Premijer liga - "Vukovi" pojeli Barnli, ne pomaže ni sjajni Hart!

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 16.09.2018.
16:26
Izvor: Sportske.net

Vulverhempton je danas dočekao Barnli u petom kolu Premijer lige.

EPA-EFE/ANTHONY ANEX
EPA-EFE/ANTHONY ANEX

Povezane vesti

Novajlija u Premijer ligi je zasluženo slavio protiv prošlogodišnje senzacije sa 1:0 (0:0).

"Vulvsi" su bili mnogo bolji na terenu, napadali su konstantno, vršili pritisak, a Barnli se "grčevito" branio i oslanjao se na fantastične odbrane Džoa Harta.

Prvo poluvreme je završeno bez golova, a domaćin je nizao šanse, ali nisu uspeli da postignu gol u prvom delu igre, a za to je najzaslužniji Hart, koji je imao svoj dan.

Igrao se 30. minut igre kada su Vulvsi krenuli u jedan od svojih mnogobrojnih napada, tri puta su u ovom napadu šputirali u okvir gola Barnlija, ali je Hart nekako uspeo da sačuva svoju mrežu, brilijantne odbrane su to bile i tada je engleski golman podsetio na neke svoje najbolje partije iz Mančester sitija.

Drugo poluvreme nije donelo nikakve promene, domaćin je nastavio da napada, a nakon ogromnom promašaja Himeneza u 47. minutu, isti igrač se iskupio i u 61. minutu je postigao gol koji je doneo prednost Vulvsima, Met Doerti je fantastično asistirao.

Barnli je do kraja meča imao samo jednu ozbiljnu šansu, a Kork nije uspeo da prosledi loptu u mrežu sa nekih 2 metra od gola. Vulverhempton je držao loptu u svom posedu i povremeno pripretio Hartu, ali nisu to bile ozbiljne šanse, pa je do kraja meča ostalo 1:0.

Zaslužena pobeda sjajnog Vulverhemptona koji potvrđuje da se od njih ne očekuje borba za opstanak, već borba za gornji deo tabele!
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Sunday, 16.09.2018
21:14

Ocekivano. Jeste da ih je LE poremetila ali borice se Barnli zestoko za opstanak. Hadersfild i Kardif ispadaju sigurno.