Potvrđeno, sve bilo dogovoreno da Kristijano ode, samo jedna stvar spasila Juve!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 04.08.2020.
12:02
Izvor: Sportske.net

Ronaldo će sada ostati jer nema rešenja, Međutim, priča od zimus bila mnogo više od nagađanja. Ovo su detalji...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Priče nisu bile bez osnova. Negde u februaru pojavile su se informacije da bi Ronaldo mogao da napusti Juve na kraju sezone.

Navodno je razočaran igrom tima, činjenicom da u Evropi ne izgledaju kao da nešto mogu da naprave, a bila bi ovo prilika da zaradi još veći novac.

On trenutno ima 30 miliona evra godišnje, prema tadašnjim informacijama plata bi mu bila oko 50 miliona, preskočio bi Mesija što je opsesija. Leonardo, odnosno vlasnici iz Katara su želeli da formiraju trio Nejmar-Ronaldo-Mbape, verovatno najbolji u istoriji fudbala, a deo plate bi kao i Nejmaru, Ronaldu bio isplaćivan kroz sponzorske ugovore sa firmama u naftnoj državi.

Ovo bi bio geopolitički potez Katara u borbi za prevlast u regionu, građenje imidža, ne samo za fudbal i Mundijal, već i generalno u svetu.

Da je Ronaldo zlatna koka videli smo u Juventusu koji je doživeo neverovatan skok popularnosti.

Baner


Međutim, iako je Mendeš pregovara, čak se priča da je Juventus bio spreman da pusti Ronalda za Ikardija koga bi PSŽ prethodno otkupio, dogodila se pandemija.

To je sve bacilo u drugi plan, prosto tog novca nema više u igri, a o pregovorima nema ni govora jer ni sam PSŽ ne može da troši onoliko novca na koliko su navikli.

Ronaldo je sada otklonio dilemu, rekao je da bez obzira na ishod Lige šampiona ostaje, da želi i treći "skudeto" u nizu.


Baner 1

Sa druge strane u medijima kažu da je pandemija pomogla Juventusu, jer da nije bilo toga, ne samo da bi Ronaldo otišao, već ne bi tako lako odbranili titulu, pogotovo jer su igrali slabo.

Naime, posle nastavka igralo se svaka tri dana, jasno, Juventus sa mnogo većim fondom igrača je uspevao da ne bude gori od rivala, iako su i sami igrali loše, a Lacio koji je imao samo bod manje pre izbijanja pandemije se raspao nakon restarta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Tuesday, 04.08.2020
19:59

I u tom napadu nikom nebi smetalo sto ovaj drugi puca penal, sto onaj treci hoce slobodnjak da izvede, nikom nebi smetalo sto nisi njemu izdao loptu. Niko od njih troice nebi vikao "halooo ja hocu da budem prvi strijelac, nemozes ti biti" Na kraju krajeva koliko bi taj napad imao asistencija?

avatar
tanzar
Tuesday, 04.08.2020
14:11

Najbolji trio 😂😂😂

avatar
Zoran Krstin
Tuesday, 04.08.2020
13:19

A gde je to zvanično potvrđeno?

avatar
Badr Hari
Tuesday, 04.08.2020
12:23

Ahaha, Neymar-Ronaldo-Mbape... to mi zvuči kao De Niro-Bata Paskaljević-Al Pacino... izbacite uljeza... 😂