Potvrda - Juventus iznenadio sve, potpisali rezultat za večeras!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 01.12.2017.
09:56
Izvor: Sportske.net

Ono što se nagoveštavalo je tačno, pred "San Paolo" priznali šta im je cilj, a i navijači Napolija će ovo dočekati kao sjajnu vest.

EPA/ANDREA DI MARCO
EPA/ANDREA DI MARCO

Povezane vesti

Kako smo napisali i juče, situacija se okrenula tokom nedelje, od strahovanja da li će Iguain biti spreman, došlo se do obrnute situacije, Mario Mandžukić ne može da pomogne timu.

Ono što je ključ je da Juve sada ne može da računa na Hrvata i formaciju koju je spremao, ako "Pipita" ne stegne zube i u paklu pod Vezuvom zaigra od početka.

U tom slučaju, Dibala bi bio "lažna devetka", mnogi veruju da ako Juventus večeras izgubi, to znači i da će titula, odnosno njena odbrana biti daleko.

Ipak, Alegri smatra da ništa nije odlučeno.

"Prvo, računa se ko će biti prvi u maju, a ne sada. Drugo, nama je važniji meč u Atini, tamo moramo da napravimo rezultat koji nas vodi u top 16 fazu", dodaje trener Juventusa.

On, osim Mandžukića, ne može da računa na Lihštajnera, a i Kuadrado je rovit i biće verovatno na klupi.

Da li bi Juventus bio zadovoljan bodom.

"Da, 0:0 bi nam odgovaralo, u ovakvim utakmicama najvažnije je ne napraviti grešku, bod bi bio dobar rezultat, ali jasno ako budemo imali šansu za pobedu...", objašnjava trener šampiona Italije.

Po njemu, tabela ne laže.


"Poslednjih deset šampiona dobila je ekipa koja ima najbolju odbranu, mi smo dali najviše golova, svi kažu da Napoli igra najlepši fudbal. Ali, Sarijev tim je primio najmanje golova i to pokazuje tabela, zbog toga su prvi", dodaje Alegri.

Poznati novinar, Mario Skonćerti tvrdi da je za Juve meč važniji, da bi porazom mogli da ispadnu iz trke za titulu prvaka, mada je to preuranjeno, Juventus je stizao i veće prednosti.

U svakom slučaju, derbi će privući večeras pažnju celog svega, počinje u 20:45, a kolo otvaraju Roma i SPAL, Rimljani takođe igraju dan ranije, zbog obaveza u Ligi šampiona.

Roma ima šansu da pobedom protiv novajlije iz Ferare, stigne Juve, ako šampion izgubi u Napulju, i uz to Rimljani imaju meč manje. I Spaleti ima problem, izostaju De Rosi, Naingolan i Peroti, od prvog minuta počinje Ščik, Čeh koji je stigao kao veliko pojačanje, ali do sada je odigrao samo 18 minuta, eto šanse i za njega. Ipak, Romanisti očekuju da proradi Džeko, iako Roma igra dobro, Bosanac ne trese često mreže, pa bi večeras mogao da olakša put do pobede.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
World is.... REAL
Friday, 01.12.2017
14:04

Iskusno ovo radi Alegri. Napoli mozda sad jeste u boljoj formi ali Juvestus je 5 puta iskusniji. Alegri smanjuje pritisak, dok Napoli onako gori.

avatar
Shang Tsung
Friday, 01.12.2017
14:00

Ako ne igraju Iguan i Mandzukic nije toliko cudo sto bi potpisali 0-0 u gostima,cak je i logicno,bod je tu pristojan.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 01.12.2017
12:37

da tocna je ta tvrdnja da tabela nikad ne laze

avatar
mak_juventino
Friday, 01.12.2017
12:14

*Di Francesko ima problem ... Utakmica sezone ! Jedva cekam ! Uzivancija

avatar
ddr16
Friday, 01.12.2017
12:09

nema spaleti problema zbog de rosija,perotija i naingolana nego di francseko...

avatar
Luka Modric
Friday, 01.12.2017
11:02

Spaleti nije trener rome koliko znam