Preokret, Serija A ne odsutaje, ipak se igra u Torinu!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 04.10.2020.
17:03
Izvor: Sportske.net

Juventus i Napoli po već određenom rasporedu.

EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI
EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI

Povezane vesti

Igra se, ne igra se, ipak se - igra!

Serija A odbila je zahtev Napolija da se susret sa Juventom odloži zbog nepovoljne situacije sa koronavirusom u timu koji predvodi Đenaro Gatuzo.

I pored najave ministra zdravlja Italije da se meč neće odigrati, Serija A je saopštila da će se meč odigrati po planu, večeras od 20.45.

"Povodom zahteva Napolija da se meč odloži, Lega Kalčo tvrdi da trenutna pravila garantuju bezbednost svih učesnika meča, jednak tretman klubova i poštovanja sportskog fer-pleja. Uzevši u obzir slučaj Torina protiv Atalante, Milanovog gostovanja Krotoneu, Đenove protiv Napolija i Atalante protiv Kaljarija, zahtev Napolija se odbija", stoji u saopštenju Serije A.

Juventus je danas standardno održao trening danas ujutru pre zajedničkog ručka, a očekuje se odlazak na stadion u 19.30 po lokalnom vremenu.

Ukoliko se Napoli ne pojavi u Torinu, sudija će nakon 45 minuta odsvirati kraj utakmice i službenu pobedu dodeliti domaćoj ekipi.

Baner 12

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juvealexx
Sunday, 04.10.2020
18:11

Uzalud sve njihove "vlasti" im "zabranjuju" odlazak u torino , sprema li se to "državni udar" ili pripreme za "otcjepljenje" "juga Italije" jer ne poštuje se odluka talijanske vlade nego pokrajina u sklopu države donosi "samostalno odluke" za koje nema "nadležnost" , naravno zbog svega navedenog iz Napolija najavljuju "pravnu bitku" ukoliko se pobjeda dodijeli Juventusu jer "nisu oni krivi" što im vlasti campagne ne daju da otputuju u Torino 🤣 🤣

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 04.10.2020
17:37

Ako mogu drugi igrati onda moze i Napoli