Poznat prvi akter "najskupljeg" meča na svetu, čeka se Mitrovićev Fulam!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 29.07.2020.
22:45
Izvor: Sportske.net

Veliki preokret.

twitter.com/BrentfordFC
twitter.com/BrentfordFC

Povezane vesti

Fudbaleri Brentforda su uspeli da nadoknade minus iz Velsa (0:1) i da sa pobedom od 3:1 (2:0) overe mesto u velikom finalu plej-ofa za plasman u Premijer ligu!

U prvom poluvremenu su izabranici Tomasa Franka apsolutno dominirali, poveli su u 11. minutu, sjajan pas Jensena ka Votkinsu, mladi napadač beži odbrani "Labudova" i postiže svoj 26. gol u sezoni.

Samo četiri minuta kasnije, odličan centaršut Benrame, Markondes je ostao sam na 10ak metara od gola rivala, sjajno je tukao glavom i savladao golmana gostiju za 2:0.

Nastavile su "Pčele" da prete, pa je par minuta kasnije Said Benrama pogodio i prečku.

Otišlo se sa 2:0 na odmor, da bi nakon samo 50 sekundi igre u drugom delu domaćin stigao i do trećeg gola.

Centaršut Henrija sa leve strane, volej u kaznenom prostoru Svonsija hvata Mbuemo, koji povećava prednost Brentforda.

Gosti su se vratili u meč u 78. minutu, greška Jansona, koju majstorski koristi Rajan Bruster, pozajmljeni fudbaler Liverpula lukavo lobuje Raju i smanjuje na 3:1.

Do kraja ipak nije bilo promene rezultata, Brenford se plasirao u finale sa ukupnih 3:2 u dvomeču, tamo čeka boljeg iz duela Kardifa i Fulama, "Kotidžeri" su slavili u Velsu sa 2:0 i na dobrom su putu da se pridruže "Pčelama" u finalu.

Revanš je sutra na "Krejven Kotidžu", videćemo da li će najbolji strelac Čempionšipa Aleksandar Mitrović ovoga puta moći da pomogne saigračima, kako u Velsu nije igrao zbog lakše povrede.

"Najskuplji" meč na "Vembliju" igraće se četvrtog avgusta.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke