Predugovor potpisan! Nemac stiže u Milan i dobija ulogu "tri u jedan"!

Autor: Milovan Longinov
sreda 19.02.2020.
16:41
Izvor: Sportske.net

Milan završio veliki posao, slede nova revolucija!

EPA/MATTEO BAZZI
EPA/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Fudbalski klub Milan mogao bi i naredne sezone, opet, da krene u veliku revoluciju, ovaj put to ne zvuči kao eksperiment. Razlog za to jeste što sada dovode zaista pravog čoveka, koji zna šta radi, u pitanju je - Ralf Ragnik.

Već duže vreme, Ragnika povezuju sa Milanom, ali on nije želeo da napusti RB Lajpcig, gde ima široma ovlašćenja i mogućnost  da o svemu odlučuje i donosi najvažnije odluke.

Milan mu sada nudi isto to, tačnije, želi da Nemac bude "sve" u klubu, tačnije da ima sledeća ovlašćenja - kupovina i prodaja igrača, skautira i da usput bude i trener prvog tima!

L'Ekip tvrdi da Milanov eksperiment sa Zvonimirom Bobanom i Paolom Maldinijem nije uspeo i da je vreme za novu promenu.

Ragnik je u Lajpcigu najpre bio trener, a potom je sam preporučio Julijana Nagelsmana da zauzme njegovu poziciju, a da se on bavi ostalim važnim stvarima u menadžmentu kluba i na transfer pijaci.

Baner


Pojedini izvori pišu da je Ragnik već potpisao neku vrstu predugovora sa Milanom i da će gotovo sigurno doći na San Siro, da će dobiti sva potrebna ovlašćenja i novac za pojačanja i rekonstrukciju ekipe.

Svi znamo da je Lajpcig postao jedan od najjačih timova u Bundesligi, uostalom, bore se za titulu, a nedavno su jedini uspeli da sačuvaju mrežu na Alijanc areni. Večeras Lajpcig igra istorijsku utakmicu sa Totenhemom i ima priliku da napravi veliki rezultat i korak ka 1/4 finalu Lige šampiona.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jagger86
Thursday, 20.02.2020
08:31

Pravi čovek to stoji.ALI..samo u slučaju ako ima para da dovodi te igrače koje želi.Ako misle kao i ostalih sezona da škrtare, neće im pomoći ni najbolji menadžment na svetu.

avatar
BlueBoy84
Wednesday, 19.02.2020
19:46

Konačno nešto konkretno

avatar
2012/2013-2019/2020
Wednesday, 19.02.2020
17:56

SledI RaNgnik. Predugovor je jedno, ugovor nesto sasvim drugo.