Praznik fudbala - Mesi u 92. utišao 'Bernabeu'! Imamo dramu!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 23.04.2017.
22:39
Izvor: Sportske.net

Još jedno veče za uživanje priredili su fudbaleri Real Madrida i Barselone svim fudbalskim sladokuscima, a više razloga za zadovoljstvo nakon 174. "El Klasika" imaju pristalice Barselone. Svet se klanja Leu Mesiju.

Epa/Kiko Huesca
Epa/Kiko Huesca

Povezane vesti

Okršaj Real Madrida i Barselone u okviru 33. kola španske Primere završen je rezultatom 2:3 (1:1) što je rezultat koji Katalonce ostavlja u trci za titulom! Junak je Leo Mesi!

Sudar titana na "Santijago Bernabeu" obilovao je uzbuđenjima i može se reći da ljubitelji fudbala nisu ostali uskraćeni iako jedna strana po pravilu ostaje nezadovoljna konačnim ishodom.

Večeras je počelo spornim momentom u kaznenom prostoru Barselone. Nepuna dva minuta prošlo je od prvog sudijskog zvižduka do trenutka kada je Kristijano Ronaldo gurnuo loptu ispred Samjuela Umtitija, a defanzivac Barselone kasnim startom oborio Portugalca. Sudija Alehandro Ernandez pokazao je da se igra nastavi što je naišlo na bes navijača domaćeg tima.




"Los Blankosi" su na startu bili agresivniji. Ne računajući sporan detalj iz drugog minuta Real Madrid je do sredine prvog dela igre čak četiri puta šutirao u okvir gola, a najbolju priliku propustio je Geret Bejl u 22. minutu kada je šutirao iz prve, a može biti da bi prijemom lopte stavio sebe u situaciju iz koje ne bi mogao da pogreši.

Kristijano Ronaldo je u uvodnih 20 minuta dva puta testirao odličnog Ter Štegena, sa druge strane Luis Suarez udarcem pored leve stative tera navijače Real Madrida da obrišu znoj sa čela.

Odmah nakon prilike koju je imao Kristijano Ronaldo u 20. minutu usledile su turobne scene. Nakon što je Marselo podigao lakat Lionel Mesi pada kao pokošen metkom, a slika koja ukazuje kako Argentinac pljuje krv zabrinula je sve navijače gostujućeg tima. Srećom, povreda nije bila teže prirode.




Usledilo je pet minuta "vatrometa" tokom kojih pada po gol na obe strane. Madriđani stižu do prednosti posle centaršuta Marsela i udarca Serhija Ramosa, nakon kojeg se lopta odbija od stative i pada na nogu Kasemiru koji je ubacuje u nebranjenu mrežu!

Samo pet minuta imali su domaći prednost, a već u 33. Lionel Mesi demonstrira magiju i vraća Barsu u rezultatski egal. Čarobnjak iz Argentine dobio je pas sa desne strane od Ivana Rakitića nakon čega je usledila "čarlama" i sigurna realizacija!




Do odlaska na odmor viđeno je još nekoliko zanimljivih situacija. Luka Modrić je topovskim udarcem tri minuta nakon Mesijevog gola naterao Ter Štegena da demonstrira svoje sposobnosti i sjajnom paradom sačuva mrežu.

Sedam minuta pre kraja prvog poluvremena roviti Geret Bejl biva zamenjen, a mesto u postavi Real Madrida zauzima Marko Asensio.

Do odlaska na odmor videli smo još jedan jako dobar pokušaj Lionela Mesija koji je završio van okvira gola, ali i trenutak kada je Kasemiro napravio treći prekršaj na Lionelu Mesiju za koji su igrači Barselone tražili drugi žuti karton.

Kasemiro
Foto: Epa/Juan Carlos Hidalgo

Prepuno sadržaja bilo je i drugo poluvreme 174. "El Klasika", a posebnu ulogu u nastavku imali su golmani Mark Andre Ter Štegen i Kejlor Navas.

Krenulo je nespretnom intervencijom Pikea koji je umalo postigao autogol, a samo minut nakon pomenute situacije Ter Štegen zaustavlja udarac Tonija Krosa.

Nova prilika za Real Madrid usledila je u 53. minutu kada Karim Benzema iz peterca šutira glavom ali Ter Štegen manirom rukometnog golmana širi sve ekstremitete i uspeva da zaustavi loptu koja je već viđena u mreži.

Revanširao se na suprotnoj strani Kejlor Navas svom kolegi i to u momentu kada je Alkaser gurnuo loptu u donji desni ugao, a Kostarikanac ostavio nogu kojom je zaustavio loptu. Panterskom intervencijom posle udarca Đerara Pikea golman Reala ostavlja ekipu u rezultatskom egalu.

Kristijano Ronaldo je za samo dva minuta dva puta zapretio Ter Štegenu, a bolja prilika bila je ona u kojoj ga je uposlio Asensio ali je lopta išla malo iza leđa Portugalcu pa je usledio i slab udarac.

Kazna za promašaj mogla je da stigne već u sledećem napadu kada je Suarez šutirao iz peterca u bliži ugao dobro postavljenog Kejlora Navasa.

Poslednjih dvadeset minuta donela su nam vrhunac drame, ogroman pritisak Barselone, golčinu Ivana Rakitića, direktan crveni karton Serhiju Ramosu zbog pogibeljnog starta nad Lionelom Mesijem, a onda još po jedan gol na obe strane što Barselonu ostavlja u trci za titulom!




Zakuvalo se posle majstorije Ivana Rakitića u 73. minutu. Hrvat je poslao topovsko đule u mrežu nemoćnog Kejlora Navasa, a kada je Serhio Ramos zaradio direktan crveni karton zbog starta na Leu Mesiju činilo se da je sve gotovo i da je Barsa upisala tri boda.

"El Klasiko" ne bi bio to što jeste da nismo dobili novi zaplet. Zidan šalje Hamesa u igru i Kolumbijac u 85. minutu koristi Marselov centaršut da šokira sve navijače Barselone! Delovalo je da je Real stavio ruku na trofej jer je remi više odgovarao "Los Blankosima" ali tako nije mislio i Mesi.

U drugom minutu nadoknade Argentinac pušta hladan tuš na "Bernabeu" i vraća Barselonu u šampionsku trku šest kola pre kraja!

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

131 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Monday, 24.04.2017
15:34

Vrhunska utakmica, lose sudjenje. Crveni Ramosu, penal za Real?! Real bolji tim, da Zidan nije forsirao Benzemu i Bejla, da mu je Rodrigez ili Isko igrao od pocetka kao i Morata pobedio bi. Sa druge strane Mesi, bog fudbala, i mnogo losih igraca u Barsi. Sada mu ne zameram sto zeli da on odlucuje o dovodjenju igraca.

avatar
Dejan Marinkovic1
Monday, 24.04.2017
13:36

Hvala ti Messi Bogu ove igre !!!!

avatar
Kristijano Penaldo
Monday, 24.04.2017
10:48

kad je ovako raspolozen nema odbrane koja moze da ga zaystavi, najbolji svih vremena. buuuuum

avatar
TOPGUN 123
Monday, 24.04.2017
14:21

juventus a gdje je mesi

avatar
Kristijano Penaldo
Monday, 24.04.2017
17:34

nije imao srece protiv juventusa, ali okrenuo ih je kao na ringispilu

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 24.04.2017
09:19

Uh, moglo bi se pisati danima, ali glavni utisci: ooooodlicna utakmica, Real je bolji tim, majstor Mesi, Ter Stegen, glupost Ramosa i na kraju Marsela.

avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 24.04.2017
07:54

Ovo se zove fudbal, ovo je derbi broj jedan na svetu. Ubedljivo!!

avatar
neon
Monday, 24.04.2017
02:48

Mi smo Barca! Nismo vam mi Bayern ;)

avatar
TOPGUN 123
Monday, 24.04.2017
15:37
avatar
Crnogorac
Monday, 24.04.2017
16:23

Koliko lajete bozeee

avatar
real madrid
Monday, 24.04.2017
02:39

Super utakmica čestitam pravim navijačime Barse. Prava fajterska utakmica prštalo na sve strane dobro da na sudijske greške nisu poztizali golove mislim na šansu Benzeme i Ronalda.Za druge greške neču da komentiram .Zamisli da ja bilo finale L Š pričalo bi se godinama za utakmicu .Zato još jednom čestitam Barsi na pobjedu.HALA MADRID.

avatar
ViniciusJR
Monday, 24.04.2017
00:49

Za gledanje, odlican el clasico. Crveni za Ramosa, kao suza...mislim da ce biti 3-4 meca van. Mogao je Kazemiro lako da dobije drugi zuti. Na pocetku, mislim da je bio penal nad Ronaldom, prvi stize do lopte, kontakta ima, ono moze da se sudi, ali kako god. Zidan mi je malo nejasan...prvo, Bejl pocinje, covjek koji vuce povredu, i za kojeg se znalo da moze vrh 30ak min...umjesto njega ne ubacuje covjeka koji je trenutno u najboljoj formi, Iska, a kao stvoren za ovaj vecerasnji mec. I ono najcudnije, brate Zizu,dokle vise Benzo? Pa rodjena majka ga ne bi ovoliko forsirala...samo 1 dobar potez je imao, kad je gurnuo u prostor za Asensia onu kontru. Ocajan je, lose se krece,otvara, trom...katastrofa, bukvalno igrac manje sa njim. Kod golova...prvi, ne moze najbolji igrac (Mesi) da dobije onoliki prostor, jes on majstorski, ali su mu otvorili skolski. A ovaj 3. gol...nejasno da Marselo, na 20 sekundi do kraja, ne pravi faul, da sprijeci kontru, nego pusti Roberta, pa trci za njim. A za Rakitica...mogu samo reci da je bio najgori na terenu do gola, uz Benza. Sve u svemu, previse gresaka...ovaj mec je mogao i morao da se dobije. Barsa ima laksi raspored...gostovanja Reala La korunji i Granadi nece biti laka, posebno ovo prvo...a i zaostali mec u Vigu.

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 24.04.2017
09:22

Svaka cast, bolji Real, ali kao i protiv Bajerna, proupustamo da dotucemo protivnika i onda slijedi pakao. Marselo mi je glavni krivac, plus nije trebalo da idemo na presing taj zadnji napad, nego da organizujemo odbranu, al ajd, cijeli mec je bio takav, ostali smo vjerni ofanzivnom fudbalu. Marselo morao da rusi, nema opravdanja.

avatar
Sportski Paćino
Monday, 24.04.2017
09:40

Iako mi je bilo draže da Real pobijedi,bio sam srecan kad su primili 3. gol zbog amaterizma covjeka koji prima milione i milione.Ajde da mu Roberto nije bio blizu ili sta pa nije mogao,nego ga je Marselo izbjegao da ga ne daj Boze ne takne i prekine kontru u 92. minutu!

avatar
MSSZRMK
Monday, 24.04.2017
00:47

Zasluzeno pobedili cestitam,imamo jos sanse za titulu.

avatar
Monday, 24.04.2017
10:34

nemamo. imamo daleko tezi raspored i utakmice sa malagom,seviljom ,seltom dok ce oni lagano da dobiju las palmas ,eibar... oni su potpuno okrenuti la ligi dok mi moramo i LS da igramo

avatar
MSSZRMK
Monday, 24.04.2017
22:11

To cemo jos da vidimo.

avatar
Benz9
Monday, 24.04.2017
00:10

Sami smo sebi krivi...Držimo ih u šahu pola sata a onda nakon gola počinjemo paničiti kao da iza sebe imamo 2 utakmice,a ne kompletne dvije sezone...I kao šlag na tortu,u 92- oj svi idemo u napad kao da imamo igrača više a ne čovjeka manje...Sve u svemu remi bi bio najpravedniji ishod,ali ako je već neko morao pobijediti onda je Barsa više zaslužila... Ps bio sam protiv tehnologije ali sudije su večeras bile kriminalne i nešto se mora mijenjati​...

avatar
BarsaSaMarsa10
Monday, 24.04.2017
00:04

Mozete da ne volite Mesija,ali ne postoji igrac na ovom svetu koji bi trpeo onakve batine bez i jedne reci protivnickim igracima ili pokusaja da se nekome revansira.RESPEKT.

avatar
P. S.
Monday, 24.04.2017
03:41

Da, u pravu si, veliki RESPEKT.

avatar
Sunday, 23.04.2017
23:54

Cestitke za ovde par navijaca Barse, koji navijaju za Barsu prvenstveno, i ne mrze Real Madrid. Utakmica odlican za gledanje, takticki jako losa. Madri dsam sebe pobedio, poslednji minutu umesto smireno, u nekoj polupanici, iako smo ih samo 5 minuta pre sabili sa igracem manje, dali gol, omasili jedno 10 prilika, 1na 1 Ter Stegan branio ko da ga je posednuo Jasin i Bufon zajedno. Navas istodobar. Alkaser uzasan, GOmes uzasan, i ti nisi u stanju da pobedis? Diskutabilan je motiv igraca ili koncentracija. Zavrsnica uzasna. Penal sa pocetka j ebio, ali onaj pomocni sudiaj Perez je kriminalan, covek je jedno 10 puta omasio kod ofsajda. Na srecu po obe ekipe nije se desilo nista bitno nakon toga. Ramos zasluzio crveni samo tako, start krajnje glup, ok nophodan faul, ali ne sa dve noge u koleno i sekira iz zadnejg dzepa, vec brate malo samo da bude faul, prekine sigru i dobije zuti. Ali ajde, prvenstvo otvoreno, ali ako izgubimo titulu bice krajne sramotno. Bars au uzasnoj formi, i opet ne mozes da je dobijes.

avatar
neon
Monday, 24.04.2017
02:50

Niste vi sami sebe pobjedili već smo vas mi, to je jedna stvar...a druga stvar je da vi pred kraj više ni hodati niste mogli a kamoli trčati

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 24.04.2017
09:24

Losa koncentracija u napadu. Prilicno lako stizemo u dobre situacije, i onda sut kao na treningu.

avatar
Predrag Drobnjak
Sunday, 23.04.2017
23:34

Kakav fudbal....... Kao navijac Juventusa moram da kazem da je Barselona ipak bolja ekipa, a Mesi, koje su tom coveku granice, kakav igrac Boze

avatar
Bojan Djordjevic
Monday, 24.04.2017
01:12

Pa ti sad vidi koliko je jak Juventus koji nije primio gol od Barce za 180 minuta igre, a Real primi 3 za 90 minuta.Juventus ce najverovatnije podici klempavka.

avatar
Kajzer_soze
Monday, 24.04.2017
02:52

Pokazala mu nasa odbrana sta e granica:)

avatar
Bat
Sunday, 23.04.2017
23:30

luda utakmica po meni je remi bio najrealniji..ali mesi je genije ovakav igrac se jednom radja bez poredjenja sa bilo kim..

avatar
Brat Sergio Return_
Sunday, 23.04.2017
23:25

Real je veceras sam sebe pobjedio, i to je to. Jako losa predtava veceras i Zidan je pogrijesio od starta. Drzi na klupi Iska koji je u najboljij formi a igra mu roviti Bejl. Kazemira je trebao izbaciti na pocetku drugog dijela odmah. Ramos nezasluzeno dobio crveni, ono je mogao i zuti biti ali eto sudija ih je jos jednom pogurao. Ponavljam Real je sam sebe pobjedio veceras!

avatar
Samo Barsa1
Monday, 24.04.2017
01:00
avatar
Monday, 24.04.2017
10:35

nije mesi vec ramos koji je ove sezone efikasan i na jednoj i na drugoj strani

avatar
real madrid
Monday, 24.04.2017
02:27
avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 23.04.2017
23:22

Mozete li da pojasnite koja je fora sa komentarima. Nekad se pojave za 3 minuta a nekad se ceka i vise od 3 sata. Bilo bi lepo da nekad najavite da moze da bude problema sa komentarima i da znamo da nece brzo. Jos lepse bi bilo da postoji neki rok za objavljivanje. Npr. 10 minuta od objave vesti,pocinjete i sa objavljivanjem komentara (moze i vise od 10,nebitno,vazno da znamo otprilike).

avatar
Kajzer_soze
Monday, 24.04.2017
02:53

Pa uvek e tako kada vest ima puno komentara.

avatar
fcb
Monday, 24.04.2017
16:58

Brate problem je u tome što komentari moraju da budu u skladu sa pravilima komentarisanja. Da bi administrator znao da li je komentar u skladu sa pravilima, valjda mora da ga pročita, a kad treba da pročita puno komentara, onda treba i više vremena da ih odobri. Mislim da se o tome radi.

avatar
Bidza i Tridza
Monday, 24.04.2017
13:02

Pa nije bas uvek. Juce na vesti o Junajtedu ne bi bilo ni priblizno komentara kao ovde a ne znam dal su se komentari pojavili tamo. Desava se cesto ovde taj problem sa komentarima i bilo bi lepo da rese to. Ako vec redovno posecujemo,onda neka i nama ucine uslugu pa neka srede to :) Dobar im je sajt,stalno objavljuju vesti i trude se da pisu o mnogim desavanjima,jedino to oko komentara zeza.

avatar
madridistatill_i_die
Sunday, 23.04.2017
23:21

Marselo je morao praviti faul po cenu crvenog kartona, ali dobro posle (još jednog) crvenog Ramosa i sa Krosom na štoperu nisam ni očekivao da će izbeći poraz. Odbrana kriminal, ljudi su dolazili do 16-erca bez po muke, Mesi radio šta je hteo, doktorska partija. Dobro je što i dalje zavisimo sami od sebe, od preostalih 6 jedna se sme remizirati, mislim da Barsa dobija sve do kraja, dok bi za nas zadnja tri kola mogla biti jako nezgodna (Sevilja, Selta, Malaga), pozitivno je što će do tad biti odigrane utakmice u LŠ, pa će se moći maksimalno ulaziti u te mečeve. I da ne zaboravim, jedva čekam da vidim leđa Bejlu i Benzemi, ili Zidanu ako nastavi favorizirati pomenute pored igrača koji su u boljoj formi i daleko spremniji.

avatar
Boixos_Nois
Sunday, 23.04.2017
23:19

Iako je sudac ponovo bio na njihovoj strani to im ovaj put nije pomoglo. Jedno 3 cista ofsajda im nisu svirali, sudjenje kao protiv Bayerna u utorak. Srecom, sada nisu zabili, a Casemiru oprosten opet crveni. A Messia su danas ubijali, tukli cijelu tekmu, tip cijelo vrijeme mirno trpio i sve se vratilo, odigrao brutalno. Uzivammmmmmmmmmmmmm!

avatar
Стерлинг Арчер
Sunday, 23.04.2017
23:16

Davno nisam ovako dobru utakmicu gledao, svaka čast i jednima i drugima. Generalno je ovaj vikend bio prelep za fudbal

avatar
djomla1990CFC
Sunday, 23.04.2017
23:14

Ne navijam ni za jedne, ne volim Barselonu nikako zbog simuliranja ala Neymar i Buskec i ostalih,Real ipak malo vise gotivim samo zbog Zidana.Barselona je zasluzeno slavila jer su od pocetka vise zeljeli pobjedu.Izgleda da je uvedeno neko novo pravilo da Casemiro ne smije dobiti crveni.Sreca sto Ramos promasi Mesija kod onog starta,imam osjecaj da bi mu polomio ne jednu,nego obe noge.Inace,ovo sto Mesi radi ne samo veceras,nego vec 7-8 godina,nikada niko nije radio,a stvarno ce biti interesantno vidjeti i da li ce se ikad iko roditi i raditi ovo sto je on.To se ne moze objasniti,niti nauciti,to mozete samo gledati.Ronaldo je kompletniji igrac u pogledu snage i skok igre(iako pada skoro na svaki kontakt),ali zato sa loptom u nogama,tu moze samo da se pokloni i kaze:Svaka ti cast Mesi majstore,ovaj fudbal do sada niko nije igrao.Igraci Reala manite me komentara,vecina vas isto misli kao i ja samo naravno da nece to reci nego ce braniti svoga igraca.Jednostavno,svi protivnicki navijaci i igraci samo mole Boga da Mesi ne primi loptu,a kad je primi,onda ostaje samo da se gleda i uziva..Mozete ga i voliti i mrziti,al istina je jednostavna:Mesi je nesto ne vidjeno do sada!On cini pola Barselone i nije ni cudo sto se malte ne u zadnje vrijeme sve odluke u Barsi donose preko njega!A jos jedna stvar..A ovo sto svi igraci Reala igraju za Ronalda da on dadne gol,to im se obilo veceras od glavu.U svakom napadu njega traze,a situacija gdje Asensio ide takoreci sam na golmana i moze jednostavno zavrsiti akciju golom,on ipak trazi Ronalda jer je tako naredjeno i naravno zavrsilo se kako je zavrsilo.Tu je sve vidjeno,i nema se sta dalje diskutovati..Sportski pozdrav svima!

avatar
Lionel 10 BARCELONA
Sunday, 23.04.2017
23:10

Sudija nije spasio Madrid Messi poslao sve Madridiste na aparate

avatar
real madrid
Monday, 24.04.2017
02:28

Nije Mesi nego Ter Štegen.

avatar
mIadenq
Monday, 24.04.2017
21:15
avatar
Chelseaaaaa
Sunday, 23.04.2017
23:07

Ja kao redovni hejter barse, nemam sta sem da cestitam. Mislim i dalje da Real osvaja i da je u ovom momentu jaci, ali sami su krivi za poraz, iako bi mi prvi krivac bio Zidan, koji je stavio povrijedjenog Bejla od prvih i tako naravno izgubio bezveze jednu izmjenu, npr Isko, koji je u fantasticnoj formi. Vi se sad svadjajte iako nemate razloga, ja ojdoh. Sportski pozdrav ;)

avatar
Jürgen Klopp
Sunday, 23.04.2017
23:03

Ramos odlucio derbi svojom nepromisljenoscu, a Mesi jos jednom dokazao da je najbolji... Vrhunski fudbal, nestvaran tempo... Barsa i Real su trenutno ipak mnogo iznad ostalih kad odigraju ovako kao veceras, jedino mozda Juve ima igru kojom mogu da neutralisu njihove paklene napade...

avatar
PakyCFC
Sunday, 23.04.2017
23:02

Katastrofa od sudjenja, kao i obično.

avatar
Kristijano Penaldo
Monday, 24.04.2017
10:48

ako mislis na 154 nedosudjena ofsajda onda da

avatar
Kristijano Penaldo
Tuesday, 25.04.2017
14:17

a sta je dosudio da je bilo na stetu reala? penal u drugom minutu, ni p od penala, jedva je cekao da padne, a njima jedno 5 ofsajda nisu dosudili. onaj kasemiro zasticen kao beli medved

avatar
PakyCFC
Monday, 24.04.2017
21:59

Mislim uopšteno, na obe strane. Kao neutralan navijač

avatar
Kico14
Sunday, 23.04.2017
23:01

Ako je i bilo ikakve dileme,vise nema! Najveci doktor fudbala u njegovoj istoriji!!!!

avatar
NEMANJA RM
Sunday, 23.04.2017
23:00

Sudjenje na stranu,gresili su na stetu obe ekipe. Bolji i ofanzivniji el klasiko nisam gledao u zivotu,prstalo je na obe strane a Mesi je pokidao blago receno i doneo vrednu pobedu Barseloni. U Realu bih najvise pohvalio Kazemira koji je pored datog gola igrao odlicno,bio na ivici crvenog ali veoma dobar mec za njega a Ronaldo najgori,upropastio toliko akcija i toliko izglednih prilika koje bi igrac takvog kalibra morao da resi. Otvoreno sa obe strane,Barsa vise zelela pobedu i idemo dalje,sve je i dalje u nasim rukama.

avatar
El Matador PFC-FCB
Sunday, 23.04.2017
23:00

Ovo vam je za Bajern! Karma je čudo! Gde vam Kassai??? U polufinalu ima i Atletiko da vas izlupa. Ništa od titule ni ove godine! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

avatar
mIadenq
Sunday, 23.04.2017
22:59

Strasan El Klasiko. Bruka odlicnih prilika i poluprilika na obe strane. Barsa za nijansu vise stopostotnih. Nije moglo ljepse da se zavrsi za jednog navijaca Barse. Naravno zna se ko je egzekutor, covjek koji po ko zna koji put dokazuje kakav je fudbalski zlocin stavljati ga u istu recenicu sa Ronaldom. Kolika samo superiornost sa loptom tokom citave utakmice, koliki znacaj za ekipu, sa kakvom lakocom se covjek sprda sa Realom, strasno. Zalizani ako nista ispromovisao novu frizuru. Pojedinacno bih istakao jos Marsela koji je isto tako po ko zna koji put dokazao kakva je velesila od beka. Rakitica sto ukenja jedan dobar potez u pola sezone ni u kom slucaju ne menja cinjenicu da je ono najgori veznjak koji je ikada igrao za Barsu, gledam ga sta radi tokom utakmice, isuse hriste boze.. Zidan pokazao da je podjednako ocajan trener kao i Enrike, samo sto ima na raspolaganju ozbiljniju ekipu. Linijski sudija, blagi uzas, bar 2-3 cista ofsajda ne sudi Realu iz kojih su lako mogli pasti golovi, srecom po Barsu to su sve prilike bile za zalizanog, ali isto tako je imao i nekih losih odluka u korist Barse, msm da je par kornera propustio da dosudi za Real. Sto se tice crvenog za Ramosa, cisto kao suza, nije bio neki kontakt, srecom naravno, jer da je bio full kontakt obje noge bi mu odbio onakvim krvnickim startom. Mogao je, tj trebao je i Kazemiro popiti ranije drugi zuti.

avatar
P. S.
Monday, 24.04.2017
14:19

Apsolutno je sve tako kako si napisao, osim što je Enrique ipak za klasu gori od očajnog Zidana i bar za 5 klasa pogubniji za svoj tim. Kada bi obojicu momentalno zamenili normalnim trenerima taj u Madridu bi imao Iska i Moratu pored Asensija i Lukasa Vaskeza (da ne pominjem ostatak ekipe), a šta bi ovaj u Barseloni mogao da uradi sa Gomešom, Rakitićem, D. Suarezom, Pako Alkaserom, Dinjom i Matjeuom, osim da se obesi?

avatar
P. S.
Tuesday, 25.04.2017
01:59

Da, ovaj je bio Tsunami za Barsu u ovoj sezoni, zbog kako kažeš kataklizmicno loše transfer politike, a Zidanu bar nisu dozvolili da razara ekipu na taj način. Ovaj je napadao protivnički gol u 92. minutu kao da Ramos nije isključen, a njegov kolega Enrique je na prošlom El Klasiku takođe u 92. minutu i takođe sa igračem manje branio gol kao da Ramos jeste isključen. :D Obojica neviđeni bolidi i Enrique-u bi takođe Isko, Morata, Rodrigez, Vaskez, Asensio itd. sedeli na klupi da ih ima, ali je vredno radio na tome da ih ne samo nema, nego da nema ni 11 igrača za prvi tim, pa na teren mora bar neka njegova prevara od 'fudbalera' koje je doveo. Jedino pozitivno što je doneo njihov dilentatizam je ovaj El Klasiko, sjajna utakmica gde je prštalo na sve strane, neviđen broj šansi na obe strane. Da Enrique nije dilov Zidan nikada ne bi ni došao u priliku da igra protiv najgore Barse u ovom veku, a da Zidan nije dilov ova Barsa bi prsla u prošlom i ovom El Klasiku kao protiv PSG-a i Juvea. Što se Barse tiče najžalije mi je što su mu dozvolili da razori tim baš u ovom periodu kada još uvek imaju Iniestu i 3 dobra južnoamerikanca u napadu, od kojih je jedan verovatno i najbolji svih vremena, a koji se uz to i odlično slažu (što nije baš uobičajeno za južnoamerikance). Dakle bilo je dovoljno još samo nekoliko igrača ranga recimo Realove klupe, prosečan trener i ubijali bi, a oni ovome dozvoliše ne samo da ostane na klupi nego i da dovede igrače koji nisu ni za 3. špansku ligu. Velika šteta i veliki problem da ih sada uvale bilo kome na pozajmicu, a kamoli da ih prodaju ili poklone, jer ovakve niko neće da vidi na platnom spisku bez obzira na visinu plate.

avatar
mIadenq
Monday, 24.04.2017
21:23

Pa to i ja pricam, ovaj ima ozbiljniju ekipu:D, zato se cini da nije toliko ocajan ali lik je polupan nacisto. Povede 1:0 protiv Barse koja se cini u tom dijelu da ne zna gdje udara, i onda se povuce skroz i dobije izjednacenje, na rezultatu 2:2 koji mu odgovara, i sa igracem manje, on ne zna da konsoliduje i smiri ekipu nego mu 9 igraca napada protivnicki gol u 92om minutu, i onda gubi utakmicu iz kontre. Benzema mu igra umjesto Morate, J Rodrigez mu ne igra uopste, sa polusposobnim Bejlom pocinje sinoc, Isko mu ne igra... Bukvalno je bara bara sa Enrikeom:D. Ako je ovaj drugi gori onda je to samo jer je to sto kazes pogubniji po svoju ekipu na duze staze zbog kataklizmicno lose transfer politike, na sta sad kontam i da si aludirao navodjenjem ovih igraca:D

avatar
Stefmajster
Sunday, 23.04.2017
22:58

aj molim Vas, znaci molim Vas, poredite Messija sa nekim?!?! Visca Barca

avatar
P. S.
Sunday, 23.04.2017
22:58

Kazemiru po ko zna koji put oprošten drugi žuti, Marselu crveni, a čak je i Ramos jedva isključen za onako brutalan start. Najomraženiji golman Reala Kejlor Navas spasao Real od mnogo ubedljivijeg poraza. Sa obzirom da su za Barsu 'igrali' Gomeš, Pako Alkaser i Rakitić (koji samo zahvaljujući golu i Gomešu nije bio najgori na terenu), a nije igrao Neymar, jasno je u kakvoj je prednosti bio Real. Dodajmo tome da su ovu Barsu (i to sa Neymarom) na gostovanjima raskantavali i PSG i Juve, jasno je kakva je prevara ovaj Real i da će do titule doći samo zahvaljujući sudijama. I na kraju primetimo da se Real i na ovoj utakmici mogao nadavati golova iz dubokih ofsajda, jer pomoćnom sudiji nije padalo ni na kraj pameti da podiže zastavicu.

avatar
HHadzimontagic
Monday, 24.04.2017
10:59

Nebi ja krivio sudiju pomocnog, neko je sudiji u kabini ukrao naocare, zato nije mogao da vidi tri igraca Reala u ofsajdu, i ako su bili tri Metra iza odbrane Barse.

avatar
BarsaSaMarsa10
Sunday, 23.04.2017
22:57

Odlican mec,ogroman broj prilika,bilo je i spornih situacija (nekoliko nedosudjenih ofsajda,penal nad Ronaldom,mada je i Kazemiro zasluzio crveni),kao i prljavih poteza,ali sve to cini jedan Klasiko. Mesi kao u najboljim danima,pokazao zasto je po mom skromnom misljenju klasa za sebe kada je u pitanju ova generacija fudbalera. Jednostavno je bio prisutan na svakom delu terena,igrao je veznog,krilo,poluspica,spica i na svakoj poziciji je bio i vise nego odlican. Jos jednom se pokazalo da je Barselona=Mesi,jer bez njega nisu sposobni ni kvalitetan napad da organizuju,niti da ga zavrse. Real je i dalje favorit za titulu,al eto bar malo neizvesnosti da bude... VISCA BARCA,i hvala ti LEO!

avatar
P. S.
Monday, 24.04.2017
04:02

2 gola - solidno za njegove standarde, veliki broj proigravanja i upošljavanja saigrača - uobičajeno, na to nas je navikao, driblinzi - dosta solidno sa obzirom na veliki broj uspešnih. Međutim sve to zajedno sa obzirom koliko je povučeno igrao, šta je sve igrao, koliko se vraćao u odbranu i kakve je batine dobio - sjajno, skoro pa neverovatno čak i za njegove standarde. Čini mi se da nema dalje - mnogo teže negoli zabiti 4-5 golova kao špic.

avatar
BarsaSaMarsa10
Monday, 24.04.2017
12:06

Ma nema dalje,lik je promenio 5 pozicija u toku jednog meca i ne zna se na kojoj je bio bolji. Ili bolje receno ustanovio je novu poziciju u fudbalu zvanu Leo Mesi :D

avatar
Rise up
Sunday, 23.04.2017
22:57

Odlicna utakmica jeste da su neki najavljivali 3:0 ili 4:0 jednostavno u el klasiku nema favorita i domaci teren nije prednost.Malo su mec pokvarili jedino ti nesportski potezi. Barsa ima Mesija i onda je sve lakse. Igra odlicno celu sezonu mozda je podbacio samo 2 ili 3 utakmice od pocetka.Pokazao je zasto je najbolji.

avatar
Mr Don
Sunday, 23.04.2017
22:57

Zamislite da su jos igrali Nejmar i Ronaldo kakva bi to tek utakmica bila.

avatar
zico
Sunday, 23.04.2017
22:57

MESSIIIIII KRALUUUUUU

avatar
Sunday, 23.04.2017
22:56

Ovo je bio jedan od najboljih El Klasika koje sam gledao i kakav god da je bio drugačiji rezultat ne bi bilo nezasluženo. Čestitke Barseloni na pobedi i da dodam da je Real ceo meč igrao sa igračem manje-onaj Benzema je smešan a kada je u igru ušao Gomez bili smo ponovo jednaki.

avatar
mIadenq
Monday, 24.04.2017
21:43

bili ste jednaki i prije toga posto je usao umjesto alkasera, koji je u najboljem slucaju -1 igrac

avatar
Paul George
Sunday, 23.04.2017
22:53

Kakva utakmica, spektakl!!!Svaka cast i jednima i drugima.Mesi je zaista najbolji igrac planete.Real je ostecen za penal, Casemeiro je zasluzio crveni.Ramosov start za zatvor.Neverovatna tekma.Bice zanimljivo u nastavku Primere.Real je morao u poslednjem minutu da pravi faul, pa makar opet dobili crveni.Ne smes da dozvolis igracu da povuce kontru i trci 50 metara, a da ga niko ne pipne.Svaka cast i jednima i drugima, stvarno, pa neka bolji bude sampion.

avatar
Lionel 10 BARCELONA
Sunday, 23.04.2017
22:52

Unistavamo ih godinama gospodin Mesi unistio Ramosa hahaha padaju kao cunjevi svi kartoni igraci reala su dobili na starteve na Mesija bolnica u Madridu prepuna helihopterima bolesni se prenose po drugim gradovima Mesi ih je unistio kao ljude

avatar
The Real Man
Sunday, 23.04.2017
22:51

Real je ovo izgubio zbog sebicnosti i prepotentnosti Ronalda.

avatar
Heisenberg321
Sunday, 23.04.2017
22:50

Skinite kapu i poklonite se najvećem majstoru koji je ikad igrao ovu igru, Leu Mesiju. Ronaldno je vrhunski strelac, ali bilo koga porediti sa ovim vanzemaljcem je pravo skrnavljenje lepote ove igre. Kapa dole doktore!!!

avatar
Carina_11303
Sunday, 23.04.2017
22:49

Sta oni sebi dozvoljavaju. Previjaju se tokom cele utakmice, imaju 2-2 sto im je kao pobeda i ne znaju da udave dva minuta utakmice. Ne vidim kako moze Zidan da ostane ako ne osvoje titulu.

avatar
HHadzimontagic
Sunday, 23.04.2017
22:49

Real najveca fudbalska prevara. Realu smeta sto je Barsa najbolja ekipa svijeta u zadnjih 27godina. Real smeta ta dominacija i najbolji igrac Istorije Messi. Zato da se nebi pricalo o Mesiju, oni pokusavaju od Ronalda da naprave Mesija. Sramota sta rade sudijske linije tri igraca Reala ne vide u ofsajdu.

avatar
mIadenq
Monday, 24.04.2017
21:45
avatar
Red Demon
Sunday, 23.04.2017
22:48

Stvarno Bog otac, ponizava Madrid na Bernabeu od 2007 god. bice mi zao kad ode iz Barse, jednostavno najbolji ikada.

avatar
Barca4ever
Sunday, 23.04.2017
22:47

Greh je porediti Mesija sa Ronaldom ali stvarno.Nije sto sam navijac Barse ali istina.

avatar
zeks
Sunday, 23.04.2017
22:47

Fenomenalna utakmica.Vrlo otvoren fudbal sa obe strane,mnogo sansi,mnogo odlicnih intervencija golmana.Sudije su bile OK,bez vecih gresaka.Moze se diskutovati o mogucem penalu za Real,eventualnom crvenom za Kazemira i crvenom za Ramosa.Po meni,sve tri situacije su bile dobre odluke sudija.Ronaldo prilicno slab za razliku od Mesija koji je razbio ovaj susret.Neshvatljivo je Barsa primila gol za 2:2,to nikako nije smelo da se desi ali je Mesi vratio neizvesnost u trci za titulu.Pozdrav.

avatar
Tux
Sunday, 23.04.2017
22:47

Zanimljiva i kvalitetna utakmica. Cestitke Barseloni na pobedi, zasluzili su. Moj Real je bio losiji. Nisam shvatio ideje Zidana. Igrao mu je roviti Bejl, dok na klupi Asensio, Isko, Hames. Jos samo jedno, Mesi je ubedljivo najbolji igrac u poslednjih nekoliko godina. Tu nema sta da se prica, sve se videlo na terenu veceras. :)

avatar
Herkules88
Sunday, 23.04.2017
22:46

Ako, neka Zidan forsira Benzemu, neka Morata sedi na klupi kao i J. Rodrigez i Isko

avatar
Patrick Bateman
Sunday, 23.04.2017
22:46

Voleli ga ili ne Mesi je igrac kakvog dugo jos nece biti, mozda i nikad vise. Inace fantastican mec.

avatar
Samo Barsa1
Sunday, 23.04.2017
22:46

Najbolji El klaasiko u zadnij par godina, Mesi pokazao zasto je najveci ikad, sjajna igra, idolu volim te majstore, nocna mora Real Madrida, svaka cast i Realu, Ter stegen sjajan, veceras nema spavanja, Mesi hvala ti.

avatar
Lecter
Sunday, 23.04.2017
22:45

Kako je izdominirao Mesi ovu utakmicu ne samo zbog golova nego sa loptom u nogama samo se ceka sta ce sledece da uradi. Dobio je dosta batina. Onim Ramosovim potezima nije mjesto u fudbalu jos se buni covjek,Kazemiro zasticen zao bijeli medved trebao je dobiti iskljucenje,Marelo ga nije namjerno udario ali cak ni faul nije dosudjen.Iskreno bila je ta situacija u drugom minutu mogao je biti penal ali kad se sve sabere vise je grijesio na stetu Barse.Onaj linijski sudija kao da ne postoji jedno 4-5 ofdajda Reala nije mahao.Golmani su bili odlicni.Enrike je trebao Maskerana samo da uvede kod 2:1. Bice borba za titulu velika.

avatar
Stevan Mikša
Sunday, 23.04.2017
22:45

Cist penal u drugom minutu nije dosudjen za Real. Nekoliko ofsajda nije signalizirano. Lose sudjenje veoma! A Mesi iz cucnja dize Barselonu. Vidi mu se na licu posle primljenih golova da se pita ,,Zar nista ne mozete sami da uradite?,,.

avatar
Barca4ever
Sunday, 23.04.2017
22:45

Onaj Alkaser sluzi kao smetalo.Bolje bi bilo da je obukao dres Reala pa da se igra 15 na 10 (i sudije su njihove) kako bi im bio smetalo.

avatar
John Cena
Sunday, 23.04.2017
22:45

Utakmica odlicna za nas neutralce. Pravi El Klasiko. Mesi svakako najbolji na terenu i pored 2 gola. Modric je najbolji u Realu bio, Rakitic dao jako lep gol. Ovaj Pako se vidi da covek nije za Barsu. Izadje sam na golmana i covek moze da bira gde ce da sutira a on pravo u Navasa

avatar
rossoneroug
Sunday, 23.04.2017
22:45

Messi je majstor. Kapa doleee.... Dobar derbiii bas dobarr

avatar
Liga BBVA
Sunday, 23.04.2017
22:45

Konačno da se bar nešto vrati prevarantskom klubu u sudijskoj nadoknadi. :D

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 23.04.2017
22:45

Odlicna utakmica je bila. Ne navijam ni za Real ni za Barsu al mi je drago sto je pobedila Barsa jer ce sad u ligi biti neizvesno. Mesi nije bio na nivou u nekoliko prethodnih utakmica sa Realom ali je sad resio mec.

avatar
Sporske me ugasile
Sunday, 23.04.2017
22:44

Bila je bolja Barsa,nema sta. Imali su zrelije sanse i bolje ih koristili. Dovoljno govori to sto je najbolji igrac Barse veceras bio Mesi ,a Reala Kejlor Navas. Ramos i Ronaldo gubitnici derbija. Ovaj prvi jer je mesar ,a Ronaldo kao da je obukao dres za nevidljivost jer bukvalno nista nije uradio citav mec. Odlican mec kad se sve sabere ,opet imamo borbu za titulu u Spaniji. Real malo tezi raspored ali i utakmicu manje pa su zato jos uvek u boljem polozaju od Barse.

avatar
Don Andres
Sunday, 23.04.2017
22:44

sjajan el klasiko.. messi izdominirao, covjek je klasa za sebe..

avatar
Nikolaus
Sunday, 23.04.2017
22:44

Cestitke Barsi, zasluzena pobeda. Real je platio ceh ranog kartona Kazemira(koji nam drzi citavu odbranu) i strasne gluposti Ramosa. Odusevio me Ter Stegen, skinuo je sve sto je mogao veceras. Kapa dole za Mesija, takodje. Nista jos nije izgubljeno, ne sme se dozvoliti pad u igri u ovako bitnom delu sezone. Nadam se da vise necu morati da gledam Bejla na terenu Santjago Bernabeua, mislim da je potrosio sve kredite. Jos jednom, cestitke Barsi.

avatar
VN2410
Sunday, 23.04.2017
22:44

Ne mogu da vjerujem da igraci na tom nivou ne znaju da se pravi prekid na centru da se zaustavi kontra u poslednjem minutu. Kazemeiro ispade kljucni igrac Reala i jedini pravi destruktivac u Realu. Od Krosa Modrica i Kovacica u tom smislu nema nista.

avatar
Barca4ever
Sunday, 23.04.2017
22:44

Ne pomazu ni slepci od sudija.Barsa.Fenomenalna utakmica.Za infarkt. Da je igrao Nejmar bilo bi ponovo 6 komada u mrezi Reala.Kakvo sramotno sudjenje.Ove sezone ne postoji ofsajd za Real.Sve cine samo da bi oni osvojili.Draze mi je i drugo mesto ovakvo nego prvo kao njihovo. Mesi je stvarno neverovatan bio veceras.Ipak sve pohvale i za Roberta kako je samo povukao ovu kontru na kraju.Sve u svemu dobro je.Ramos bio i ostao mesar a ne razumem sto ove sudije ovoliko stite Kazemira.Covek je veci mesar od Ramosa nema sta. Samo mi je krivo sto Pike nije dao gol i da utisa ove na Bernabeu.Zidan da batali posao trenera kada ovakvu Barselonu nije uspeo da pobedi.Mesi ih sam pobedio.

avatar
Phenomenal
Sunday, 23.04.2017
22:44

Fantasticka tekma. Ne mozes tu puno da uradis kad se igra bogu fudbala. Nadam se opet da ce Real da osvoji jer je tokom sezone bio daleko konstantniji i znatno kvalitetniji.

avatar
Temple of the Kings
Sunday, 23.04.2017
22:44

Zaslužena pobeda Barse, a samo zahvaljujući Navasu nije bila ubedljivija.

avatar
Sunday, 23.04.2017
22:43

mesi je genije ,šta im uradi ,svaka mu čast ,zlatna lopta mora ić njemu nema dileme čoek je zmaj ,nadam se da će barca osvojit sad prvenstvo

avatar
Ronaldo da Lima
Sunday, 23.04.2017
22:43

I sta smo videli u ovom derbiju? Ronaldo se nije video na utakmici dok nije promaso 100% sansu, tj kad je prebacio prazan gol. I posle toga nista. A s druge strane Mesi pored 2 gola sam vuce Barsu, covek i dribla i asistira i razigrava ekipu. Neka Ronaldo ponovo daje golove Malagi i Osasuni i neka popravlja statistiku, neka osvaja Zlatne Lopte. Neka, Mesiju nije potrebna Zlatna lopta da bi se videlo da je najbolji igrac danasnjice

avatar
.!.
Sunday, 23.04.2017
22:43

Nerealan rezultat,trebalo je da bude nereseno odlican El Klasiko,sudije jako losi Kazemiro je trebalod a leti sa terena,Realu nije dosudjen cist penal.

avatar
proyectant
Tuesday, 25.04.2017
01:38

Ronaldo ocajan, Messi sjajan. Dodaj to. Ljubim. :*

avatar
Nemanja K Xavi
Saturday, 29.04.2017
04:40

Kako da leti, da mu se da drugi zuti ili izmena?

avatar
ProudKnight
Sunday, 23.04.2017
22:43

Čestitke Barseloni! Potpuno zaslužena pobjeda! Real je još jednom pokazao gubitnički mentalitet u mečevima protiv Barselone. Sramota me je u njihovo ime. Mesi je još jednom pokazao da je daleko ispred svih ostalih. Titula mi uopšte nema više smisla, čak i ako je osvoje, kada su izgubili po ko zna koji put, na svom stadionu od najvećeg rivala, na meču na kojem treba da ostave srce na terenu. Zidan je izgubio ovu utakmicu i s formacijom i s odabirom igrača!

avatar
El Capitan
Sunday, 23.04.2017
22:43

.... kako može Roberto sam 50 metara da trči da ga niko ne kosi, šta radite.. ... ... tuga.. ..

avatar
lamps8
Sunday, 23.04.2017
22:42

dobra tekma,ali tesko real da ispusti titulu ima jaku klupu i ne bas tezak raspored.

avatar
NIKE
Sunday, 23.04.2017
22:42

U duelu dvije najnepoštenije ekipe pobijedila je ona manje nepoštena, onaj lakat Marcela je dokaz o kakvom se klubu radi. Kako bi se samo Juve prošetao ovom Primerom.

avatar
HHadzimontagic
Tuesday, 25.04.2017
11:01

Setnja sta kazes, Juventus svaki sut u gol, a Barsin nece pa nece. PSG je boljom igrom razbio Barsu u Paris, zato sto su imali bolje sanse, i Buskes je igrao u Paris, a u Torino ne.

avatar
xenon 1989
Sunday, 23.04.2017
22:42

Tooo, na Realov način, u 92. minutu. :D

avatar
Bayern Munchen_fb
Sunday, 23.04.2017
22:42

Messsssssssi igračina kapa do poda ovom majstoru.

avatar
Larion@
Sunday, 23.04.2017
22:42

Mesi, Mesi, Mesi,Barsa,Barsa,Barsa !!!

avatar
Amar Zornic
Sunday, 23.04.2017
22:41

Messi doktor ove igre .

avatar
P. S.
Sunday, 23.04.2017
22:41

Kakav šok za ofsajdaše. :D

avatar
Adnan
Sunday, 23.04.2017
22:41

Kako je Rakitic bacio Krosa kod gola,strasno kako neki ljudi imaju obraza da ga porede sa Pogbom,pa ja njega ne bi mijenjao ni za Hereru...Gledao sam meč kao neutralan,ali i ja sam skocio za Mesijev gol,kakva magija i kakav meč,mogu misliti kako je Barseloninim navijacima sada.

avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 24.04.2017
07:57

Onako okrenuti ledja igracu koji se namesta na sut je sramno, takve lekcije uce klinci od 12 godina.

avatar
LuckyStrike
Sunday, 23.04.2017
22:41

Sportski je cestitati.. Svaka cast..

avatar
mak_juventino
Sunday, 23.04.2017
22:41

Fantastican Derbi , najbolji u zadnih nekoliko godina ! U prvu , Ramos za 1 - 1 , sada Messi za 2 - 3 !!! Strasno vece Messia , Ronaldo velika 0 danas ! Juve je lako izbacio Barcu , Real cekamo u finalu !!!

avatar
real madrid
Monday, 24.04.2017
02:31

Na jednu utakmicu Barsa bi vas razbila na komade.

avatar
mak_juventino
Monday, 24.04.2017
14:56

Ma nemoj ! Imali su dve utakmice , uputili su 3 suta u okviru gola za 180 mnuta ... Vas su potopili ko Titanik veceras !!!

avatar
Don Andres
Monday, 24.04.2017
08:39

tesko ce oni do finala ovakvom igrom. mada su nabili atletiku kompleks u ls pa nece ni njima biti lako

avatar
Japanac
Sunday, 23.04.2017
22:41

U isto vreme sam pratio Juve-Genova i Barca-Real,puno golova i sjajnih meceva :D Messi je BOG,a ko nije vidio golcina Bonucija nek pogleda :D

avatar
Nikki92CFC
Sunday, 23.04.2017
22:41

Kako su glupi igraci Reala, umesto da se povucu i brane remi njih osmorica sa igracem manje otislo napred. Zidan standardno amaterski, sad ubacuje Rodrigeza kad ne ide... Ipak su bolji tim od Barse i osvojice zasluzeno titulu.

avatar
La bestia negra
Sunday, 23.04.2017
22:41

Jedan od bolji el klasika u zadnjih nekoliko godina,utakmica pokazala koja je razlika izmedju Mesija i ronalda i da je Ramos obicna volina LOL

avatar
Sunday, 23.04.2017
22:40

Od veceras Ronaldo nikad vise ne sme da se poredi sa Mesijem!

avatar
mIadenq
Monday, 24.04.2017
22:35

a pre veceras je mogao da se poredi a? lol...

avatar
Nemanja K Xavi
Saturday, 29.04.2017
04:43

ahahahhaa, sto se posali