Potvrđen prvi odlazak sa "Old Traforda", uskoro još jedan?

Autor: Nikola Miloradović
subota 11.05.2019.
13:01
Izvor: Sportske.net

Jedan Španac se oprostio, hoće li zemljak sa njim u nove izazove?

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Više nema dileme, Ander Erera se oprostio od Mančester junajteda.

On se zahvalio navijačima u video klipu koji je osvanuo na sajtu "Đavola", sudeći po snimku, možda je već odigrao i poslednju utakmicu za klub, videćemo da li će se pojaviti na stadionu sutra protiv Kardifa.

Nije tajna ni gde će nastaviti karijeru, seli se u Pariz, gde će potpisati višegodišnji ugovor sa Pari sen Žermenom.

Dve strane nisu uspele da se dogovore oko produžetka, Mančester je kasno i otpočeo razgovore oko novog ugovora, potom je Španac tražio previše novca, pa su odlučili da je rastanak najbolje rešenje.


 

PSŽ je to iskoristio i dovešeće Ereru kao slobodnog igrača, ali "Sveci" planiraju još da kupuju u Mančesteru.

Bufon će po svemu sudeći napustiti "Park prinčeva" posle jedne sezone, kao jedina kvalitetna opcija ostaje Areola, Trap će biti prodat, pa Paržani traže golmana svetske klase.

Francuzi prenose da su rešeni da u svoje redove presele Davida De Heu.

Španac ulazi u poslednju godinu ugovora sa klubom, nema dogovora oko produžetka saradnje, deluje da su "Đavoli" daleko od bilo kakve borbe za trofeje, što bi moglo da ubedi Španca da promeni sredinu.

PSŽ je kao i kod Erere spreman da iskoristi situaciju, a prema najnovijim informacijama iz Francuske, čak su i poslali ponudu za sjajnog čuvara mreže.

Videćemo koliko istine ima u ovoj priči, nije ni prvi put da se De Hea povezuje sa prelaskom na "Park prinčeva", izvesni prelazak njegovog zemljaka i prijatelja Erere mogao bi samo da ubrza proces.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Sunday, 12.05.2019
12:13

Da ne volim Junajted toliko tačno više ne bih želeo ni da čujem za klub.. Daš Jangu, Džonsu, Smolingu, Rohu i sličnima ugovore, forsiraš MekTomineja i Lingarda, Sančezu daš 600k nedeljno a cicijaš oko par hiljada plate najboljem i najzahvalnijem igraču u klubu.. Vudvorde, seme ti i pleme retardirano.. Da su imali mozga dali bi mu 300k nedeljno, uvaljali nekome Pogbu i Matića i oko Erere gradili vezni red..

avatar
Андер Ерера
Saturday, 11.05.2019
18:36

Fino za njega, visoka plata, par godina u PSŽ, onda povratak u Bilbao ili odmah u Zaragozu, gdje je rekao da će se vratiti kad mu prođu najbolje godine.
Sva sreća igraču za kojeg neću puno trošiti riječi, dovoljan je potpis i avatar koji nosim ovdje da bude jasno koliko ga cijenim.
Hvala care, mi ostajemo sa Džonsom, Markusom Rohom. I to je simbolika Junajteda u ovih 5-6 godina.

avatar
Paul Kersey
Saturday, 11.05.2019
17:14

Neka uzmu Areolu uz doplatu ili još nekog igrača.

avatar
RedDevil612989
Saturday, 11.05.2019
13:33

Jedan od odlazaka koji cu malo teze preboleti. Omiljeni igrac u ovoj ekipi mi je bio Erera. Navijam za Junajted 20 godina i mislim da ako ovaj prelazni rok ne bude odradjen kako treba, Junajted kakvog znamo ce prestati da postoji. Mora se pojacati igracki kadar, sportski direktor je preko potreban posto Vudvard sve gleda kroz novac i marketing umesto da juri talentovane igrace koji su zeljni dokazivanja.