Premijer liga: "Sveci" pogurali Norič ka Čempionšipu

Autor: Nikola Miloradović
petak 19.06.2020.
20:52
Izvor: Sportske.net

Ekipa Danijela Farkea u teškoj situaciji.

EPA-EFE/RICHARD HEATHCOTE / NMC / GETTY IMAGES POOL
EPA-EFE/RICHARD HEATHCOTE / NMC / GETTY IMAGES POOL

Povezane vesti

Fudbaleri Noriča poraženi su na startu 30. kola i to na svom stadionu od ekipe Sautemptona za 0:3 (0:0).

Prvi su pripretili "Kanarinci", u šansi se našao Drmić već u devetom minutu, ali je traljavo odreagovao, odbrana je stigla da izblokira njegov pokušaj iz dobre pozicije.

U 34. minutu prva velika prilika na utakmici, propustili su da je realizuju gosti, Deni Ings je tukao iz dobre pozicije, ali je pogodio prečku.

Otišlo se na odmor bez golova, a Ingsu je samo četiri minuta u nastavku trebalo da se iskupi za promašaj iz prvog dela igre.

Dobio je loptu od Armstronga na ivici kaznenog prostora rivala, namestio se na udarac i raspalio po lopti, koju efektno smešta iza leđa Krula za 1:0.

Samo 10 minuta kasnije, novi udarac za domaćina, Ings dodaje loptu Armstrongu ovog puta, a ovaj preciznim udarcem povećava prednost "Svetaca" na 2:0.

Usledio je pokušaj Vard-Prausa, ali je vezista bio izblokiran u poslednjem trenutku, da bi u 65. minutu "Kanarinci" postigli pogodak, ali je on bio poništen zbog očiglednog ofsajda.

Potpuni nokaut domaćin je doživeo u 79. minutu, jako precizan udarac Nejtana Redmonda sa ivice kaznenog prostora i 3:0 za ekipu Ralfa Hazenhitla na "Kerou roudu".

Do kraja nije bilo promene rezultata, Sautempton je praktično prebrinuo borbu za opstanak, dok je Norič ostao zakucan na dnu tabele.


Baner 2

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke