Potvrda sa vrha, Nejmar hoće u Barsu!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 27.06.2019.
15:58
Izvor: Sportske.net

Izgleda da se pokajao što je uopšte i odlazio.

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Sve su glasnije priče da bi Nejmar nakon dve godine mogao da se vrati na "Kamp Nou".

Brazilac je napustio redove katalonskog kluba leta 2017. godine za 222 miliona evra, svetski rekord kada su transferi u pitanju.

Da bi sada mogao da se vrati, potvrdio je i potpredsednik Barselone Đordi Kardonero.

On je za "El Mundo" izjavio da Brazilac želi da se vrati u svoj bivši klub, ali ipak nije sve tako kao što se piše.

"Pravilno je reći da Nejmar želi da se vrati u Barselonu, ali se ne slažem da se Barsa previše bavi potpisivanjem Nejmara.

To nije trenutno na dnevnom redu i ne sviđa mi se kako je otišao iz kluba, mnogo stvari mora da se reši, moramo da menjamo čitave scenarije, a tu su i komentari da smo već potpisali Nejmara, nismo nikoga potpisali, nismo ostali u kontaktu sa njim, on, kao i mnogi, želi da igra za Barselonu.

Ne čudi me to što hoće da se vrati, to se već dešavalo sa drugima i oni jednostavno ponekad požele da se vrate, kao Sesk i Pike.

Razumem da igrač ima za cilj da se vrati u Barselonu, klub u kojem su igrali najbolji igrači u istoriji. Svi igrači žele da dođu i da igraju, ali mi moramo da imamo izbalansiran budžet
", izjavio je potpredsednik Barselone.

barselona mesi nejmar suarez

Dakle, realizacija transfera nije jednostavna, ali da želja postoji, to je jasno.

Videćemo da li će Brazilac uspeti da istera svoje, predsednik PSŽ je istakao da je promenio svoj stav prema igračima i da neće trpeti zvezde, svako će ubuduće morati da bude maksimalno posvećen i spreman da uradi sve za klub iz Pariza.

Barsa želi i Antoana Grizmana, nedavno su doveli novog golmana, pa je pitanje da li mogu da skupe dovoljno novca da zadovolje apetite PSŽ.

Pominjalo se da su spremni da uključe nekoliko svojih igrača u transfer, poput Filipea Kutinja, koji je na listi želja PSŽ, kao i Usmana Dembelea i Samuela Umtitija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LFC 19-ta
Friday, 28.06.2019
09:44
avatar
RocknRolla
Thursday, 27.06.2019
19:44

Drugim recima,isprosipali smo se na promasaje tipa Dembele,Kutinjo,Gomez,Alkaser,Vermalen i ostali da trenutno ne mozem da dovedemo top,proverenog igraca. Ne znam zasto jure Grizmana kad mogu taj novac da usmere na Nejmara i da posalju Dembelea, mnogo lose posluje Barselona.