Potvrđeno - "Gaučosi" hoće Sampaolija!

Autor: Beta Beta
petak 28.04.2017.
22:01
Izvor: Beta

Predsednik Fudbalskog saveza Argentine (AFA) rekao je danas da bi želeo da trener Sevilje Horhe Sampaoli preuzme fudbalsku reprezentaciju te zemlje.

Beta/AP Photo/Jorge Saenz
Beta/AP Photo/Jorge Saenz

Povezane vesti

AFA je 11. aprila otpustio selektora Edgarda Bausu zbog loših rezultata reprezentacije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Predsednik fudbalskog saveza Argentine (AFA) Klaudio Tapija nazvao je Sampaolija "izabranim", u intervjuu za "I-Es-Pi-En" (ESPN).

On je dodao da će čelnici Saveza biti pošteni i da će razgovarati sa upravom Sevilje kada se završi sezona u španskom prvenstvu.

Sampaolijev ugovor sa Seviljom ističe 30. juna 2018. godine. On je rekao da zna da je Savez zainteresovan za njega, ali da neće pregovarati dok se ne završi sezona u Primeri.

Argentina je peta u Južnoameričkim kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji. Do kraja kvalifikacija ostala su još četiri kola, prve četiri selekcije će se direktno plasirati na Svetsko prvenstvo, a petoplasirana će igrati u baražu.

Reprezentacija Brazila je prva na tabeli sa 33 boda, Kolumbija ima 24, a Urugvaj i Čile po 23. Argentina je sakupila 22 boda, Ekvador 20, Peru i Paragvaj po 18, Bolivija ima 10, a poslednjeplasirana Venecuela šest bodova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boixos_Nois
Saturday, 29.04.2017
09:23

Ajde ti u Argentinu, a Pep neka se vrati kući. Barsa je pravi tim za njega, a i on je pravi trener za Barsu :)

avatar
Golzalo Higuain
Friday, 28.04.2017
22:49

to je sve dogovoreno, nema tu sta da se dogovara i prica, pusti ti te suplje, to pricaj jarane nekom ko se ne razumije u fudbal

avatar
Taribo West
Saturday, 29.04.2017
09:11

Šta je dogovoreno?! Budi jasniji!?