Premijer liga objavila raspored, dva velika derbija na samom startu!

Autor: Nikola Miloradović
petak 05.06.2020.
13:57
Izvor: Sportske.net

Biće uzbudljivo.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Premijer liga se vraća 17. juna, kada će se odigrati dopuna 29. kola, u pitanju su dva duela, u 19h će se sastati Aston Vila i Šefild, dva sata i 15 minuta kasnije Mančester siti dočekuje Arsenal.

Već u petak 19. juna počinje 30. kolo, Norič će u 19h dočekati Sautempton, dok je za 21:15h pripremljena nova poslastica, Totenhem će ugostiti ekipu Mančester junajteda.

Od 19. do 25. juna će se svakodnevno igrati utakmice, novi veliki derbi na programu je već u nedelju 21. juna, Everton će na "Gudison parku" ugostiti gradskog rivala Liverpul (20h) u derbiju Mersisajda.

U sredu 24. juna će na programu biti čak pet mečeva, a odmah narednog dana još tri, gledaćemo 25. juna i derbi na "Stamford Bridžu", kako će Čelsi ugostiti Mančester siti (21:15h).

Nakon jednog dana pauze, mečevi će se potom igrati svakog dana do drugog jula, kada će na programu biti duel Mančester sitija i Liverpula na "Etihadu" (21:15h).

Kompletan raspored za tri naredna kola pogledajte u nastavku.

Dodajmo i da će se svi mečevi izgrati bez prisustva publike, kao i da će timovi imati pravo da povedu 20 igrača na utakmice, tokom kojih će moći da naprave po pet izmena.

Baner 4


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke