Poverio se prijatelju, Mesi ga tera iz Barse?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 06.05.2018.
11:08
Izvor: Sportske.net

Jedan od onih koji se nalaze na izlaznim vratima "Kamp Nou", požalio se da će zbog Lea Mesija morati da promeni sredinu.

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Đerar Deulofeu se minulog leta vratio u Barselonu, uprava kluba je iskoristila klauzulu dogovorenu sa Evertonom i za 12 miliona evra su ga vratili u svoje redove.

Ipak, Španac se nije snašao po povratku u Kataloniju, upisao je samo 10 nastupa, pa je već u januaru napustio klub, vratio se u Premijer ligu, kako ga je Votford doveo na pozajmicu do kraja sezone.

Zaigrao je dobro po povratku u Englesku, ali ga je ubrzo zadesila povreda, a sada je postalo sasvim jasno da se neće vraćati u redove "Blaugrane".

Kako prenosi "Dairio Gol", on se požalio svom prijatelju, vezisti madridskog Reala Daniju Sebaljosu, da nije bio najbolje tretiran na "Kamp Nou".

On i Sebaljose se poznaju i veoma su bliski od vremena kada su branili boje omladinske reprezentacije Španije, a Deulofeu se bivšem vezisti Betisa požalio da nije bio najbolje tretiran u Barseloni od strane Lionela Mesija, ali i ostalih iskusnijih fudbalera Barse, koji su nagovarali klub da ga proda.

Deulofeu je izjavio i da je srećan što je napustio "Kamp Nou".

"Ja nisam tip igrača koji je voljan da ostane na klupi ili da ne bude u ekipi.

Kada sam se pridružio Barsi znao sam da je Nejmar još uvek i timu.

Onda je on otišao, a došli su Osman Dembele i Filipe Kutinjo, pa je moja odluka bila da dođem ovde i povratim samopouzdanje.

Moram da imam više minuta kako bi mogao da konkurišem za mesto u reprezentaciji. A i pored toga dopada mi se stil Premijer lige.

Možda Primera ima bolje igrače poput Mesija i Kristijana Ronalda, ali ova liga je posebna
", izjavio je Deulofeu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ivanp
Sunday, 06.05.2018
18:36

Patka kao i sve do sada,pa sam je sebe demantovao rekavsi da su doveli dembelea i kutinja i on je odlucio da ode,sto da nece igrati prije njih..ili mozda ih je mesi doveo..:)

avatar
Badr Hari
Sunday, 06.05.2018
13:53

Sama sreća što se Messijeve žrtve poveravaju svojim kolegama iz Reala, inače bismo mogli samo da pretpostavimo (na osnovu Messijevog terorisanja saigrača na terenu) kako se svi fudbaleri Barse u poslednjih 10 godina dele na oni koje je Messi doveo i one koje je oterao, dok ovako možemo da budemo sasvim sigurni u to. :D

avatar
CZYNWA
Sunday, 06.05.2018
12:58

Da se razumijemo, momak nije dorastao Barseloni. Solidan jeste, moze biti jos bolji, talenat ima, ali trenutno nije kapacitet za Barsu.

avatar
Ton4i
Sunday, 06.05.2018
12:54

Igrac Barse se pozalio ne igracu nekog Eibara,vec Reala...

avatar
Lecter
Sunday, 06.05.2018
12:17

Kad vam je nesto tesko u zivotu i imate problem samo se sjetite da je Delofeu profesionalni fudbaler i vidjecete da su cuda moguca :)

avatar
Boixos_Nois
Sunday, 06.05.2018
11:24

Po novinama i navijacima Reala (fanovima Ronalda) je Mesi otjerao pola Barselone, a jos niko od tih mnogobrojnih igraca nije stao pred kamere i javno rekao Mesi me je otjerao, nego svi govore sve najbolje o njemu. Jedan Ibrahimovic svake godine glasa za njega u izboru za zlatnu loptu bez obzira na to da li je Mesi bio najbolji u toj godini ili ne...

avatar
deki trbic
Sunday, 06.05.2018
11:53

Realno Messi tera igrace iz barse ko mu ne odgovara i ko mu smeta...to sve price na grani znaju za to...verujem da i Ronaldo slicno radi...ali opet nije kao Messi...mada opet niko ne sme da bude iznad kluba...njih bi sve Fergi oterao.

avatar
Logika i argumenti
Sunday, 06.05.2018
12:16

Bratski ma ovo je sve zabava,ovi sto komentarisu nemaju pojma o zivotu a i samo provociraju..Ovi sto pisu moraju nesto napisati jer od sajta zive i klikovi su bitni...Od svih ovih ovde ja sam mozda sreo jednog ko navija za real a da je objektivan i da drzi do sebe...Ostali ljubomora i zavist...