Premijer liga - Fredijev neslavan start na klupi Arsenala, Šefildu bod na "Molinuu"!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 01.12.2019.
16:53
Izvor: Sportske.net

U okviru 14. kola Premijer lige Norič je dočekao "Tobdžije", dok je Vulverhempton ugostio "Blejdse".

EPA-EFE/ALAN WALTER
EPA-EFE/ALAN WALTER

Povezane vesti

Norič - Arsenal 2:2 (2:1)

Debitovao je Fredi Ljungberg na klupi Arsenala, ali neće svoj prvi meč pamtiti po dobru, kako je njegova ekipa uzela samo bod na "Kerou roudu", protiv pretposlednje ekipe na tabeli Premijer lige.

Poveli su "Kanarinci" u 21. minutu, strelac je bio Puki, ostavili su mu defanzivci Arsenala previše prostora na ivici kaznenog prostora, on je to iskoristio da uputi udarac, a lopta je uz malo sreće završila iza Lena.

Samo par minuta kasnije penal za goste iz Londona, Cimerman je igrao rukom u svom kaznenom prostoru, VAR je to povrdio, pa je Obamejang imao priliku da poravna rezultat.

Udarac Gabonca je Krul uspeo da odbrani, ali je nekolicina fudbalera Noriča prerano ušla u kazneni prostor, pa je najbolji strelac "Tobdžija" dobio novu priliku, koju je ipak iskoristio, 1:1.

Ipak, u drugom minutu nadoknade, novo razočarenje za goste, Tod Kentvel je preciznim udarcem naterao Lena da ponovo vadi loptu iz mreže za 2:1.

Otišlo se sa tim rezultatom na odmor, golove iz prvog dela pogledajte OVDE, da bi nakon 12 minuta igre u drugom delu Obamejang postigao gol za 2:2, efektnim udarcem je smestio jedan odbitak u mrežu domaćina.

Bilo je prilika na obe strane, Leno je u nekoliko navrata spasao "Tobdžije", sjajnim intervencijama je sprečio Meklina, Pukija  i Eronsa da vrate prednost "kanarincima".

Imao je i Arsenal svoje prilike, ali ne tako kvalitetne, promene rezultata nije bilo, samo bod za Ljungberga na debiju i drugi vezani remi "Gunera" protiv ekipa iz opasne zone (minulo kolo 2:2 sa Sautemptonom).

Vulverhempton - Šefild junajted 1:1 (0:1)


Poveli su "Blejdsi" na "Molinuu" već u drugom minutu, sjajno se snašao Lis Muse u kaznenom prostoru domaćina i preciznim udarcem matirao Patrisija za 0:1.

U 13. minutu je Raul Himenez bio veoma blizu postizanja pogotka, tukao je glavom pod prečku, ali je Henderson sjajno intervenisao.

Mogao je Šefild i da uveća prednost u 38. minutu, ali je Patrisio uspeo da odbrani pokušaj Fleka.

Raspoložen je bio portugalski čuvar mreže, pa je sa dve fantastične intervencije obeležio početak drugog poluvremena, u dva navrata je maestralno sprečio Mekgoldrika da duplira prednost "Blejdsa".

Igrao se 64. minut kada je domaćin poravnao rezultata, sjajan centaršut Himeneza na dalju stativu, ostavio je loptu na tacni Doertiju, koji je sa par metara glavom zakucao u mrežu Šefilda za 1:1.

Par minuta nakon toga, Žota je pao u kaznenom prostoru Šefilda, čekala se odluka iz VAR sobe, gde je nakon pregledavanja snimka odlučeno da nije bilo materijala za najstrožu kaznu.

Usledila je nova prilika za Mekgoldrika, ali je ovoga puta napadač Šefilda bio neprecizan.

Do kraja nije bilo izglednijih prilika, podela bodova na "Molinuu".

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
alligatorfhouse coyg
Monday, 02.12.2019
15:42

Ja ne verujem da je onaj Dzaka vracen u prvu postavu...Covek baci dres na zemlju kad je izlazio pre neku utakmicu,i ovaj ga vrati.Pa meni ne bi igrao da je placen 500 miliona,jos kapiten eeej...Kad vidim kako bezvoljno igraju,Ozil samo kuka,Guenduzi kao muva bez glave,Saka smesan,Martinelli i Pepe greju klupu,nz samo zašto,napad primi loptu vraca je nazad,juce gledam onaj mali Cantwell prolazi kroz odbranu kao kroz sir,polomio kicmu vec rovitom Luizu..Mustafija i Chambersa da ne komentarisem.Sve u svemu,kao veliki navijac Arsenala,jako sam razocaran.Jos kako citam Aubamejang i Laka idu ako ne izbore LS ove godine,tako da nam se ne pise dobro. 😥😔😔

avatar
vojin denic
Sunday, 01.12.2019
18:45

17 godina gledam arsenal i nisam ni zamisljao da moze neka godina ovakva da bude kao sto je ova. Kao da gledam neki tim koji je usao tek u premijer ligu prvi put. Ovo sto se desava u zadnje vreme je sramota. Oni muku muce sa slabim timovima kao i sa jacim. Sa ovom odbranom se svako zeza.

avatar
Red Demon
Sunday, 01.12.2019
18:09

Prilicno zabrinjavajuce Arsenal znatno losiji fudbalski od fenjerasa, ako ne dovedu ozbiljnog trenera uskoro crno im se pise.

avatar
Igors Stepanovs
Sunday, 01.12.2019
18:00

Zaista sramotno.Niko da izadje na sut,stoperi masu rukama.Neozbiljnost u odbrani.Ja kad sam video da je Ljungberg izveo trio fantastiko,znao sam da ce biti komedija.Toliko je Arsenal smesan klub da najvece pojacanje od 70mil ne dobija minute.Nista Ljungberg nije pokazao da ce biti neke promene.Jeste da je jedna tekma tek,al nije on tek dosao,bio je pomocnik znao je kako stoje stvari.Mogu samo da se nadam da ce biti bolje.A nece.

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 01.12.2019
18:19

Naravno da nece, cime li se vi nadate, ali jedno je sigurno ArsenalFanTV ima da gori 🔥🔥🔥🔥🔥

avatar
StefanK
Sunday, 01.12.2019
17:58

Majko mila koliko smo mi jadna ekipa..Kad vidim nase defanzivce kako kad protivnik ima loptu oni se udaljavaju od igraca i daju mu slobodan prostor pa meni se bre place..Da niko ne prilazi igracima nego se samo tako nonsalantno vracaju kao unazad i gledaju kao da ce on sam da im doda loptu zato i ne mozemo nikog da pobedimo...Iskreno sam ocekivao mnogo ofanzivniju ekipu ali izgleda da nece biti nista bolje..Ruku na srce imao je samo jedan trening ali nevezano za to mogao je ofanzivnije da izadje.Ja smem da se kladim da mi veliko ime na klupu da privucemo ne mozemo tako da videcemo ali smo stvarno losi u odbrani, umesto da ulazis u duele oni se sklanjaju nesto..

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 01.12.2019
18:18

Istini zboris decace moj, stvarno ste jadna ekipa, sa jednim navijacima, jadnim trenerom i jadnom trofejnom salom, zapravo vise tuznom hahahaha

avatar
Dexter10
Sunday, 01.12.2019
17:58

Ja se nadam da ce Arsenal uskoro dobiti pravog trenera jer LJungberg to ocigledno nije...Osim sto je vratio 2 najgora igraca (Dzaka, Mustafi) nikakvih promena nema...Ozil opet glumi krilo, izmene opet kasne...Da mi je samo znati sta je razmisljao kada je vratio Mustafija u tim, Puki ga je unistio...Mustafi osim sto je los u odbrani on je i baksuz...Bod po bod i opstanak ce se obezbediti...

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 01.12.2019
18:16

Jep to vec freddieout, posle samo jedne utakmice si procenio kakav je trener, svaka ti cast posalji im cv takvog strucnjaka ne smeju da propuste

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 01.12.2019
17:57

FreddieOut, ArsenalFanTV 🔥🔥🔥🔥🔥

avatar
Непобедиви
Sunday, 01.12.2019
17:57

Niko nije ocekivao cudo od Fredija. Arsenal je u dubokom kanalu i potreban je ozbiljan trener koji ce postaviti stvari na svoje mesto. Mislim da Genduzi vec duze vreme zasluzuje da mec pocinje sa klupe. Razumem kada Dzaka nije igrao da nije imao ko drugi, ali danas je morao da krene sa klupe. Lakazet je takodje u zastrasujuce losoj formi. Nije mi jasno zasto Pepe nije odigrao ni minut.

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 01.12.2019
18:15

Zato sto je prevara od igraca, preplaceni lazar markovic v2, valjda ti je sad jasnije

avatar
T. Henry
Sunday, 01.12.2019
18:21

Genduzi je za Dzaku tv u boji

avatar
qwerty117
Sunday, 01.12.2019
17:57

Тешко ће Норич до опстанка ако овако буде просипао бодове.

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 01.12.2019
17:57

Ali odbrana davida luiza kod prvog gola hahahahhaha kako je ono profi fudbaler pa to je za nevericu. Noric ih razneo u drugom sreca ih spasla kao celsi protiv valencije, pepe polako postaje lazar markovic 2, sad ne mogu ni za 20 miliona da ga uvale vise nije dobar ni sa klupe da ulazi