Preokret, Španci promenili ploču, šta se u stvari dešava oko Luke Jovića!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 09.03.2020.
14:10
Izvor: Sportske.net

Nekoliko komentara u medijima pokazuju da situacija nije baš takva kakvom su je opisivali i da razapinjanje Srbina nije baš korektno. Nova šansa?

EPA-EFE/JESUS DIGES
EPA-EFE/JESUS DIGES

Povezane vesti

Stvari su se promenile, u Realu sada veruju da bi Luka Jović trebalo da dobije šansu jer Benzema promašuje veliki broj prilika.

"Problem je što se od Jovića očekuje da u ukupno 8.5 utakmica, kada se sračunaju svi minuti, da gol iz svake šanse, a Benzema promašuje", piše u jednom od komentara.

Lukin problem je nedostatak minutaže, odnosno poverenja, plus nepoznavanje jezika.

Ali, sa druge strane, posle poraza protiv Betisa jasnije je da Zidan mora nešto da promeni, Siti se bliži, uz to, Real je odmah izgubio prednost na vrhu tabele.

Protiv Pepa, moraće da igraju na gol više pa svakako igra sa jednim špicem po mnogima ne dolazi u obzir. Par komentara u stvari u medijima ukazuju da je potrebno više hrabrosti i rizika, ali i optužuju Zidana da je navodno već glavom u Juventusu.

Bilo kako bilo, Napoli i dalje ima ideju da angažuje Jovića, oni su ga pratili prošle godine, ali je bio preskup. Ipak, ako prodaju Kulibalija i par igrača biće novca, jure Ikardija koji je nemoguća misija, ali Jović bi mogao da bude realan ishod. Ako u Realu, ne odluče da ipak naredne sezone pruže Luki šansu da bude standardan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Tuesday, 10.03.2020
05:26

Pa da. A Jovičeva cena veća od Ikardinjove.

avatar
Mak-Juventino
Monday, 09.03.2020
22:52

Pozajmica u Bundesligu

avatar
NajveciŠvaler
Monday, 09.03.2020
18:01

Treba dati sansu decku,verujem u njega!

avatar
papirnica
Monday, 09.03.2020
17:04

Pa ko je taj Jovič hvalite ga kao da je dao 100 golova za reprezentanciju i neznam gde pa pogledajte momka u 19 godina Haaland je dao za 7-8 Utakmica u ligi prvaka 10 golova promašaj reala i gotovo neka ide u napoli momak nije dorasao velikim klubov ima i čao sad ako je naš pa ne valja ne valja tačka.

avatar
JC\'90
Monday, 09.03.2020
17:03

Kakve gluposti