Poznato, za Kontea samo dva ishoda, par šokantnih kandidata za Sarijevu zamenu!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 04.08.2020.
11:09
Izvor: Sportske.net

Juventus i Inter završili na prva dva mesta na tabeli, ali bura tek predstoji. Šta će se desiti?

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Zabava ne prestaje, Antonio Konte je pokušao da spusti loptu, demantovao da čeka da Juve smeni Sarija i da pokušava da natera Inter da ga sami smene, kako bi se vratio u bivši klub.

Ali, šteta je nenadoknadiva, navodno je neko iz rukovodstva razgovarao sa Konteom, ali situacija će se rešavati nakon LE.

Ono što se navodno zna je da Konte neće podneti sam ostavku, niti se odreći novca, već da postoje dve solucije, da ostane u zatrovanoj situaciji, ili da ga klub smeni, što je teško jer bi morali da mu isplate oko 40 miliona evra za sledeće dve godine, bruto.

Da neće biti smene upućuju i trenutne operacije Intera u prelaznom roku, Aleksis Sančez je otkupljen, na Konteov zahtev, ali se približava i dolazak Tonalija koga Konte navodno ne želi. Kupljen je Hakimi, čeka se realizacija posla oko Kumbule koji je štoper, a klub mora da proda nekoliko igrača kako bi doveo Džeka. Navodno pokušavaju da nekome prodaju i Brozovića zbog ponašanja van terena, što bi možda otvorilo vrata za dolazak Vidala.

Mediji ipak tvrde da je Marota u ratu sa Konteom zbog njegovog istupa i da svim silama želi da dovede Alegrija. Inter čak razmišlja o sudu, ako smeni Kontea, jer je narušio ugled kluba, to nije tajna, samo to se teško dobija, uostalom Konte je već na takav način pobedio Čelsi i uzeo svoj novac za poslednju godinu ugovora.

Ali, šta se dešava sa Juventusom?

Da li oni zaista žele bivšeg trenera?

Baner 2

Sari i dalje nije siguran, čeka se Lion u petak, ako ispadne, pritisak će biti ogroman. Anjeli je za smenu, sportski sektor protiv, Juventus nije baš toliko zagrejan za Poketina kao što se pričalo, čak, veće šanse ima, verovali ili ne, Simone Inzagi. Nije slučajno što je tražio mnogo veći novac od Lacija za novi ugovor, nije baš ni u dobrim odnosima sa Lotitom posle sloma nakon restarta, smatra da od ovoga tim i ne može više.

Sa druge strane, postoji i ideja da se odmah dovede De Zerbi iz Sasuola i pruži mu se šansa na par sezona, u Juventusu su sigurni, makar Anjeli, da od ovoga ne može gore i da će sa pojačanim timom i De Zerbi uzeti titulu. On igra napadački fudbal, Bijelsa i Pep su mu uzori, pominje se čak da Barselona razmišlja da ga dovede umesto Setijena, što bi bio šok.

Baner

Sve u svemu, dva velika italijanska kluba nisu baš u dobroj situaciji, iako su završili na prvom, odnosno drugom mestu ove sezone, upravo jer su odnosi poremećeni, posebno u Interu.

Šta će se desiti videćemo možda već od vikenda, ako i jedni i drugi ispadnu iz Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ton4i
Wednesday, 05.08.2020
10:24

Dakle danas je za zatvorsku kaznu ponasanje u kojem bar pola sata gledas kako ti dobar drug pred ocima obilno krvari,udjes u bolnicu i kazu ti sacekaj-i onda minuti teku a nista se ne menja..
Naravno,prednost su imali ostali pacijenti i stanje sa virusom je dodatno uticalo do prekobrojnosti po bolnicama u Italiji,ali ipak ovakvo javno osudjivanje Brozovica na ustrb nedovoljne diplomatske potkovanosti ljudi u bolnici-da bar smire i uvere da ce ubrzo biti primljeni i stave neki flaster majku mu..bar prema prici su cekali dovoljno dugo da bi svakom pukao film.
Inter je vec pre ovog "incidenta" resio da njega proda,ali ovako gurajuci ovu pricu samo uticu na pad njegove cene.

avatar
DEL PIEROO
Tuesday, 04.08.2020
18:18

Gasperini je broj jedan

avatar
MottiYazata
Tuesday, 04.08.2020
15:35

De Zerbi je trenercina i ima samo da napreduje. Greska karijere bi mu bila da sad ode u Juventus jer Juve nije mesto gde se igra lep fudbal, nije nikad ni bio niti ce ikad biti, ma koliko pokusavali da to promene. Ako ce vec da menjaju trenera, neka dodje Inzagi. Kad je uspeo sa 6 i po igraca da igra onako sa Laciom, sa Juventusom bi bio prvak univerzuma.

avatar
johny_Juve
Tuesday, 04.08.2020
12:57

Po meni trebao bi da dodje Gasperini mada ni Inzagi nije los