Potvrda - Imamo novog najplaćenijeg trenera na svetu!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 15.02.2019.
20:00
Izvor: Sportske.net

Ono o čemu se govorkalo, potvrđeno je, zaista nisu smeli sebi da dozvole da ga izgube...

EPA-EFE/JAVIER LOPEZ
EPA-EFE/JAVIER LOPEZ

Povezane vesti

Ono što se pretpostavljalo istina je, Dijego Simeone je novim ugovorom postao najplaćeniji trener na svetu.

On će zarađivati više i od najplaćenijeg igrača u ekipi Antoana Grizmana koji prima 20 miliona godišnje.

Enrike Serezo je nagovestio da će Simeone dobiti platu iz snova, a kada su ga pitali pre mesec dana da li će imati više od Grizmana, rekao je:

"Ne znam, najviše zarađujem ja".

Dolazak Morate bio je jedan od uslova "Ćola" da produži ugovor do 2022. on sam kaže da ga tek čekaju divne stvari, a imao je ponude Intera i Čelsija.

Zbog toga je Atletiko reagovao, Simeone je na kraju krajeva promenio od svog dolaska početkom decnije, istoriju kluba, osvojio špansku titulu, igrao dva finala Lige šampiona, Ligu Evrope, Kup Kralja i superkupove Španije i Evrope.

Zato nisu smeli da dozvole da ga izgube, a sada je platom Simeone prešao Gvardiolu koji zarađuje oko 18 miliona, koliko je imao i Murinjo.

To je kada su u pitanju klubovi, Marćelo Lipi je u Kini imao negde oko 20 miliona evra, ali Simeone zarađuje više od njega.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 16.02.2019
05:09

čekajte dok arapi ne podignu platu

avatar
Mirjevac
Saturday, 16.02.2019
00:42

Toliko para za vecito drugog ili treceg, trenera koji gubi vecito u finale i jos predugo je u klubu a nista nije pokazao! Mislim da se Atletiko preso sto je sa nji ponovo podpisao ugovor, Simenone nema sta vise da pokaze sve je pokazao sto je znao i iimao! Ali eto neka on vise zaradjuje od naj boljih i naj bitnijih igraca!

avatar
jv
Saturday, 16.02.2019
10:19

On je sa timom koji pre njega nije postojao na fudbalskoj mapi Evrope ušao u finale, i to dva puta. ATM je već dugo na svom fudbalskom maksimumu, Real i Barsa su jednostavno mnogo bogatiji. Još kada se setim kako im je Real ukrao titulu uz pomoć sudija, siguran sam da Simeone, uz Klopa, trenutno radi najbolje na svetu.

avatar
Mirjevac
Saturday, 16.02.2019
20:01

Kako to da se Atletiko ranije nije ni culo, kad je nas Ratomir Antic sa Atletikom osvajao spansku ligu i tada se a i jos ranije znalo za Atletiko? Atletiko je treci klub u spaniji po kvalitetu i to mi nije doneo Simeone, vec mnogi jos ranije!

avatar
Badr Hari
Friday, 15.02.2019
22:26

Videćemo da li će i kako će da opravda toliku platu. 'Ajde ovo protiv Reala mu ne računam jer su bili brutalno opljačkani, ali protiv Juvea bi morao da opravda... ako i tu ne budu opljačkani. Ako Juve i bude hteo da rizikuje da krene na Atletiko bez sudija, ne verujem da će marketing izlizanog prepustiti bilo šta slučaju, jer im je to osnova za mitomaniju. :D

avatar
Čerek B.
Saturday, 16.02.2019
09:13

Auuu, tebi Ronaldo kao da je učinio nešto nažao. Ovoliku zavist prema nekome koje uspešan u svom poslu nikad nisam vidio.