Potvrda iz prve ruke - 'Pujo' počinje protiv Srbije!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.10.2018.
13:46
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Napadač Monaka potvrdio da je spreman za duel sa "Orlovima".

Epa/Claus Fisker
Epa/Claus Fisker

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Crne Gore ulazi u duel sa Srbijom jača za Stevana Jovetića koji se u potpunosti oporavio od povrede.

"Posljednju utakmicu u Monaku sam igrao 15-ak minuta, zatim normalno trenirao, spreman sam za meč", poruka je Stevana Jovetića koju prenose "Vijesti".

Crna Gora dočekuje Srbiju u četvrtak uveče u meču trećeg kola UEFA Lige nacija.

"Spremni smo za utakmicu. Iščekujemo je dugo vremena, daćemo sve od sebe da se predstavimo u pravom svetlu. U reprezentaciji Srbije imam mnogo drugova, biće pomalo neobično. Mislim, naravno, da će biti pravi spektakl, da će se uživati u fudbalu, da će to bude poslastica za navijače", rekao je Jovetić.

Bivši fudbaler Partizana ne krije da ima visoko mišljenje o selekciji Srbije.

"Srbija je odlična reprezentacija, sa mnogo dobrih igrača. Ne bih izdvajao nikoga, znamo o njima sve. Ne pridajem, međutim, toliko veliku pažnju protivniku, mislim da smo mi najbitniji. Ako smo mi pravi, imamo velike šanse da napravimo rezultat", konstatovao je Jovetić.

Sutrašnja utakmica biće prva od dve koje će Crna Gora i Srbija odigrati u Ligi nacija.

"Nije odlučujuća, posle ove utakmice slede još tri. U ovaj meč ulazimo sasvim normalno, idemo stepenicu po stepenicu, pa da vidimo šta će da bude", konstatovao je Jovetić.

Utakmica Crna Gora - Srbija igra se u četvrtak od 20:45.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke