Prekipelo! Zidanu pet uslova, da li se istorija na "Mestalji" ponavlja!?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 11.01.2018.
10:12
Izvor: Sportske.net

Ugovor ne znači ništa, a gostovanje na istoku je za prethodna dva Realova trenera bilo kobno. Do kraja januara tri meča, šta sve mora da uradi da ostane trener?

EPA/GEORGI LICOVSKI
EPA/GEORGI LICOVSKI

Povezane vesti

Zinedin Zidan je na ivici. Do kraja januara bi mogao da izgubi posao, a iako je produžio ugovor, on kaže da to ne znači ništa i da će znati kada mu je vreme isteklo.

Navodno postoje neki uslovi da ostane na klupi, u najgorem scenariju dobiće otkaz pre meča sa PSŽ, krajem ovog meseca Real gostuje u Valensiji, poraz u tom meču bi možda mogao da bude kraj njegovog puta, zanimljivo Benitez i Anćeloti su upravo izgubili posao posle mečeva na "Mestalji".

Pre toga, Real igra dve utakmice kod kuće, čeka Viljareal i La Korunju.

Šta Zidan mora da učini kako bi sačuvao mesto, makar do duela sa PSŽ?

Da ne gubi bodove u ligi, ok, titula je izvan dometa, ali Realu sada vidi i četvrto mesto, bilo bi veoma loše da se do kraja sezone bore za igranje u Ligi šampiona, to bi bila presuda Francuzu.

Mora da reši probleme u odbrani, i Numansija je pokazala kakve sve rupe ima Real, a uz to, situacija u svlačionici je sve gora, jaz između Ronalda i ostatka tima je veliki.

Kako smo i pisali, on optužuje saigrače, mlađi deo ekipe, Španci uglavnom su protiv njega i tvrde da je egoističan i da pravi problem. Oni zameraju Zidanu da je bolećiv prema Benzemi i da ne igraju najbolji, odnosno oni koji najviše pokazuju na treninzima. I to je uslov, da razigra Asensija i Sebaljosa koji nije bio u konkurenciji prošlog vikenda. I jedan i drugi žele da odu, prvi u Mančester Junajted, drugi da se vrati u Betis, ali od toga nema ništa.

Uz smirivanje situacije, Zidan mora da promeni narativ, da bude čvršći prema igračima, ali i da prihvati eventualno dovođenje novih fudbalera u januaru.

Uporno ponavlja da mu nisu potrebna pojačanja, a mediji se pitaju, šta ako dobije otkaz 27. januara protiv Valensije?

U tom slučaju Perez neće imati mnogo vremena da pojača tim, ma ko bude seo na klupu.

I to je pitanje, kakva rešenja do leta ima Real, osim da nađe nekog privremeno, do leta, kada bi Jogi Lev trebalo da preuzme "Los Blankose", makar se priča da je on prvi kandidat.

U svakom slučaju, tri meča u ligi su sada najbitnija, Real mora da ih dobije, da se učvrsti u top 4, odmakne rivalima i vrati samopouzdanje pred duele sa Pari Sen Žermenom.

Ovako kako sada izgledaju, niko im ne daje mnogo šansi protiv Nejmara i kompanije...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Thursday, 11.01.2018
19:48

U ovom trenutku, apsolutno ne postoji potreba za novim trenerom, vec za novim napadacem. Real ne igra toliko lose kao sto rezultati govore, ali nam je realizacija ocajna. Sama cinjenica da u ovom trenutku nas najbolji strelac u ligi ima 4 gola je dovoljno jasna slika ove sezone. Real je uvek primao dosta golova, ove sezone je to jos vise izrazeno jer su svi losi, ali najbitniji sraf u ovom trenutku je napadac. Ronalda nece gol, on pokusava, sutira, ali nema srece. Benzema ne igra napadaca, nego laznu devetku, nikada ga nema da uleti i postigne gol, izgubio je jednostavno osecaj za gol i to je to. Treba dovesti klasicnog napadaca kome je cilj da daje golove a ne da izigrava veznog ili poluspica.

avatar
Bojan100
Thursday, 11.01.2018
20:12

Ja mogu da razumijem da si ti veliki navijac Reala , ali reci da igrac nema srece da postigne gol ,a ima 25 miliona evra godisnju platu je za mene smijesno,nema tu srece ili nesrece , primas platu da dajes golove i to primas kralju takvu platu (odnosi se na Ronalda) da se ne smije desiti da ne das gol na svakoj utakmici u ligi... NAJBITNIJI SRAF kako kazes u ovom momentu je otpisati ovu sezonu ,smjeniti trenera , prodati sve djedove ( Ronaldo, Benzema , Bejla i Modrica ) , dovesti Azara , oko njega formirati novi tim , po mogucnosti dovesti Ikardija , nekog dobrog veznjaka i krenuti u realizaciju novog projekta GALAKTIKOSI 3 sa par novih top pojacanja i sa ovim klincima koji su dobri ,ali nezadovoljni tretmanom , to je jedini nacin , Real ima novac , treba im prodaja ovih djedova da jos napune kasu i da osiguraju FFP i onda da kupuju za jedno 500 miliona evra ...to je jedini nacin , a iako sam 20 godina vatreni navijac Barse jer mi je Rivaldo bio idol cijeli moj zivot , volio bi da Real Madrid bude jak , zanimljivije je takmicenje ,a i El Clasiko ... ovako je srpdnja ! ! !

avatar
Los Vikingos
Friday, 12.01.2018
17:46

Nebitno koliko zaradjuje, ali covek nije imao do sada srece, plus to sto nije vise u formi. Ima vise pogodjenih stativi i precki nego neki klubovi, a to i te kako ima veze sa srecom, tj. nesrecom. Realu ne trebaju galaktikosi 3. Treba samo da dovedu nekog ko ce da kida po strani, da stvara sanse i da postize golove. I jednog napadaca kome ce glavni cilj da budu golovi a ne da bude sto dalje od gola. Kovacic je tu da bude umesto Modrica, on je i dosao ka projekat koji ce da zameni Modrica. Treba dovesti jos jednog desnog beka kao alternativa Carvahalu i eto jednog dobrog stopera jer Nacho ne moze da odgovori na tezim utakmicama a Valjeho je jos uvek mlad. I takodje treba dati Asensiju i Sebaljosu mnogo vecu minutazu da pokazu sta znaju, narocito ovom drugom jer je i on dosao kao neki projekat koji ce zameniti nekog iz veznog reda. nLako je otpustiti trenera.

avatar
xenon 1989
Thursday, 11.01.2018
15:13

Sad kad se Zidan naljuti, tresne pesnicom o sto i kaže da ko neće da gađa izlizanog loptama u peterac momentalno leti iz tima. :D

avatar
El Clásico leyendas
Thursday, 11.01.2018
13:14

jos pre mozda 7-8 meseci sam govorio da mora doci do ogromnog pada forme posle onolikih uspeha

avatar
Thursday, 11.01.2018
19:13

vidi se da su sudije ispale iz forme nisu vam čak ni zadnje gostovanje pogurali ,a znalo se da nesmete kiksat ,ja se nadam da će sve nadoknadit protiv PSG

avatar
El Clásico leyendas
Thursday, 11.01.2018
19:53

pazi ti da Bayern ne pukne od nekog 4-0 kao 2014

avatar
Logika i argumenti
Thursday, 11.01.2018
12:14

Nece njima biti lako sa Viljarealom dok ce im e deportivo skloniti sa puta kao i uvek sto rade...

avatar
Loord Bobinjoo!
Thursday, 11.01.2018
17:05

Dobro da se Penaloni ne sklanjaju Djirona,Granada i Eibar :D

avatar
Bojan100
Thursday, 11.01.2018
20:15

Nama se Djirona ne mora sklanjati , dovoljno je samo da odigraju odlicno i vas pobjede ... to je sasvim dovoljno , a ako se i okliznemo slucajno , tu je i proljetni el clasiko da nabijemo gol razliku ! ! ! hahahahhaha

avatar
Goran Stanojkov
Thursday, 11.01.2018
18:11

I mali real se sklanja godinama 2-6 5-0 0-4 2-3 0-3 losiji su od Granadu i Eibara bolje ti je za njih da navijas kao sto su i posteniji od one madridske prevare

avatar
Logika i argumenti
Thursday, 11.01.2018
17:49

Videlo se sve prosle sezone u Primeri

avatar
Danilo20
Thursday, 11.01.2018
11:57

Meni nije jasno kad su u bajernu otpustili ancelotija,I doveli hajnkesa koji je potpisao ugovor do kraja sezone,I logicno vec su krenuli da se raspitavaju za novogtrenera jer je hajnkes rekao da ce samo do kraja sezone da vodi klub.I sad lev je rekao da ima malo vremena da ukomponuje ekipu,plus i da ima ugovor sa reprezentacijom,I kao da nece na kraju ove sezone da preuzima bilo koji klub,a real ga hoce.

avatar
RIP-chechk
Thursday, 11.01.2018
11:34

Iskren da budem ne vidim sta bi Real Madrid dobio odlaskom Zidana sada, i koga bi doveli ko privremeno resenje?

avatar
Al(a)din
Thursday, 11.01.2018
15:05

Vratili bi Rafaela Beniteza

avatar
_mladen_
Thursday, 11.01.2018
15:22

Pa nista, nije Zidan kriv sto ne sme da skloni Ronalda sa terena.

avatar
Al(a)din
Thursday, 11.01.2018
11:21

Jedini igrac Real Madrida koga bih voleo u Bayern je Marco Asensio, i naravno Kros da se vrati, a da ode Vidal koji vec ima 30 godina