Poznato, za Kontea samo dva ishoda, par šokantnih kandidata za Sarijevu zamenu!

  • Autor: Vladimir Stojanović

  • 04. avgust 2020.

  • 11:09

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Juventus i Inter završili na prva dva mesta na tabeli, ali bura tek predstoji. Šta će se desiti?

Poznato, za Kontea samo dva ishoda, par šokantnih kandidata za Sarijevu zamenu!
Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI
Zabava ne prestaje, Antonio Konte je pokušao da spusti loptu, demantovao da čeka da Juve smeni Sarija i da pokušava da natera Inter da ga sami smene, kako bi se vratio u bivši klub.

Ali, šteta je nenadoknadiva, navodno je neko iz rukovodstva razgovarao sa Konteom, ali situacija će se rešavati nakon LE.

Ono što se navodno zna je da Konte neće podneti sam ostavku, niti se odreći novca, već da postoje dve solucije, da ostane u zatrovanoj situaciji, ili da ga klub smeni, što je teško jer bi morali da mu isplate oko 40 miliona evra za sledeće dve godine, bruto.

Da neće biti smene upućuju i trenutne operacije Intera u prelaznom roku, Aleksis Sančez je otkupljen, na Konteov zahtev, ali se približava i dolazak Tonalija koga Konte navodno ne želi. Kupljen je Hakimi, čeka se realizacija posla oko Kumbule koji je štoper, a klub mora da proda nekoliko igrača kako bi doveo Džeka. Navodno pokušavaju da nekome prodaju i Brozovića zbog ponašanja van terena, što bi možda otvorilo vrata za dolazak Vidala.

Mediji ipak tvrde da je Marota u ratu sa Konteom zbog njegovog istupa i da svim silama želi da dovede Alegrija. Inter čak razmišlja o sudu, ako smeni Kontea, jer je narušio ugled kluba, to nije tajna, samo to se teško dobija, uostalom Konte je već na takav način pobedio Čelsi i uzeo svoj novac za poslednju godinu ugovora.

Ali, šta se dešava sa Juventusom?

Da li oni zaista žele bivšeg trenera?

Baner 2

Sari i dalje nije siguran, čeka se Lion u petak, ako ispadne, pritisak će biti ogroman. Anjeli je za smenu, sportski sektor protiv, Juventus nije baš toliko zagrejan za Poketina kao što se pričalo, čak, veće šanse ima, verovali ili ne, Simone Inzagi. Nije slučajno što je tražio mnogo veći novac od Lacija za novi ugovor, nije baš ni u dobrim odnosima sa Lotitom posle sloma nakon restarta, smatra da od ovoga tim i ne može više.

Sa druge strane, postoji i ideja da se odmah dovede De Zerbi iz Sasuola i pruži mu se šansa na par sezona, u Juventusu su sigurni, makar Anjeli, da od ovoga ne može gore i da će sa pojačanim timom i De Zerbi uzeti titulu. On igra napadački fudbal, Bijelsa i Pep su mu uzori, pominje se čak da Barselona razmišlja da ga dovede umesto Setijena, što bi bio šok.

Baner

Sve u svemu, dva velika italijanska kluba nisu baš u dobroj situaciji, iako su završili na prvom, odnosno drugom mestu ove sezone, upravo jer su odnosi poremećeni, posebno u Interu.

Šta će se desiti videćemo možda već od vikenda, ako i jedni i drugi ispadnu iz Evrope.
  • facebook
  • twitter
  • email

Ne propustite

Komentari