Povratak "Posebnog" u Madrid? Evo ko bi se tome najviše obradovao!

Autor: Beta Beta
utorak 15.01.2019.
23:04
Izvor: Beta

Priznaje da bi voleo da vidi Murinja ponovo u Španiji.

Epa/Nigel Roddis
Epa/Nigel Roddis

Povezane vesti

Predsednik španske fudbalske lige Havijer Tebas rekao je danas da je Žoze Morinjo dobrodošao u Primeru i da bi povratak portugalskog trenera bio "veliki spektakl".

Murinjo je prošlog meseca otpušten iz Mančester junajteda zbog loših rezultata. On je u sezoni 2011-2012 osvojio titulu sa Real Madridom i prekinuo dominaciju Barselone.

Španski mediji preneli su da predsednik Reala Florentino Peres želi da se Murinjo vrati u klub, uprkos tome što je sa Santjagom Solarijem ugovor potpisan do 2021. godine.

"To ne bi bila loša ideja za Primeru. On je fantastičan trener sa mnogo kvaliteta i to bi bio veliki spektakl. Bilo bi fantastično imati ga ovde, ali ko zna u kom klubu će raditi", rekao je Tebas za katalonski radio RAC1, preneo je Skaj.

Takođe, spekuliše se i da bi Nejmar mogao da se vrati u Španiju, nakon što je na leto 2017. godine iz Barselone prešao u Pari Sen Žermen.

"Nejmarov povratak u Španiju? Želimo što više zvezda, a naravno on je jedna od svetskih zvezda. Najvažnije za nas je da imamo jak brend, kao što je engleska Premijer liga, a oni godinama nemaju osvajače Zlatne lopte"
, naveo je Tebas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Devil born 1878
Wednesday, 16.01.2019
10:30

Godinama nemaju osvajace lopte? Aj vi u spaniji odigrajte 15ak utakmica za mesec dana, dok vi na zimu imate pauzu englezi igraju, ne bi niko iz spanije osvojio nista da imaju takav raspored kao sto je boxing day

avatar
Tata Messi
Wednesday, 16.01.2019
00:08

Najvise bi se Kurtoa obradovao