Potresne scene iz Nanta, Vaha u suzama zbog Sale

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 31.01.2019.
14:15
Izvor: Sportske.net

Nije bilo lako prisustvovati sinoćnoj utakmici koju su Nant i Sent Etijen odigrali na "Stadionu de la Bužoar".

Screenshot/You Tube/Ligue 1 Conforama Official
Screenshot/You Tube/Ligue 1 Conforama Official

Povezane vesti

Prvenstvena utakmica francuske Lige 1 između Nanta i Sent Etijena sva je bila u znaku bivšeg napadača domaćeg kluba koji se još uvek vodio kao nestao.

Argentinac Emilijano Sala krenuo je iz Nanta za Kardif malim avionom koji je nestao sa radara iznad La Manša i od tog trenutka traje potraga za momkom koji je trebalo da bude najskuplje pojačanje u istoriji premijerligaša iz Velsa.

Porodica ne gubi nadu, moli da se potraga nastavi, a za to vreme u Nantu su priredili neku vrstu počasti svemu što je Emilijano Sala uradio za francuski klub.

Na tribinama je napravljena koreografija u čast Emilijana Sale, a meč je prekinut u devetom minutu u čast argentinskog fudbalera.

Kamere su zabeležile lice trenera Vahida Halihodžića koji se trudio da zadrži suze iako je bilo jasno da su emocije prejake i da mu sve što se dogodilo jako teško pada.

U nadi da će se dogoditi kopernikanski obrt čekaju se vesti o Emilijanu Sali, premda su mnogi izgubili nadu nakon jučerašnjih informacija o tome da su na britanskoj obali pronađeni jastuci iz aviona koji je prevozio bivšeg fudbalera Nanta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Thursday, 31.01.2019
15:58

Gledao sam jedan veliki deo utakmice, koliko je bilo emocija na celom stadionu....Tuzno.