Pre tri dana dobio otkaz u Čempionšipu, danas prezueo kormilo premijerligaša

Autor: Boban Filipović
četvrtak 28.12.2017.
14:25
Izvor: Sportske.net

Svonsi je predstavio novog menadžera, čoveka koji je na Božić otpušten od strane Šefil Vendzdija.

Beta/AP Photo/Nigel French, PA Wire
Beta/AP Photo/Nigel French, PA Wire

Povezane vesti

"Labudove" će u Premijer ligi pokušati da sačuva Karlos Karhaval.

Uprava jedinog velškog premijerligaša je većala ko bi mogao da preuzme poziciju menadžera posle otkaza Polu Klementu, kao potencijalni kandidati figurirali su Rajan Gigs (nedavno prihvatio da ide u misiju na Deleki istok da razvija akademiju Mančester Junajteda), Frank De Bur (nedavno dobio otkaz u Kristal palasu), Slaven Bilić (nedavno otpušten u Vest Hemu), Toni Pjulis (pre par dana preuzeo Midslboro pošto je prethodno otpušten do strane Vest Broma), bivši menadžer Gari Monk (nedavno dobio otkaz U Midslbrou), a izbor je na kraju pao na najnepoznatijeg.

Zanimljivo, Karvahal je pre tri dana ostao bez posla, dobio je otkaz u Šefild Venzdeju, sa kojim je pre par sezona igrao plej-of za promociju u Premijer ligu. Statistički gledano, najbolji učinak je imao u Hilsboru, od 131 utakmice dobio je 56, remizirao 38 i izgubio 37.

Glavni zadatak biće mu da izbori opstanak sa Svonsijem, biće to teška misija, Velšani su poslednji na tabeli posle 20 odigranih kola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FanEngleskogfudbala
Thursday, 28.12.2017
15:47

.Po mom misljenju Karvahal je duduk,nije sposoban da vodi ozbiljniji tim u Championshipu,a o Premier Ligi da ne pricam.Imao je jedan od najjacih budzeta i jedan od najboljih timova poslednjih godina u Sefild Venzdeju a nikako nije uspevao da ih uvede u Premier Ligu.Velsani,srecan vam put u Championship,ne vidim nacin kako se mogu izvuci ove sezone!