Premijer liga: Spektakularni golovi i podela bodova na "Vikaridžu"!

Autor: Nikola Miloradović
subota 20.06.2020.
15:30
Izvor: Sportske.net

Kakav finiš utakmice.

EPA-EFE/ANDY RAIN / NMC / EPA POOL
EPA-EFE/ANDY RAIN / NMC / EPA POOL

Povezane vesti

Golova nije bilo gotovo punih 90 minuta, a onda smo u finišu videli dva fantastična pogotka, na kraju remi na "Vikaridžu" u duelu Votforda i Lestera, 1:1 (0:0).

Pripretili su prvi gosti preko Vardija, šutirao je iskusni napadač sa ivice kaznenog prostora u 16. minutu, ali pored gola.

U 35. minutu velika šansa na drugoj strani za Dukurea, ali je njegov udarac iz dobre pozicije uspeo da ukroti Šmajhel.

Otišlo se na odmor bez golova, da bi nakon tri minuta igre u nastavku Sar pripretio gostima, ali je Šmajhel ponovo sjajno reagovao.

Nova šansa za Votford samo dva minuta kasnije, nakon centaršuta Femenija je Dini pokušao glavom, ali je lopta otišla pored gola rivala.

To je manje više bilo sve od domaćina, Lester je preuzeo stvari u svoje ruke.

Baner 6

Ređale su se prilike pred golom Bena Fostera, Grej je odlično razmrdao ekipu Brendana Rodžersa kada je u igru ušao sa klupe, ubrzo je i sam pripretio domaćem sastavu, tukao je u 68. minutu sa ivice kaznenog prostora tik preko gola rivala.

U 74. minutu Olbrajton pogađa stativu sjajnim udarcem, u nastavku akcije lopta dolazi do Medisona, koji ja ko dobru šutira sa ivice kaznenog prostora, ali je Foster još bolje intervenisao.

Usledilo je zatišje, a onda i bomba Bena Čilvela za vođstvo "Lisica". Sjajno je šutirao levi bek reprezentacije Engleske, Foster je zaista bio nemoćan.

Ipak, samo tri minuta kasnije, odgovor Votforda, Doson je uhvatio makazice u kaznenom prostoru rivala i savladao Šmajhela za 1:1.

Nije bilo više vremena, odličan meč na "Vikaridžu" i dva sjajna pogotka.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke