Preokret oko Ronalda, Juve ovo može da "izdrži"?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 23.11.2020.
10:09
Izvor: Sportske.net

Stara dama ima drugačiji plan?

EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Kristijano Ronaldo bi ipak mogao da ostane u Juventusu do kraja ugovora.

Kako je danas preneo Tutosport, Andrea Pirlo je glavni "krivac" za to, jer Ronaldo opet ima poverenja u svog trenera, te navodno sa njim ima odnos kakav je imao sa Zinedinom Zidanom.

Ronaldo blista pod Pirlovom palicom, postigao  je osam golova na pet utakmica, u odličnoj je formi i deluje da sve ide u pravom smeru za njega.

"Ronaldo je sjajan profesionalac, kao što svi znamo, i primer za sve oko sebe i na utakmicama i na treninzima. Jedino što mogu da ga savetujem jeste da nastavi u istom ritmu", rekao je Andrea Pirlo.

Ronaldo navodno ne želi da napusti Juventus, sviđa mu se projekat sa Pirlom na čelu, ali je problem kako Stara dama može ovo finansijski da izdrži?

Nije tajna da Ronaldo prima 30 miliona evra godišnje, tri puta više nego sledeći na listi - Matijs de Liht, u prevodu Juventus košta oko 57 miliona evra godišnje.

Juventus bi mogao da bude u problemu ako ga još jednu sezonu toliko bude plaćao i da stvar bude još gora, onda da ode bez obeštećenja.

Biće zanimljivo pratiti rasplet situacije ako Ronaldo nastavi da igra kao u najboljim godinama, a na leto uđe u poslednju svog ugovora...

Podsetimo, Real je odbio mogućnost da ga vrati, pominjali su se još samo PSŽ i Mančester Junajted...

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Monday, 23.11.2020
15:08

Jedno je tačno da on već godinama igra kao u najboljim godinama: puni boraniju i nestaje sa terena u iole jačim utakmicama dok marketing pronalazi 'rekorde' koje obara/postavlja golovima Specijama, Kaljarijima (nekada Hetafeima, Levanteima te Mameima i Šahtjorima u LŠ) tipa 8 golova u 5 utakmica, 2 gola za 4 minuta itd. :D Marketingom je otimao ZL, a golovima Ramosa, Bejla, Benzeme, Marsela, Edera, Nanija i ostalih sam osvajao trofeje namenjene klubovima i reprezentacijama. :D