Premijer liga se nada da ''Brexit'' neće naškoditi takmičenju

Autor: Milovan Longinov
petak 24.06.2016.
15:36
Izvor: Sportske.net

Nakon što su građani Velike Britanije izglasali izlazak iz Evropske unije, pojavio se strah da bi to moglo da se odrazi i na Premijer ligu.

premierleague.com
premierleague.com

Povezane vesti

Premijer liga insistira na tome da će takmičenje nastaviti da funkcioniše kao do sada, potvrdio je izvršni direktor Ričard Skidemor.

''Premijer liga je izuzetno veliko i uspešno sportsko takmičenje koje ima ogroman uticaj i tako će biti i u budućnosti'', rekao je izvršni direktor PL.

On je dodao da je i dalje neizvesno šta će se se dogoditi posle glasanja za izlazak iz EU i da u skladu sa tim nema potrebe nagađati dok stvari ne budu jasnije.

Takođe, u saopštenju se navodi da će Premijer liga nastaviti saradnju sa Vladom Velike Britanije, kao i sa drugim organima vlasti bez obzira na ishod procesa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 24.06.2016
17:15

Nece. Mozda neke minijaturne, ali sam kvalitet nece opasti samo zbog ovoga. Kvalitet opada vec godinama, i nema premijerligaskog tiam koji parira Madridjanima, Barsi, Bajernu i Juveu. Tako ce ostati jso neko vreme, ali nece to biti zbog izlaska iz EU. TO da lice moci da dovode 10 Norvezana, Holandjana, Svedjana, nece biti previse bitno, jer oni nemaju nijednu kalsu odatle, a Juznoamerikanci koji uzmu Spansko drzavljanstvo ce verovatno ostajati u Spaniji sada vise. ALiopet ni takvih nema previse u Engleskoj.

avatar
MANUTD
Friday, 24.06.2016
20:24

Odakle ti to da PL klubovi nece moci parirati toj cetvorci koju si naveo? Na osnovu cega si to zakljucio? Ovde se prica o ligi, a ligu ne cine jedan odnosno dva kluba nego njih 20.

avatar
MANUTD
Saturday, 25.06.2016
13:47

Na osnovu rezultata poslednjih godina ti zakljucujes da oni nece parirati u godinama koje slede? Totalno nelogicno i besmisleno razmisljanje. Zasto spominjes samo najbolje klubove, zar se liga ne sastoji od 20 klubova? Bar je tako slucaj u PL o kojoj se ovde i prica.

avatar
Saturday, 25.06.2016
11:05

Na osnovu rezultata koje ostvarju u poslednih par godina. Nikako im ne pariraju. Ja sam rekao o najboljim kluboviam lige, ne o poslednjima na tabeli i onima koji ulaze iz druge lige. I naveo sam pet klubova Madridjani su Ateliko Madrid i Real Madrid, Barsa, Juve i Bajern. Kad pogledas medjusobne duele i rezultate fudbalsek ne od TV prava pare, vids koja je razlika.

avatar
tony zahirovic1234
Friday, 24.06.2016
23:22

Ma on zna, on je veliki strucnjak, ogromne paree dobija sto delii savjete mnogim fudbalerima, i daje trenerima razne taktike, majstor ti je on...

avatar
No ®ules
Friday, 24.06.2016
21:37

Znači da po tebi prvih 6-7 timova iz PL nisu na nivou evropskih velikana, ali zato si ubijedjen da je ostatak te lige puno kvalitetniji od Primere ili Bundes lige. Bas ti jaka logika. E svasta...

avatar
tony zahirovic1234
Friday, 24.06.2016
16:24

Nadam se da necee, bilo bi to losee...