Premijer liga - Perez srušio zahuktale "Lisice"

Autor: Nikola Miloradović
petak 12.04.2019.
22:58
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Njukasla slavili su na otvaranju 34. kola Premijer lige.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Puleni Rafe Beniteza uspeli su da slave na "King Paueru" protiv Lestera sa 0:1 (0:1).

Velika šansa za "Svrake" u 16. minutu, slobodnjak iz zone šuta, odgovornost je preuzeo sjajni Rondon, fantastično je tukao i pogodio prečku!

Lester je imao više loptu u nogama, ali nisu uspevali to da materijalizuju, da bi u 32. minutu Ajoze Perez doneo prednost gostima.

Met Riči je centrirao sa leve strane, Perez se sjajno bacio i maestralno zahvatio loptu glavom, Šmajhel je bio nemoćan, 0:1 za "Svrake", majstorija Španca.

Mogao je Almiron da duplira prednost Njukasla samo tri minuta kasnije, ali je Šmajhel uspeo da ukroti pokušaj paragvajskog fudbalera.

Mlako su delovali napadi Lestera, nije bilo promene do poluvremena, ali se mnogo šta nije promenilo ni po povratku na teren.

Njukasl se dobro branio, imao je svoje prilike, Perez je nakon solo prodora u 77. minutu mogao da otkloni sve dileme, ali je Šmajhel dobro intervenisao.

Do kraja nije bilo promene rezultata, Lester koji je vezao četiri pobede pod vođstvom Brendana Rodžersa sada je pokleknuo na svom stadionu protiv čete Rafe Beniteza.

Lester na sedmom mestu sa 47 bodova, daleko su od Evrope i od zone ispadanja, Njukasl 13. sa devet bodova manje, sigurni su što se tiče opstanka, Kardif ima 10 bodova manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 13.04.2019
00:15

Molim naslov u nedelju Celzi ubio Liverpul po drugi put i srusio san zvani titula....Hvala