Preokret - Bufonova sestra dala nadu navijačima Juventusa!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 16.05.2018.
13:21
Izvor: Sportske.net

Sutra će sve biti poznato.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Đanluiđi Bufon najverovatnije igra svoju poslednju sezonu u karijeri.

Do kraja iste ostala je još jedna utakmica i to bez takmičarskog značaja, kako je Juve osvojio sedmi uzastopni put titulu u Seriji A i četvrti vezani kup.

Bufon se nadao da bi mogao da se domogne i trofeja u Ligi šampiona, koji mu nedostaje da upotpuni svoju već impresivnu kolekciju srebrnine, ali ga je Real zaustavio na tom putu, mnogi bi rekli i sudija Majk Oliver.

Za sutra je zakazana konferencija za novinare, na kojoj će popularni Điđi obavestiti javnost o svojoj odluci, da li se povlači ili će odigrati još jednu sezonu.

Mnogi se nadaju da bi mogao da čuva mrežu "Bjankonera" još makar godinu dana, a takvima je nadu ulila izjava njegove sestre Veronike.

On je izjavila da u Điđijevim očima još uvek vidi želju da se bori.

"Nisam još razmišljala o tome. Što ga više gledam na terenu to mi sve manje deluje kao igrač pred penzijom.

Ja sam igrala odbojku i kada sam imala 27 godina imala sam hiljadu razloga da ostavim sve, ali pitam se koji to razlog Điđi ima. Ima 40 godina, pa šta?

Ovde govorimo o golmanu koji je bio junak u sedam uzastupno osvojenih titula Juventusa i četiri Kupa Italije. Čak i u Ligi šampiona, na Bernabeu, bio je odličan.

Ja sam njegova sestra zaboga, puno ga volim i pristrasna sam, ali zaista mislim da nije vreme za njegov oproštaj. U Điđijevim očima ne vidim da želi da stane.

Rekla sam mu to sto puta, ali Điđi je dobar momak, on se nasmeje i uvek mi odgovori da je tako možda bolje. Kao sestra i kao bivša sportistkinja želim da čujem da hoće da prekine jer ne može više. Ali to nije slučaj
", izjavila je Bufonova sestra Veronika.

Želja dakle postoji, a Veronika je govorila i o ispadanju Juventusa u Seriju B, zbog čuvenog "Kalčiopolija" i činjenici da je Bufon tada ostao uz voljeni klub.

"Bili smo na moru, saznali smo zajedno za ispadanje Juventusa i pogledala sam ga i pitala šta će raditi naredne godine. Rekao mi je da će ostati.

Mislila sam da je lud, ali razmišljajući o tome na kraju nisam bila toliko iznenađena, moj brat je takav, jednostavan dečak, koji ima osećanja
", dodala je Veronika.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 16.05.2018
17:22

Moze ali ako predje u Askoli.

avatar
Wednesday, 16.05.2018
15:58

Daj neka ode ovaj kikser dvolicni u penziju vise, smorio je.

avatar
Vladimir Simovic
Wednesday, 16.05.2018
17:28

Tako ste i Kasiljasa oterali, ej Kasiljasa u koga ste se kleli. Toliko o dvolicnosti... Ubedjujete se izmedju sebe (Realovci) da je bio penal. Ako smatras da si u pravu, nema potrebe za tim stresom i ogorcenoscu, to rade nesigurni.

avatar
Vladimir Simovic
Wednesday, 16.05.2018
14:24
avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Wednesday, 16.05.2018
13:25

Cuo da je Ilic produzio ugovor pa resio i on da brani jos malo:-D Nije (samo) sudija pr-oliver nego (i) cakir koji je ubrzo posle vas osakatio i nemacke dominatore- sve u korist najgorih od svih, laznih sampiona.

avatar
El Clásico leyendas
Wednesday, 16.05.2018
13:35
avatar
El Clásico leyendas
Wednesday, 16.05.2018
16:11

znas dobro na sta se odnosi. jesi li ti Revolt?

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Wednesday, 16.05.2018
15:32

A ta pretposlednja rec se odnosi na ovo sto kao uzimate u nizu.