Preokret Sent Etijena na Subotićevom debiju

Autor: Boban Filipović
subota 27.01.2018.
22:00
Izvor: Sportske.net

Neven će prvi meč za 'zelene' pamtiti po pobedi.

Povezane vesti

Iako je Kaen poveo u gostima u Sent Etijenu golom Rodeljina u ranoj fazi meča, kući se vraća praznih šaka.

Desetak minuta pre odlaska na odmor povratnik u francuki fudbal Ntep je odličnim udarcem iz prve poravnao rezultat, a pobedu 'zelenima' je u 78. minutu doneo rezervista Bamba.

Bivši reprezentativac Srbije Neven Subotić je debitovao u dresu Sent Etijena, odigrao je svih 90 minuta.

Na pobednički kolosek se vratio i Nant, koji se zbog poraza Nice u Mecu osamio na petom mestu. Ranijerijevi 'kanarinci' su spakovali tri komada u Gengamu u poslednjih pola sata. Tomason ih je doveo u vođstvo posle sata igre, pet minuta pre kraja Sala je sa penala otvorio vrata pobede, a potvrdio ju je rezervista Ngom u sudijskoj nadoknadi.

Mec je ostao na dnu, ali pobeda nad razigranom Nicom je ohrabrujući znak u borbi za opstanak. Fenjeraš je iskoristio brojčanu prednost pošto su gosti u finišu prvog poluvremena ostali sa igračem manje zbog crvenog kartona Les Melua. Ro je početkom drugog dela igre doveo Mec u vođstvo, potom je Baloteli promašio penal, pa pogodio iz "šteka" za izjednačenje, ali pet minuta kasnije Ro svojim drugim golom na utakmici donosi trijmf svom timu.

Minimalce su ostvarili Anže protiv Amijena i Tuluz protiv Troa, i jedni i drugi su ranim golovima došli do važnih bodova u borbi za opstanak. Kapel je u šestom minutu srušio "jednoroge", dok je u Tulzu jedini pogodak na utakmici postigao Sanogo u 11. minutu.

Rezultati:

Sent Etijen - Kaen 2:1
Gengam - Nant 0:3
Mec - Nica 2:1
Tuluz - Troa 1:0
Anže - Amijen 1:0

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke