Pregovori počeli, Sari postavio tri uslova Čelsiju!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 31.05.2019.
10:55
Izvor: Sportske.net

Ramadani u Londonu, dogovara stvari sa Granovskajom, posle trijumfa u Azerbejdžanu, Italijanove pozicije ojačale...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Engleski mediji najavljuju da danas pada odluka o Mauriciju Sari, Falji Ramadani je u Londonu, videće se sa Marinom Granovskajom kako bi dogovorio detalje odlaska Italijana u Juventus.

Da li za promenu mišljenja ima prostora?

Što se tiče Sarija, ima, ako Čelsi ispuni njegove uslove. Menadžer "Plavaca" smatra da je zaslužio klupu posle trijumfa u LE i trećeg mesta u šampionatu, ali kako je rekao, to je njegovo mišljenje.

Klub je pod pritiskom, igrači su, jasno, nakon pobede promenili ploču, međutim sada je Sari, s obzirom da u džepu ima ponudu Juventusa u poziciji da postavlja uslove.

Šta on želi?

Pre svega da ima glavnu reč kada su odlasci igrača u pitanju. Italijan bi da pročisti svlačionicu od fudbalera koji mu ne veruju i za koje smatra da ga "miniraju". Recimo Markos Alonso mu više nije po ukusu, videćemo ko bi još od igrača mogao da napusti klub. Azara ne može da zadrži, ali ni da kupuje zbog transfer zabrane, no ima plan da vrati neke igrače sa pozajmica.

Drugi uslov je ostanak njegovog stručnog štaba, odnosno da Čelsi ne pokušava da ubacuje svoje ljude u blizinu svlačionice.

I treći, najvažniji, da klub izda saopštenje, odnosno da ga javno podrži pred navijačima koji žele da Italijan ode i preziru njegov stil fudbala.

Kolike su šanse da ovo prođe?

Gotovo nikakve, jer Granovskaja neće dozvoliti da bilo ko postavlja uslove, jedino što Čelsi zanima je klauzula kojom bi opravdali odlazak Sarija, odnosno da Juve plati šest miliona za slobodu trenera koga "Plavci" i ne žele.

Juventusu se žuri i Čelsi na to računa, ali ništa neće biti poznato do kraja nedelje, tačnije stvari su ostavljene za posle finala Lige šampiona jer postoji mogućnost da Poketino napusti Totenhem, ako postane prvak Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ceks_FC_Chelsea
Friday, 31.05.2019
17:28

Ostaje u chelsea

avatar
Mitar YNWA
Friday, 31.05.2019
14:34

Celsi ako isputi Sarija pokazace da su neozbiljan klub, potrosili su previse dobrih trenera u kratkom roku ovi sto su ostali ne pada na pamet da ih preuzmu.

avatar
Amalainter
Friday, 31.05.2019
12:59

Ne shvatam samo zasto Sari hoce da ostane..ako ga svi teraju i ima ponudu Juventusa

avatar
Agent Provocateur
Friday, 31.05.2019
12:24

Da je sari ubacio Kabaljera umesto Kepe u Liga kupu i namakao i taj trofej, sa dva kupa i trecim mestom ne bi ga niko mogao pomeriti. Ovako, kako da cenis trenera koga ne slusa neki tamo klinac na golu

avatar
Stabber
Sunday, 02.06.2019
06:09

nema to nikakve veze, kepa mora da igra zbog toga sto je daleko najskuplje pojacanje u celsiju, ja znam da je do sarija, sari ga ne bi vise koristio, pitanje o kom ti govoris je neko vise pitanje uprave nego trenera

avatar
Stabber
Wednesday, 05.06.2019
12:00

kako da sprovde nameru u delo? ne moze da uleti u teren i da ga bije jer nece da izadje. ne vidim tu nikakvu sarijevu gresku, sari je po meni odradio odlican posao i to je to

avatar
Agent Provocateur
Monday, 03.06.2019
10:08

Naravno da kepa mora da brani, em je najskuplji em je bolji golman od Kabaljera ali pricao sam o toj situaciji. Da je u tom momentu sproveo svoju nameru u delo ...

avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 31.05.2019
12:01

Alonso je odlican igrac ali se ne uklapa po sadasnjoj poziciji kao lijevi bek to jest kao prirodan lijevi bek on odlicno radi wing back poziciju u 3-4-3 ili 3-5-2 ali sa 4-3-3 ili 4-2-3-1 on se jako slabo snalazi jer je sporiji igrac.Sto se tice Sarija treba biti realan i reci da je uspio sve sto je mogao da uradi do maksimuma on je uradio.Vratio je tim u LP zavrsio na solidnom 3 mjestu u ligi osvojio ligu evrope igrao finale kupa bolje nije moglo.Sto se mene tice bit cu realan i reci da Sarri zasluzuje da ostane i da implementira jos vise svoj stil vodjenja ekipe kao i sansu da vodi Celzi u ligi prvaka pa kako bude neka bude.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Friday, 31.05.2019
11:45

Ravnodusan sam prema Sariju, cak i da ode nece mi biti krivo. Ne vidim kako ovaj tim moze da napreduje sa njim, nema poboljsanja u igri vec duze vreme mada istina trebaju mu i pravi igraci. Videlo se u finalu koliko znace dobri bekovi, Emerson je odigrao odlicno u oba smera ali tesko da moze tako svaku, dok je Aspi u napadu limitiran, ono promasti, centarsuti cesto losi. Sa vrhunskim bekovima koji znaju da sutnu, probiju, centriraju igra bi bila daleko bolja ali bas su bekovi u deficitu na trzistu, najkriticnija pozicija za vecinu klubova.

avatar
PazzaInter
Friday, 31.05.2019
11:39

Ja ne znam na kojim su drogama u Celziju. Jesu li svesni da boljeg trenera nece dovesti, kom top treneru je privlacno da dodje u klub u kom ne moze da dovede igrace koje zeli? Nijedan trener ove sezone sa ovim timom Celzija ne bi zavrsio bolje od treceg mesta u pl, jos im je Sari doneo i LE i igrao finale kupa. Okej pravio je greske ali ko ih ne pravi? A tek mu je prva sezona u Engleskoj.

avatar
deki trbic
Friday, 31.05.2019
11:37

Samo da menja ponekad taktiku i rotira igrace, samo nzm sto to ne radi...mislim da mu je tu greska

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 01.06.2019
03:23

Licno sam ja to zamjerio jer je suvise jednolicno i dosadno bilo,ali sve i da tako isto nastavi da igra,ne volim taj stil ali zasluzio je ostati realno. Mada on ne zeli sigurno dosadan fudbal,otprilike drugo poluvrijeme iz finala je ono sto zeli Sari haha

avatar
deki trbic
Monday, 03.06.2019
21:46

Pa gledaj celzi pod njime konačno posle duzeg vremena igra lep fudbal, ako on ode Blan ili trener iz Ajaxa, on bi isforsirao mlade igrace, taman da se iskoristi zabrana dovodjenja igraca da mladi pokazu sta znaju

avatar
Friday, 31.05.2019
11:11

Sari mora da ide iz vise razloga,prvi sto covek nema nikakav autoritet tacno se vidi po njegovom ponasanju da nikad nije radio na ovom nivou sa TOP fudbalerima,covek koji napusti trenig gde kamere snimaju i napucava kacket,tesko da moze imati bilo kakav autoritet,Azar odlazi bez njega Sari bi bio totalno izgubljen sa ovom grupom igraca,pritom je jako kontradiktoran tip zavlacio je veci deo sezone RLC,Odoia i Emersona na kraju su bili jedni od najbolji igraca u zavrsnici sezone,ono sto meni smeta svi kazu izborio je LS,to je izboreno samo zahvaljuci samoubistvu Arsenala sa ona tri vezan poraza....Doneo je neki stil ako nista drugo Celzi igra na posede i vise dodavanja,sad to treba samo jos vise nadograditi,Sari jednostavno vise od ovoga ne moze,njemu bi trebalno novih 5-6 igraca to je nemoguce,Celzi ima klince kao sto su Rajs,Maunt,Odoi,Abraham ali meni Sari ne deluje kao covek koji ima muda da igra sa 5,6 klinaca iz omladinskog pogona....

avatar
Marcos Alonso
Saturday, 01.06.2019
03:26

A ko bi imao muda da ubaci 5,6 klinaca a pri tom ocekuju svi da se boris za trofej PL i LS da su strpljivi pa da cekaju 2,3 godine za sam vrh onda bi bilo u redu. Mislis Lampard ce ubaciti toliko ako dodje? Max dvojicu