Potvrda - Barsa dobija najveće zimsko pojačanje!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 27.11.2017.
18:20
Izvor: Sportske.net

Sve ukazuje na to da će sada biti daleko jači.

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Najskuplje pojačanje Barselone u istoriji kluba, Osman Dembele, potvrdio je da će za dve nedelje biti potpuno spreman i da će se vratiti radu sa ostatkom ekipe.

Dembele je van stroja još od septembra meseca kada je na gostovanju kod Hetafea zaradio povredu zadnje lože.

On već neko vreme radi naporno po posebnom programu kako bi zaigrao do kraja godine, što je potvrdio za francuske medije pošto je za vikend posetio svoj bivši klub Ren i gledao utakmicu sa Lilom.

"Sve ide po planu, i brže od toga, za dve nedelje ću biti potpuno spreman, treniraću normalno sa ostatkom ekipe",
rekao je Dembele za Kanal +.

Ova vest ne bi bila toliko u centru pažnje, da 23. decembra na programu nije veliki derbi sa Real Madridom. Prema ranijim najavama, Ernesto Valverde nije želeo da forsira Francuze pre Nove godine, ali deluje da bi on mogao da bude spreman za meč jesenjeg dela sezone na "Santjago Bernabeu". 

Može slobodno da se kaže da će Dembele sada biti najveće zimsko pojačanje, pošto se vraća kada je u toku zimski prelazni rok, a pre povrede je odigrao svega dve utakmice, protiv Espanjola i Juventusa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MladoKolonac
Tuesday, 28.11.2017
01:26

Ren nije igrao sa Lilom nego derbi sa najvecim rivalom Nantom, dobili su 2:1, Kazri je dao oba gola. Baš na jednom bretanjskom derbiju Dembele je dao 4 komada za poluvreme i tad je ceo svet čuo za njega.

avatar
Monday, 27.11.2017
20:13

A sudije? :D https://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/najsmesniji-penal-sezone-zamislite-da-je-odlucivao-i-tituli-mesi-promasio-301555.html

avatar
Lecter
Monday, 27.11.2017
19:49

Dok udje u pravi ritam trebace vremena.Ne ocekujem od njega mnogo prije svega jer nisam pratio Dortmund, na osnovu jutjub snimaka ne mogu suditi iako se vidi da momak zna da igra i da ima tu eksplozivnost.U napadu dosta problema ima ponajvise Suarez onda i klupa dje imas Delofeu koji je sramota tako da je Dembele neka nova energija vidjecemo.Nadam se daovaj klinac moze pomoci.

avatar
mladenq_
Monday, 27.11.2017
19:39