Predstavljen na "Bernabeu", skupo plaćen, a ide u rezerve?

Autor: Stefan Matić
utorak 18.06.2019.
22:32
Izvor: Sportske.net

Ipak, spreman je i za nastupe u Kastilji.

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Madridski Real se opasno pojačava ovoga leta, jasno je da Florentino Perez neće dozvoliti još jednu neuspešnu sezonu kao što je bila prethodna.

"Kraljevići" su do sada bili i najaktivniji od svih velikih klubova, stigao je Militao, Eden Azar, Luka Jović, Rodrigo a izgleda da Zidan neće tu stati. Ono što je interesantno jeste da je jedan od navedenih igrača izjavio da je voljan da počne od Kastilje, to jest rezervnog tima Real Madrida.

Radi se o osamnaestogodišnjem Rodrigu, koji je stigao iz Santosa za sumu od 45 miliona evra. Igra na poziciji levog krila, jasno je da tu Eden Azar ali i Vinisijus imaju prednost za sada.

"Pričao sam i maštao o Realu oduvek, ali ako moram da počnem od Kastilje onda nemam problem sa time, moram ostati skroman. Do sada sam imao slike Azara samo na mobilnom a sada ću igrati sa njim, san mi se ostvario", izjavio je Brazilac za Marku.

rodrigo

Njegov vršnjak Vinisijus se odlično snašao, ostaje da se vidi da li su Madriđani pogodili i sa Rodrigom, za sada ako gledamo njegov stav deluje da jesu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 18.06.2019
22:38

Rodrigo je po meni i bolji od Viniciusa...i on je poceo od Kastilje pa je u teskim trenucima malo trgnuo Real...jednostavno tesko ce biti da svi igraju u prvih 11...inace Real je pozurio da dovede igrace jer se sve kupovine pre 1.jula racunaju za ovu sezonu i to je dobro zbog FFP...a kupovine posle 1.jula se racunaju za sezonu 2019/20 tako da se tek mogu ocekivati bombe od Reala tipa Mbape ili Pogba jer tako ne mogu da prekrse FFP

avatar
Kive
Tuesday, 18.06.2019
23:33

Mbappe nece doci za Pogbu je moguce

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 19.06.2019
10:38

Nikad ne reci nikad...Perez ume da iznenadi i napravi nemoguce