Poznato ko će naslediti Gatuza?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 29.05.2019.
14:50
Izvor: Sportske.net

"Rosoneri" su ostali bez trenera, mediji u Italije prenose i da je poznato ko će sledeći dobiti priliku da vodi ekipu sa "San Sira".

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Đenaro Gatuzo je napustio redove Milana, sa njim je otišao i sportski direktor Leonardo.

Pred klubom sa "San Sira" je još jedno burno leto, puno velikih promena, a jasno je da su sve oči uprte u izvršnog direktora Gazidis i Paola Maldinija, čeka se odluka o novom treneru.

Prema pisanju italijanskih medija, to bi mogao da bude trener Sampdorije Marko Đampaolo.

Ovaj italijanski stručnjak je bio blizu klupe Milana 2016. godine, imao je podršeku Adrijana Galijanija i legende kluba Ariga Sakija, ali je na kraju na mesto šefa struke postavljen Vinćenco Montela.

Upravo je "Aeroplanina" na klupi Dorije nasledio Đampaolo, koji je napravio dobre rezultate sa ekipom iz Đenove, pa bi sada, tri godine kasnije, mogao i da se preseli u Milano.

Đampaolo je navodno prva želja sportskog direktora Maldinija, koji je dobio veliku odgovornost, ali i slobodu da donosi velike odluke u klubu.

Sampdorija ne želi da se odrekne svog trenera, ali je navodno sam stručnjak voljan da se oproba na klupi "Rosonera".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 29.05.2019
15:16

Time bi samo bio nastavljen veoma ''zanimljiv'' niz koji izgleda ovako: prvo nam trener bude dotadasnji trener Primavere, a onda umesto njega dodje i nasledi ga dotadasnji trener Sampdorije. Prvo Inzagi pa Mihajlovic, zatim (veoma kratko) Broki pa Montela i sad Gatuzo pa Djampaolo zvani 4-3-1-2. Svako dodje i postane, ali, niko nikad da ostane.

avatar
Pravi romanista
Wednesday, 29.05.2019
16:00

Zvani 4 3 2 1 :D... Mrzim te trenere koji ne odstupaju od formacije ni za zivu glavu. Ruku na srce Milan ima igrace za tu formaciju, malo Suso tu odstupa ali moze igrati dobro u toj formaciji.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 29.05.2019
23:35

Ni ja ne volim zadrte i tvrdoglave ljude, ali, stvarno mislim (ni ne mislim nego sam siguran) da sam dobro napisao Hahaha

avatar
Paris Saint Germain
Wednesday, 29.05.2019
16:38

taman vam za le. druga ligo evropskog fudbala

avatar
The_Matrix
Wednesday, 29.05.2019
14:55

Djampaolo je odlican trener i sigurno nece pogresiti ako ga postave za trenera...Jedino sto Djampaolo vise puta javno govori kako voli Inter i da mu je san nekada da sedne na klupu Intera. To ako se zanemari i ne uzima za zlo bice pun p9godak