Preokret u Madridu - Konte više nije opcija, igrači zbunjeni, ali se nazire novo rešenje!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 29.10.2018.
15:33
Izvor: Sportske.net

Izvori iz Španije i Italije tvrde da znaju ko će preuzeti klupu Reala.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Svi već odavno "prežalili" Julena Lopetegija, trener Reala će vrlo verovatno napustiti tu funkciju čim se pronađe kandidat po meri Florentina Pereza.

Španski biznismen ga je već pronašao u liku Antonija Kontea, međutim navodi iz Italije i Španije tvrde da se to neće dogoditi. Barem ne tako brzo.

Španski novinari bliski Realu i njihov italijanski kolega Đanluka Di Marcio tvrde da je Konte sve dalje od Madrida, te da će užarenu klupu "Kraljevskog kluba" zauzeti Santijago Solari.

Nekadašnji fudbaler Reala je trenutno prvi trener Kastilje, pa u klubu očigledno veruju da bi Argentinac mogao da krene stopama Zinedina Zidana.

Za sada nije najjasnije da li će on biti samo prelazno rešenje dok se ne dogovore sa Konteom, ali izvesno je da Italijan nije tako blizu da preuzme prvaka Evrope.

Igrači su jutros bili iznenađeni kada su ugledali Lopetegija na treningu jer su mnogi mislili da će trening voditi Santijago Solari.

Možda već naredni pred predstojeći meč u Kupu kralja sa Meliljom...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Monday, 29.10.2018
18:51

Problem je Celzi. Konte mora odustati od 10 mE ili se dogovoriti sa Celzijem...Mislim da sjor Konte nece prekidati "odmor"...Novi posao u junu 2019 kada legnu svi milioni na racun...

avatar
NikkiCFC
Monday, 29.10.2018
18:51

Mogu da zamislim koji pritisak igraci vrse posebno Ramos na Pereza da ne bude Konte.

avatar
Z
Monday, 29.10.2018
18:13

Iskreno, nikada nisam mislio da ce do ovoga doci...niti je Konte glup da preuzme ovako vruc krpmpir, niti je Real glup da ne moze da shvati da svlacionica ne moze da prihvati njegov autoratitivan nacin rada.

avatar
rossonero_t
Monday, 29.10.2018
17:56

Odlicno. Nadam se da ce nasi otpustiti Gatuza i konacno dovesti Kontea, da konacno imamo trenera kako treba.