Preokret - Lampard ponovo u Premijer ligi!?

Autor: Vladimir Nestorović
petak 01.08.2014.
21:06
Izvor: Sportske.net

Zvuči pomalo neverovatno, ali legendarni fudbaler Čelsija bi uskoro mogao da se vrati na Ostrvo i zaigra za jednog od konkurenata za osvajanje titule. Koji klub je u pitanju?

Beta/AP Photo/Craig Ruttle
Beta/AP Photo/Craig Ruttle

Povezane vesti

Frenk Lampard je nedavno potpisao dvogodišnji ugovor sa Njujork Sitijem, po kome će nedeljno zarađivati 90 hiljada funti, a društvo u novom klubu praviće mu David Vilja, doskorašnji napadač Barselone.

Ipak, Lampard u novom klubu neće igrati do naredne godine, pa su brojni klubovi širom Evrope i sveta rešeni da ga dovedu na pozajmicu.

Spekulisalo se da bi mogao u Melburn, kao i da njegov ujak Hari Rednap želi da ga dovede u Kvins Park Rendžerse, ali će njegova privremena stanica najverovatnije biti Mančester Siti.

Aktuelni šampion Engleske je favorit za dovođenje Lamparda u kladionicama širom Britanije, a nekoliko uglednih medija na Ostrvu potvrdilo je da su 'Građani' vrlo zainteresovani za Lamparda, uprkos velikoj konkurenciji na sredini terena.

Očigledno je da Manuel Pelegrini ima plan kako bi u svoj tim uklopio i Frenka Lamparda, makar u prvom delu sezone, a ostaje da se vidi da li će do realizacije ove pozajmice i doći.

Lampard u Mančester Sitiju? Navijačima Čelsija se to neće svideti...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke