Poznati fudbalski časopis: "Markoviću, još si tu?"

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 06.09.2018.
12:45
Izvor: Sportske.net

Lazar Marković je ostao član Liverpula, a mediji pišu sa nevericom o tome kako je i dalje na "Enfildu".

Screenshot: fourfourtwo.com
Screenshot: fourfourtwo.com

Povezane vesti

Jedan od momaka od kojih smo očekivali dosta u svetu fudbala jeste Lazar Marković, ali je njegova karijera u stagnaciji jer nakon odlaska iz Benfike nije previše napredovao.

Liverpul mu nije dozvolio previše šansi, Jirgen Klop ne računa na njega od samog starta, pa je poslednja zvanična utakmica za Lazara Markovića u ovom timu bila u maju 2015. godine.

Popularni "Four four two" magazin je na svom portalu objavio jedan tekst o igračima za koje je neverovatno da su još uvek u klubovima u kojima jesu, a kao naslovnu fotografiju postavili su fotografiju našeg Lazara Markovića.

U tekstu navode da je veoma loše pojačanje Brendana Rodžersa  da činjenica da tri i po godine nije šutnuo loptu na utakmici za svoj tim govori u prilog tome, baš kao i cena po kojoj je plaćen, 20 miliona funti.

Marković je odbio ponudu Anderlehta u poslednjim trenucima prelaznog roka tako da je bilo kasno bilo šta drugo da se učini po tom pitanju.

Ono što je sigurno jeste da Markeca nećemo gledati ni u narednih par meseci što se kvalitetnog fudbala tiče, verovatno ga Klop neće ubacivati ni u mečeve manje važnosti u kupovima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
xman
Thursday, 06.09.2018
22:15

svako ko ga je pogledao makar 2 puta u liverpulu zna da je on sansu dobio..ali ne mozes gurati do besvijesti igraca koji se plasii da igra, nema pas naprijed, gubi duele o ne radi na sebi. Pa pogledajte misicnu masu Vide, Kolarova, Jovetica pa i nastasica prije i posle PL

avatar
Doki Daki
Thursday, 06.09.2018
17:41

Žao mi dečka, bio je neverovatan potencijal. Još pamtim onaj njegov sprint kada je Partizan igrao protiv nekih Italijana u LE preko celog terena...

avatar
magister
Thursday, 06.09.2018
17:14

Izgleda kao da se Marković između karijere i novca opredelio za ovo drugo. Meni to - nije čudno. Rodžers mu jeste davao šansu, ali su ga Kutinjo i Henderson - minirali, verovatno zbog visine transfera i plate. Markoviću je verovatno savetovano da uzme tih 2m u poslednjoj godini ili makar približno, pa posle - šta bude. Ljudi, pa to je 2m. S lakoćom ovde pričamo o takvim ciframa, a probajte da razmišljate ovako: visoko obrazovan i uspešan čovek ima platu oko 12h evra godišnje, puta 40g to je 480h, pod uslovom da uvek ima pristojno plaćen posao od 1000 evra mesečno. Znači, za ceo radni vek, od 40 godina, zaradi 480h, 4 puta manje od ovog što Marković treba da primi do kraja ove sezone - ne igrajući. To je to. Ugovor. Što Liverpul nije razmišljao o njegovoj karijeri i pokušao da ga bolje koristi, što nije sprečio Hendersona i Kutinja da ga miniraju. Ne znam da li bih ja tako radio, ali niti se čudim niti osuđujem onoga ko tako radi.

avatar
Znajsha
Thursday, 06.09.2018
17:01

Ovaj covek je napravio posao veka, ma kakvi veka, milenijuma.

avatar
Marco Popovich
Thursday, 06.09.2018
14:19

Sto ga Rodzers ne dovede u Seltik? :D

avatar
DuskovicSRB
Thursday, 06.09.2018
14:16

Pametan decko, ceka lepo istek ugovoraa

avatar
Dorotej
Thursday, 06.09.2018
14:06

Neka pišu, "psi laju karavani prolaze". Marković nije nikada dobio pravu šansu u Liverpulu. I ako sam zvezdaš, zbog njega mi je postao antipatičan Klop. Terao je Markovića da zuji gore dole po desnoj liniji do besvesti. Dečko se trošio previše i nije imao snage za završnicu. Fenomenalno je igrao u Benfiki, zbog njega sam gledao njene tekme. Slično je Mitrović prošao kod Beniteza. Sada, neka ga pametnjakovići plaćaju. Ima se, može se. Pametno je ispalio Anderleht u zadnjem trenutko, zašto bi išao za mnogo nižu platu.

avatar
_Goran_
Thursday, 06.09.2018
15:02

Klop terao Markovica da zuji gore dole po desnoj liniji do besvesti? Svaka cast na zapazanju, posto decko nije odigrao niti jedan mec za Liverpul u zvanicnim utakmicama otkad je Klop dosao. U prethodne 3 sezone je stalno bio na pozajmicama izuzev jesenjeg dela sezone 2017/18 kad je bio u Liverpulu.

avatar
Monte_Kristo
Thursday, 06.09.2018
19:27

Mislio je na Rodzersa,lepo je zapazio sve,sem toga ko je bio trener .

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Thursday, 06.09.2018
19:13

Kakve gluposti..jeste sad tebi nije dovoljno na treningu da procenis igraca i das mu sansu da se dokaze nego on na oficijalnom mecu se iz gusenice pretvara u leptira i odjednom postaje Mesi...ma daj,ako nesto znamo za Klopa to je da nije opterecen time ko je zvezda a ko je mlad,on voli igraca koji se najvise trudi i posebno voli dobra krila i igrace markovicevog tipa..cim mu on ne daje sansu to znaci da nije problem u klopu nego u lazaru..odavde momci odlaze u svet nesvesni uopste sta zaista znaci trenirati i biti profesionalac,benfika je plafon gde je to moglo da ti prodje,a u premijer ligi se to definitivno ne trpi

avatar
Dorotej
Thursday, 06.09.2018
19:05

Ne razumem takvu ostrašćenost. Dečko, da nisi možda žešći navijač Liverpula, pa pljuješ po domaćem igraču, šatro nije dostojan velikog Liverpula. Halooo. Smuči mi se od novokomponovanih navijača koje je naplavio globalizam. Ja od kad znam za sebe, pa je to puno godina, navijam samo za Zvezdu.

avatar
Mangus
Thursday, 06.09.2018
13:56

Nije da mu Liverpul nije DOZVOLIO previse sansi nego se Markovic nije pokazao. Bilo je prilika tu za njega, povreda, utakmica, mnogo prilika da ispliva a nije. Prosto nije za lfc i PL i to je to.