Povreda Mesija? Evo šta kažu u Barsi!

Autor: Stefan Matić
sreda 25.09.2019.
20:40
Izvor: Sportske.net

Pred Argentincem trka sa vremenom.

EPA-EFE/Alberto Estevez
EPA-EFE/Alberto Estevez

Povezane vesti

Mnoge navijače tim sa "Nou Kampa" je zabrinula Valverdeova izmena u poluvremenu jučerašnjeg meča sa Viljarealom kada je Leo Mesi ostao u svlačionici.

Kapiten samo što je krenuo da ulazi u puni takmičarski ritam, meč sa "žutom podmornicom" je bio prvi koji je počeo u ovoj sezoni.

Rezultati pregleda su tu, omaleni čarobnjak ima povredu leve butine zbog koje će po nekim procenama morati da odsustvuje sedam do deset dana radi potpunog oporavka.

Nagoveštava se da bi zavisno od brzine oporavka i uspešnosti metoda povratka mogao biti i brži.

Za sada deluje da će Leo Mesi zasigurno propustiti meč sa Hetafeom dok je meč drugog kola Lige šampiona koji Barselona igra sa Interom naredne srede pod velikim znakom pitanja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rise up
Wednesday, 25.09.2019
22:22

Videcemo oce li Valverde imati mu*a da u napad budu Fati Grizman Dembele jer ne vidim nikakvu funkciju Suareza.

avatar
RocknRolla
Wednesday, 25.09.2019
20:43

Bolje sanirati povredu do kraja, pa makar trajalo i duze a ne da se povredi u bitnom delu sezone ili da igra povredjen. U godinama je i nije robot.

avatar
fadsasdfads
Wednesday, 25.09.2019
21:57

Nije lud Zidan sto je čuvao Ronalda pogotovu 2018,nije ni Messi robot ne moze da izgura celu sezonu da bude starter na svakoj,ovo je posledica

avatar
fdghfdhgdfg
Thursday, 26.09.2019
20:57

Alžirac daki veze nema sa životom i nije ga čuvao da se ne povredi već zato što izlizani nije hteo da igra utakmice koje ga ni uz nenormalan marketing i svu moguću korupciju ne mogu približiti ZL.