POTVRĐENO - Ako osvoje titulu, fudbaleri Lestera dobijaju još jedno OGROMNO priznanje!

Autor: Beta Beta
sreda 06.04.2016.
13:12
Izvor: Beta

Ovo će, svakako, biti dodatni motiv lideru Premijer lige da na tom mestu ostane do kraja ove sezone!

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Gradonačelnik Lestera rekao je danas da bi pojedine ulice trebalo preimenovati po fudbalerima kluba iz tog grada, ako osvoje Premijer ligu ove sezone.

Kako su preneli britanski mediji, gradonačelnik ser Piter Soulsbi želi da oda počast treneru Lestera Klaudiju Rainijeru i fudbalerima ako ostvare veliki uspeh i postanu šampioni Engleske.

"Lester je u prošlosti već odavao počast sportskim zvezdama. Imamo oblast nazvanu po golferima, a postoji i Linekerov drum.

Uspeh fudbalera je plod timskog rada pa bismo u gradu mogli da imao (Džeremi) Vardi područje, ulicu Kaspera Šmajhela, prilaz Danijela Drinkvotera i drum Klaudija Ranijerija",
rekao je gradonačelnik.

Lester je šokirao fudbalski svet dobrom igrom i rezultatima u Premijer ligi, pošto šest kola pre kraja na prvom mestu na tabeli ima sedam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Totenhem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dusan Petrovic br. 2
Friday, 08.04.2016
01:11

Bila bi veca fora ako imaju neko jezerce ili neki izvor,da tome daju naziv po Deniju Drinkvoteru :D

avatar
PFC1989
Thursday, 07.04.2016
12:52

Lester je svim klubovima na svetu pokazao da svako, sa malom budzetom, sa dobrim trenerom, borbenoscu i timskim radom uz malo srece mogu da naprave ogroman rezultat. Prosle godine se borili za opstanak, ove sa par novih igraca (mislim da su to 3 nova igraca) naredna 6 kola se bore za titulu u najboljoj ligi na svetu. Jos je rano za slavlje, mnogo je 6 utakmica i moze svasta da se desi ali sta god da urade oni su dokazali svima da pare nisu dokaz vrednosti.

avatar
HHadzimontagic
Wednesday, 06.04.2016
19:36

Ako osvoje titulu, hocu da se citava Engleska pokori Raneriju, i nikad ne zelim da se ijedan trener iz Engleska uvelicava, osvojiti kupove to moze svako malo zu pomoc sudija ili slabe forme protivnika, mozes svakog pobijediti, ali Liga 38utakmica tu nema srece, Bilo je povreda nekih ekipa ali to je bilo malo. Mozda ovo sve dolazi na svoje mjesto, jer kada je Raneri dizao veliki Celzi i stigao do 1/2 finala LS, posle je dosao Murinjo i svi uzdizali Murinja kao najveceg, a sada dosla kazna navijacima Celzija da gledaju utakmice LS, na kojim Lester igra a Celzi samo posmatra.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Wednesday, 06.04.2016
18:47

Tomy Dzeremi Vardy

avatar
Андер Ерера
Wednesday, 06.04.2016
14:12

Kako je ovo kraljevski sve što rade, i besplatne krofne, pivo i šta ja znam, a tek ovo za ulice. Porodična atmosfera između igrača, navijača, kluba, grada. Mnogo gotivim ovaj Poketinov Totenhem ali nadam se da Lester osvaja.nPričaćemo unucima za mnogo godina o ovom klubu i onome što je postigao 2016. godine. Bez obzira što u svi favoriti razočarali, ovo što radi Lester je čudo.

avatar
Major Lazer
Wednesday, 06.04.2016
14:07

Džeremi Vardi...

avatar
Totalno Iskren
Wednesday, 06.04.2016
13:50

Ja neznam zasto se jos postavljak pitanje ''AKO''

avatar
Johny_Quid
Thursday, 07.04.2016
09:34

Zato dto ne znas 😂 Ljutnje bez