Potvrda, dvojica od prve trojice ne dolaze večeras na dodelu "Zlatne lopte"!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 03.12.2018.
14:57
Izvor: Sportske.net

Biće različitih komentara, ali osvajača to ne treba da brine...

EPA/VALERIANO DI DOMENICO
EPA/VALERIANO DI DOMENICO

Povezane vesti

Izgleda da nema dileme, ni Kristijano Ronaldo, ni Antoan Grizman neće biti večeras u Parizu. Italijanski novinari tvrde da su završili na drugom, odnosno trećem mestu na listi, iza Luke Modrića koji je, izvesno je bilo, novi najbolji na svetu.

Fudbaler Juventusa, kao i napadač Atletika se neće pojaviti, Ronaldo je izbegao dolazak na prethodne dve svečanosti na kojima je Modrić proglašen za najboljeg igrača Lige šampiona, pa sveta u organizaciji FIFA, a Grizman smatra da je sramota da on, ili neko od saigrača koji su osvojili titulu prvaka sveta ne dobiju "Zlatnu loptu".

Francuz je osvojio i LE, ali to nije dovoljno, sa druge strane Mbape će se zadovoljiti novom nagradom, titulom najboljeg mladog igrača sveta.

Van podijuma ostaje i Varan o kome se pričalo.

Doduše još nije zvanično, ali čini se da je poredak Modrić, Ronaldo, Mbape i da večeras dobijamo prvog pobednika nad Mesijem i Ronaldom od 2007. kada je Kaka osvojio titulu najboljeg. On se povukao, niko od prethodnih osvajača Zlatne lopte više ne igra fudbal...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Monday, 03.12.2018
20:33

Nije to ništa, u znak solidarnosti sa izlizanim dodelu ZL ovde neće prenostiti RTS1, RTS2, Arene 1-5, SK 1-10, SK HD, Eurosport 1 i 2. Ili će to biti zato što Luka Modrić treba da je dobije? :D

avatar
CZYNWA
Monday, 03.12.2018
18:22

U pitanju je nagrada koja se dodjeljuje za ucinak u citavoj godini. Modric je imao dobrih 7 mjeseci i posle nista, Grizman tu i tamo, a Ronaldo je od 1og januara do 3 decembra pruzao vrhunske partije, kao i Mbape. Naravno iz price se ne moze izostaviti Mesi, jer je ovo individualna nagrada, bez obzira na neuspijeh na Mundijalu i u LS, on je opet bio odlican. P.S. Mislite li da je slucajno to sto Ronaldo ostaje bez ZL, u sezoni kad je napustio Real, a da istu dobija igrac Reala, koji se pet mjeseci ne moze sastaviti.

avatar
Stevan Mikša
Monday, 03.12.2018
17:25

Je l' ima uopste nekog da misli da Grizman zasluzuje ZL? Neko da smatra da je taj igrac na nivou Ronalda i Mesija? Ne diskutujem o tome da li je Modric zasluzio, nagrada je odavno pala pod uticaj marketinski najjacih klubova. Nego kao sto se tvrdi da je najbolji Mesi bez obzira na trofeje, da je Mbape najbolji mladi igrac, Azar odmah iza Mesija i Ronalda... Da li neko medju njima vidi Grizmana? Ja ne!

avatar
obradovicv
Monday, 03.12.2018
17:15

U koliko sati je dodela i na kom tv kanalu?

avatar
PADAMNAGORE
Monday, 03.12.2018
17:14

Realno nezasluzeno!
Pa Grizman je vise zasluzio da osvoji zlatu loptu vise nego Modric.. svojim golovima npr... o Ronaldu i da ne pricam, pogledajte na sta lici igra i rezultati Reala od kad nema Ronalda... a pogledajte istog tog Ronalda u Juventusu...
Lepo je sto ce neko sa ovih prostora da osvoji tu nagradu, ali nezasluzeno je realno. Ali ok, cestitam!

avatar
Savoa
Monday, 03.12.2018
17:06

Sramota ljudi, koji Modric bre pre njih. Svaku ma cast, ali ovo je sramota.

avatar
Bidza i Tridza
Monday, 03.12.2018
16:53

Prvo napises da su Ronaldo i Grizman na drugom,odnosno trecem mestu,a kasnije da je poredak Modric,Ronaldo,Mbape...

avatar
Paul Kersey
Monday, 03.12.2018
16:16

Odavno su pogubljeni svi kriterijumi za dodelu individualnih nagrada.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 03.12.2018
16:08

Na kom kanalu je prenos?