Potvrda - Miha odlazi, zna se izgleda i gde!?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 20.03.2016.
23:58
Izvor: Sportske.net

Posle treće uzastopne utakmice ''Rosonera'' bez pobede u Seriji A, pojačane su spekulacije o skorom odlasku srpskog stručnjaka sa klupe Milana.

BETA/AP Photo/Antonio Calanni
BETA/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Kao što smo objavili tokom večeri, Milan je na San Siru osvojio samo bod u duelu sa ekipom Lacija, bilo je 1:1, a posle meča je sa novinarima razgovarao prvi operativac ''Rosonera'' Adrijano Galijani.

Između ostalog, novinare je interesovala sudbina Siniše Mihajlovića, s obzirom da se prethodnih dana spekulisalo da će srpski stručnjak karijeru nastaviti baš na klupi večerašnjeg rivala, ekipe Lacija.

A posle onoga što im je Galijani rekao na tu temu, ove spekulacije će biti još više ''podgrejane''.

Naime, novinari su Galijanija upitali da li glasine o Mihajlovićevom prelasku u Lacio mogu da izazovu probleme u klubu, a on im je odgovorio koristeći primer Bajerna.

''Bajern Minhen je pobeđivao sa trenerima za koje su svi znali da odlaze na kraju sezone. To je zato što su svi super profesionalci. U drugim zemljama se takve stvari najavljuju šest meseci ranije i - ništa se ne dešava'',
konstatovao je Galijani.

On se osvrnuo na protekli period i igre ekipe Milana pod vođstvom Siniše Mihajlovića.

''Pre mečeva sa Sasuolom i Kjevom smo radili veoma dobro. Remizirali smo sa Napolijem i Romom, pobedili Inter i Fiorentinu, ali imamo problem sa malim klubovima. Nadam se da Laio u tom smislu smatramo velikim klubom'', dodao je Galijani.

On je podržao izjave Abatea i Abijatija, koji su javno kritikovali svoje saigrače.

''Do 1. marta smo davai dosta golova i igrali dobro. Odsustvo Montoliva je bio težak udarac za nas, ali on se večeras vratio i nadam se da će biti bolje'',
zaključio je Galijani.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Darko Dasha Pavlovic
Monday, 21.03.2016
23:26

realno ....milan ima takve igrace da cisto sumnjam da bi bilo koji trener nesto veliko napravio.....

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Monday, 21.03.2016
20:04
avatar
cholic
Monday, 21.03.2016
14:05

Niko ne moze za 8 mesecu da napravi cudo, pogotovo kada klub dovodi dosta novih igraca. Miha sasvim sigurno nije los trener ali nije ni top trener, on je prosek trener, jer je i sam milan u poslednjih godina prosek ekipa (po postignutim rezultatima). Da skratim, poceo je da stvara tim, treba mu pruziti priliku i sledece sezone i uz par dobrih pojacana videce se i rezultat rada.

avatar
INTERnacionalist
Monday, 21.03.2016
08:38

..ni jedan ozbiljan trener,ozbiljno ime nece doc u tim u kom ce mu se u posao mijesat Berluskoni,idje ce bar 30% odluka biti njegovo! Sedorf i Mihailovic su se usprotivili zato su i trajali koliko su trajali..

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Monday, 21.03.2016
20:03

S tim sto je Sedorf nesto cak i uradio i igra je poprimala nekakve konture:-) Mozda je i imao malo bolje veziste, ali sigurno slabiju odbranu i napad, a bogami i golmana:-D

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Monday, 21.03.2016
01:04

Lacio sigurno nije mali klub i zelim da cestitam Baldekeiti na remiju. Sasuolo, Kjevo i Lacio- dva boda od mogucih devet, svaki komentar je suvisan...

avatar
Boris Nedeljkovic
Monday, 21.03.2016
11:32

msm da i sam znas zbog cega je rezultat bio takav....a sto se trenera tice zelim mu da radi...a u neku ruku bi unistio matore i ostao da primam platu da sam na njegovom mestu....toliko miniranja na startu....pa i tokom cele sezone donadoni koga inace hocemo i montela....i sta znam kakvi sve trenercici nisu imali....toliko o nasem projektu i viziji....bezi srbine kol'ko te noge nose!

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Monday, 21.03.2016
19:18

To sto nisam za Mihu ne znaci da sam za Donadonija i Montelu:-)

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Monday, 21.03.2016
01:00

Ne mora ovo da znaci potvrdu, a dobro je sto ce negde raditi posle nas jer bi zaista bilo previse da imamo cak trojicu bivsih trenera na platnom spisku...

avatar
John Doeee
Monday, 21.03.2016
01:22

Nadam se slicnim vestima i kod nas. Pa da cestitamo jedan drugome. :)

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Tuesday, 22.03.2016
11:45

Stvarno je nevidjeni jadnik...

avatar
John Doeee
Monday, 21.03.2016
23:50

Ti sto dosivas zvezdice kao tipican juventin, bolje bi bilo da prvo shvatis o cemu smo pricali. Hajde pomocicu ti. Pricali smo o cestitkama na otkazima nasim sjajnim trenerima. A tebi mozemo odmah cestitati jos jednom dokazanu titulu najvecih luzera u Evropi od kad se zna za fudbal. Pozivam i ostale da ti cestitaju, zasluzio si bahatim komentarom. :)

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 21.03.2016
20:28

ha ha cestitajte jedni drugima jedni ste peti a drugi sesti SVE CESTITKE I OD MENE

avatar
PAOLO, BUDI PONOSAN!
Monday, 21.03.2016
19:17

Drzim vam fige:-D