Preokreti u Milanu, pobeda ''Rosonera''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.10.2018.
19:56
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva borba na ''San Siru'', bodovi ipak ostali u Milanu.

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Peta današnja utakmica 10. kola italijanske Serije A odigrana je na ''San Siru'', gde je domaći Milan savladao ekipu Sampdorije rezultatom 3:2.

Prvo poluvreme bilo je mnogo efikasnije, sa obe strane. U tom periodu su postignuta čak četiri pogotka.

Krenimo redom. Patrik Kutrone je u 17. minutu doveo domaće u vođstvo, posle odličnog centaršuta Susa levom nogom sa desne strane. Pogodio je Kutronea ''u trepavicu'', a ovome nije bilo teško da loptu sprovede u mrežu - 1:0.

Samo četiri minuta potrajalo je ovo vođstvo ''Rosonera'', a onda odličan prodor Kvaljarele kroz sredinu, poslao je loptu ka Saponari na levoj strani, a ovaj se lepo oslobodio Kalabrije i preciznim udarcem poslao loptu u suprotni ugao Donaruminog gola - 1:1.

Nije se dugo čekalo ni na potpuni preokret, opet su isti akteri bili na delu. Igrao se 31. minut, kada je Saponara poslao dugu loptu u kazneni prostor za Kvaljarelu, ovaj je umakao pažnji Kalabrije i volej udarcem savladao Donarumu - 1:2.

Milan je bio uzdrman u tim trenucima, ali samo pet minuta kasnije usledio je odgovor Gatuzovog tima. Akciju je pokrenuo Suso, nastavili Laksalt i Kutrone, a na pravi način završio Gonzalo Iguain - 2:2.

Odluka je pala u nastavku, kada je došlo do novog preokreta. Režirao ga je sjajni Suso koji je u 62. minutu odličnim udarcem sa dvadesetak metara savladao Audera za konačnih 3:2.

Mogao je Milan i do ubedljivije pobede, bili su domaći bolji tim u drugom poluvremenu, a najbliži golu bio je Laksalt, koji je sa tri-četiri metra pogodio stativu.

''Rosoneri'' sada imaju 15 bodova, uz utakmicu manje i nalaze se na deobi šestog mesta sa današnjim rivalom.

Večerašnji program u Seriji A se završava derbijem kola, od 20:30h sastaju se Napoli i Roma.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dimebag Darrell
Monday, 29.10.2018
09:24

Meni je Suso jedan od boljih igrača. Nešto imam osjećaj da bi ga Bayern mogao kupiti na ljeto ako bude htio tamo ići. Odlična je zamjena za Robbena.

avatar
Vlado rosonero
Sunday, 28.10.2018
22:26

Vazna pobjeda. Forza Milan!

avatar
2009-2019: DOVOLJNO?
Sunday, 28.10.2018
20:59

Pipo, Pipita i Pipinjo Kutrone, emotivni rolerkoster. Idemo dalje za sve pare.

avatar
2009-2019: DOVOLJNO?
Sunday, 28.10.2018
23:31
avatar
Boris Nedeljkovic
Sunday, 28.10.2018
23:47

stoper nam se povredio na duze vreme...jbg....znaci na zimu traziti jednog ali da zapata ode...treba nam i devetka.....inace dosta bolje smo stajali na terenu sem bilje.,..i zadnje linije u par navrata....gledao sam sinoc flamengo....paketa ispustio titulu :D :D :D....s peterca prebacio gol