mestu. U prevodu jedno 300 milki plus da se potrosi lova i od Pogbe koju dobiju.

avatar
The Red Army
Friday, 16.08.2019
02:55

Tako je, nisu podrzali Murinja u prelaznom roku, trazio je nekoliko pozicija oni doveli freda 🤷‍♂️ ako ne podrzis trenera u prelaznom roku i ne svidjaju ti se igraci koje hoce da mu se dovedu, onda otpusti odma tog trenera, cemu cekanje kad ocigledno nemas poverenja u njega