Preokret! Sari čeka finale engleskog kupa, Konte dobija šansu!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 19.05.2018.
09:48
Izvor: Sportske.net

Izgleda da iza Sarijevog odbijanja da odmah odgovori na ponudu Napolija da ostane stoji čekanje na ishod meča na "Vembliju".

EPA-EFE/CESARE ABBATE
EPA-EFE/CESARE ABBATE

Povezane vesti

Iz Engleske stižu šokantne informacije.

Navodno, Mauricio Sari čeka ishod današnje utakmice FA kupa, finala između Čelsija i Mančester Junajteda.

Prema tvrdnjama ostrvskih medija, Italijan nije još odgovorio De Laurentisu jer će Antonio Konte ostati na klupi "Plavaca" ako osvoji trofej.

Naime, Čelsi nema mnogo rešenja, Italijan ima ugovor na još sezonu, pa bi spasio mesto trofejnim završetkom, iako neće igrati u Ligi šampiona, a sa druge strane, klub ne bi morao da mu plati smenu 12 miliona evra.

Sari je navodno i dalje zagrejan za Čelsi, ne veruje predsedniku Napolija da će dovoljno pojačati ekipu. Ako Čelsi danas izgubi, Abramovič će platiti klauzulu Napoliju i odvesti Sarija koji bi imao manju platu nego Konte, pa bi to nadoknadilo troškove klauzule.

Pitanje je verodostojnosti jer je teško zamisliti situaciju u kojoj Konte i dalje sarađuje sa Granovskajom predsednicom kluba, mada ni on sam nema nikakve opcije.

Naime, PSŽ se odlučio za Tuhela, Napoli je odbio, od povratka u Juventus nema ništa, čak i kada bi Alegri otišao.

Ponavljao je da ima ugovor sa Čelsijem još sezonu i da ima nameru da ga ispoštuje.

Da li mu današnja pobeda garantuje ostanak na klupi?

Videćemo, tek izgleda da to čeka i Sari koji je bio na večeri u četvrtak sa igračima i De Laurentisom, atmosfera je bila srdačna, ali i dalje nije dao pristanak da potpiše novi ugovor i ostane pod Vezuvom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bratuska_Blueboy
Saturday, 19.05.2018
15:12

Ni sam ne znam, koliko je pametno posle ove stvarno lose sezone dati Konteu otkaz ipak je prosle uzeo titulu a ove nije doveo zeljena pojacanja ali je pogresio sa Kostom i Maticem, a onda svadja sa Luizom... da su ta tri igraca bila prisutna ove sezone bez sumnje plasman Celsija bi bio mnogo bolji, opet igra defanzivan fudbal sa ekipom koja ima izrazene napadacke kvalitete... ako ne uzme kup vcrs... msm kad se sve sabere da je ipak bolje da dovedemo Sarija! Jer izgleda da je Konte previse temperamentan i da na silu namece autoritet, a od gazde ne dobija odresene ruke da radi svoj posao... i da ostane na kraju mozda bude dobro ipak poznaje igrace i verujem da bi posle ove katastrofe promenio stil igre i taktiku i dobio malo lufta sto se pojacanja tice...

avatar
Naka TZ (CFC)
Saturday, 19.05.2018
14:02

Ja mislim i ako dodje Sari da ce kad tad puknuti na relaciji trener uprava.Fazon je sto svaki trener hoce slobodu na trzistu oko transfera a to Celzijeva uprava ne dozvoljava vec sama namece igrace na koje pada izbor.Mislim da zbog toga ce svaki trener biti kratkog daha u klubu.Jedino da nadju nekog poslusnika ili kako se narodski kaze marionetu jedino takvog vidim dugo na celu sa ovom upravom i politikom kluba.Generalno Celzi nije kao prije da dovodi sposobne igrace za velike stvari .Prije se moglo tolerisat mjesanje uprave i ljudi iz sjenke oko kupovine igraca.Tada su i skauti radili svoj posao.Sada ja ne prepoznajem ovaj Celzi koji mahom kupuje jeftine, potrosene ili prosjecne ,povredjene igrace.Sa takvom politikom nikad necemo zadrzati nekog trenera duze niti mozemo imati visoke ambicije za trofeje kao prije sto smo uvjek imali samo najvece ciljeve i domete .

avatar
brekbaCh1
Saturday, 19.05.2018
12:44

Ja cu vam odgovoriti za Kontea, ide 100%, a nadam se da ga Sari menja.

avatar
II Plava Horda II
Saturday, 19.05.2018
12:43

S' jedne strane trofej FA kupa, s' druge strane Sari, vala za mene win-win situacija.

avatar
Red blood
Saturday, 19.05.2018
12:10

Niki,sta cemo sad?Hoces navijati da Celzi izgubi finale?

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 19.05.2018
11:57

I jedan i drugi treba da ostanu tamo gde jesu , najbolje za sve !!!

avatar
10BillionXD
Saturday, 19.05.2018
10:41

Conte nece ostati sta god se desi danas. Ima los odnos sa mnogim igracima u svlacionici, sa Abramovichem i sa upravom. nOvo jedino moze popraviti trofej LP (znaci ne moze, xd) a ne FA kupa!

avatar
NikkiCFC
Saturday, 19.05.2018
21:07

Ako ostaje bitno je da izgradi odnos sa Azarom i Kurtoom. Ostali koji eventualno imaju los odnos sa njim nisu bitni. Pedro, Vilijan, Fabregas, Luiz ocekujem da svi odu na leto. Tu je jos Kejhil i Aspi koji vole klub i bore se uvek . Sve ostale igrace je doveo Konte u tim za ovde dve godine.

avatar
brekbaCh1
Sunday, 20.05.2018
01:51

Voleo bih da je zaista tako kao sto kazes u vezi Bejlija, ali izgubio sam veru u upravu, iskreno.

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 19.05.2018
10:27

Nikad manje u pobjedu nisam vjerovao nego danas,ali sta god bilo nadam se da ce Konte na kraju ostati! kakav god bio ishod i neka se isprse za pojacanja jer ovaj tim realno i jeste za Ligu Evrope

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 19.05.2018
10:12

Lepsu vest na jutro nisam mogao procitat!!! Sada imam razloga za duplo navijanje!!!

avatar
Saturday, 19.05.2018
09:52

Bajern ce da nam uzme Leon Bejlija ali malo sutra,eno ga mali u Lodnonu danas ce biti na finalu FA Kupa,lajkuje tamo slike po Instagramu Azaru i Rudigeru,tako da ovi slepci iz Bajerna ima da izduvaju...

avatar
brekbaCh1
Saturday, 19.05.2018
18:17

Moze on da lajkuje sta hoce, ovi nasi slepci nece da plate za njega koliko treba. A da ne pricamo da je Bajern, ipak Bajern.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 19.05.2018
21:05

Decko ce i za reprezentaciju Engleske da igra njegova buducnost je u PL a nas je navijac ocekujem potpis u narednih 10 dana.