Preokret i u Valensiji, potonula "podmornica" zbog golmana!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 23.08.2019.
23:59
Izvor: Sportske.net

Prva pobeda Levantea.

EPA-EFE/PACO CAMPOS
EPA-EFE/PACO CAMPOS

Povezane vesti

Slavlje Levantea protiv Viljareala u okviru drugog kola španskog prvenstva rezultatom 2:1 (0:1).

Gosti su poveli već u 3. minutu utakmice, tada je Ekambi prošao po levoj strani, upsolio Morena koji je sa par metara uspeo da pogodi za 0:1.

Domaći su uspeli da izjednače u 68. minutu, sudija je morao da gleda VAR nakon čeka je pokazao na belu tačku. Rođer je bio precizan za izjednačenje.

Samo pet minuta kasnije, nova situacija u kaznenom prostoru gostiju, velika greška golmana Abariskete, izgubio je loptu i nakon toga napravio penal što je koštalo i bodova ekipu Viljareala.

Ponovo je bio strelac Rođer za konačnih 2:1.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
adidas forever
Saturday, 24.08.2019
03:26

Koliko zbog golmana, a koliko zbog sudije, pitanje je? Strogo uzevši ne mogu da kažem da nije bilo nikakvih elemenata za penal kod prvog, još više kod drugog penala, ali... mogao je i da ne svira bar prvi. Ne mogu da kažem ni da golman nije krenuo ranije kod prvog penala, pa je zbog toga ponovljen jer je odbranio (malo je falilo da odbrani i ponovljeni), ali... nije baš uobičajeno ponavljanje penala zbog toga. Između ta 2 penala sudija je svirao i još jedan, ali su mu iz VAR-a javili da je faul bio par desetina santimetara izvan šesnaesterca pa je penal preinačio u slobodnjak, ali je dopustio živom zidu da stane na 6-7m itd.

E sad da li je manje zaslužio pobedu tim koji je prvi udarac u protivnički gol uputio sa penala posle više od sat vremena igre (a osim ta 2 penala nešto se i ne sećam da li su bar nakon 2:1 uputili još neki udarac na gol?) ili tim koji je morao da vodi bar sa 3 ili 4:0 nakon sat vremena igre? Teško je reći...