Potvrđeno - Jirgen Klop u velikim problemima!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 07.01.2016.
15:41
Izvor: Sportske.net

Menadžer Jirgen Klop potvrdio je da će pojedini igrači propustiti velike derbije protiv Arsenala i Mančester junajteda.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Bolnica u Liverpulu, na utakmici Liga kupa protiv Stouka, Liverpul je ostao bez Filipa Kutinja i Dejana Lovrena, koji su se pridružili Škrtelu, Sakou, Hendersonu, Staridžu, Ingsu na listi povređenih.

Najveći problem pored Kutinja jeste i pozicija centralnog beka.

''Na početku sezone smo imali petoricu štopera, pre tri nedelje trojicu, sada imamo samo jednog. Ovo je situacija u kojoj moramo izaći na tržište'', najavio je Klop, a potom nastavio:

''Kutinjova povreda je najozbiljnija, a potom sledi Lovrenova i Tureova. Nijedan od pomenute trojice neće biti u sastavu za meč u FA kupu protiv Eksetera. Kolo Ture je u najboljoj poziciji i biće spreman sledeće nedelje. Lovren će propustiti i duel sa Mančester junajtedom, i verujem da će biti tu za Arsenal. Nažalost, Kutinju će biti potrebno najviše vremena za oporavak, oko tri nedelje, tako da će on propustiti oba velika derbija, i protiv Arsenala i Junajteda'', rekao je Klop.

Liverpul u petak igra u FA kupu, potom u sredu dočekuje Arsenal, a naredne nedelje na ''Enfild'' stiže i najveći rival - Mančester junajted.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AxweII
Thursday, 07.01.2016
19:29

Evo na sve ovo i Ajb se povredio. Nevjerovatno! Na kraju ce ostati samo Minjole od prvotimaca!! Ocigledno da vecina igraca Liverpula ne moze fizicki ispratiti ovo sto trazi Klop! Po meni on nema sta cekati ljeto za transfere vec odma poceti za dovodjenjem fizicki spremnijih igraca. Za sada nam se crno pise jer cemo protiv MU i Arsenala igrati sa omladincima..

avatar
Dovlamir88
Friday, 08.01.2016
14:53

Za Man Und dovoljno :D

avatar
Stari
Thursday, 07.01.2016
18:48

Rojs,Humels, Gundogan i rešio si problem. Šalim se naravno, nemoguća misija,mada sam siguran da nijedan navijač LFC ne bi imao ništa protiv.

avatar
(anti)talentovan lik
Thursday, 07.01.2016
17:59

U poslednje vrijeme imam dilemu da li ja slucajno pratim Arsenal u crvenim dresovima umjesto Liverpula :D

avatar
Gorčilo
Thursday, 07.01.2016
17:45

Moramo i hoćemo biti najbolji kad je najteže. Mečevi sa Arsenalom i Junajtedom su od krucijalne važnosti.

avatar
Amar Zornic
Thursday, 07.01.2016
17:06

Klop gde je , tu su i povrede

avatar
the NormalOne
Thursday, 07.01.2016
16:45

Valjda ce Lovren propustiti Arsenal,ne Junajted jer prvo igramo sa njima a ne Mancesterom..Ili nece igrati ni na jedjoj odnte 2 tekme.