PREOKRET - Crna Gora sve jača, povratak ''otpisanog''! Ne plaše se Srbije ni da ima Nejmara!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 08.10.2018.
20:49
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Posle serije loših, usledila je serija sve boljih vesti za selektora reprezentacije Crne Gore Ljubišu Tumbakovića.

EPA/BORIS PEJOVIC
EPA/BORIS PEJOVIC

Povezane vesti

Tokom vikenda delovalo je da će ''Sokolovi'' biti značajno oslabljeni u predstojećem susretu sa Srbijom, 11. oktobra u Podgorici, a kako se ovaj meč približava, situacija u njihovom timu postaje sve bolja.

Danas smo preneli vesti iz Podgorice kako će Stevan Jovetić i Marko Vešović ipak biti spremni za meč sa Srbijom, a nove dobre vesti za selekciju Crne Gore otkrio je Tumbakovićev pomoćnik Aleksandar Janković.

''Ambijent u timu je odličan, na svakom okupljanju to pokazujemo. Od doktora i lekarskog tima dobili smo informaciju da ćemo Nikolu Vukčevića imati već sutra na treningu, a potom i na utakmicama u četvrtak i nedelju - protiv Srbije i Litvanije'', poručio je Janković, a prenose ''Vijesti''.

Za to vreme, spisak povređenih igrača u reprezentaciji Srbije se povećao, pa selektor Krstajić neće moći da računa na Aleksandra Kolarova, Nemanju Matića i Nenada Krstičića.

Sa njima, ili bez njih, u reprezentaciji Crne Gore ne plaše se ''Orlova''.

''Kolarov i Matić su za njih važni igrači, ali tu su Aleksandar Mitrović, Adem Ljajić, Filip Kostić, Andrija Živković… Imaju dobru reprezentaciju. Očekujem ozbiljnu utakmicu, lep rivalitet između dve zemlje, koje se prvi put sastaju.

Nećemo imati posebnih zadataka za igrače. Niti se prilagođavati, pa ni da za Srbiju igraju Nejmar, Lionel Mesi ili Kristijano Ronaldo'', zaključio je Janković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Tuesday, 09.10.2018
18:51

Ове Крстајићеве селекције се не плаши ни Сан Марино.

avatar
Burazer
Tuesday, 09.10.2018
00:28

Prvo Srbije se niko nikada nije plasio, a drugo pogotovu ne treba niko da se plasi Srbije sada.