Potpuni haos, Barsa na kolenima na ''San Mamesu''!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 05.01.2017.
22:12
Izvor: Sportske.net

Kakva ludnica!

BETA/AP Photo/Alvaro Barrientos
BETA/AP Photo/Alvaro Barrientos

Povezane vesti

Atletik Bilbao je ugostio Barselonu u prvoj utakmici u 2017. godini i posle prvih pola sata razbili Katalonce.

U prvom meču osmine finala Kupa kralja, Bilbao je u prvih 45 minuta nadigrao Barselonu, pošto je u razmaku od dva minuta dao dva gola za velikih 2:0.

U 25. minutu, Inijesta je izgubio loptu na sredini terena, a posle brze kontre, Raul Garsija je kao na tacni pronašao Adurisa, a ovaj glavom savladao Ter-Štegena.


Samo dva minuta kasnije, usledio je novi šok za Katalonce, nakon nove greške na svojoj polovini i brze razmene pasova, Aduris je ovaj put asistirao Vilijamsu, a ovaj zategao loptu pod prečku za 2:0.


Do kraja poluvremena viđeno je mnogo kontroverzi, Aduris je udario Umtitija u grlo, Francuz se gušio, Ter-Štegen panično vikao doktore koji su brzo pritrčali upomoć.
 

Zanimljivo ovo umnogome podseća na Superkup Španije, avgusta 2015. godine kada je Atletik Bilbao na svom stadionu deklasirao Katalonce rezultatom 4:0 i kasnije ukupnim 5:1 osvojio trofej.

Videćemo da li će Katalonci ovaj put uspeti da se vrate.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ProudKnight
Friday, 06.01.2017
00:23

Atletik je stara garda. Pored Barselone i Reala, jedini tim koji nikada nije ispao iz primere i čak drže neke stare rekorde, koje niko nije uspio da obori, najmanje 50-60 godina. Imaju dušu, imaju svoj princip, tu borbenost, srčanost, želju i uvijek su pri vrhu. Zaista jako drag tim. S druge strane, Barselona ove sezone ne igra na svom nivou, definitivno. Tu nešto ne štima ili je provaljena jednolična taktika trenera. Svaki iole čvršći i bolji tim, lagano uzima bodove, a ekipa im igra bez kontinuiteta. Reklo bi se da je došlo do zasićenja. Naravno, ja kao navijač Reala, želim jaku i konkurentnu Barselonu, jer je to onda dodatni stimulans za Madriđane i ako mogu reći, inspirišući faktor.

avatar
juve! zizu! real!
Friday, 06.01.2017
00:06

Kakva golcina aoooo

avatar
lewa9
Thursday, 05.01.2017
23:40

Адуриц као вино, што је старији то је бољи. :D

avatar
Don Andres
Thursday, 05.01.2017
23:20

morace pod hitno suarez da srusi nejmara u njihovom kaznenom prostoru ako misle nesto da rade (:

avatar
Go Hard or Go Home
Friday, 06.01.2017
00:40

Nema potrebe, iskljucice 2 igraca bilbaa da balerinice nesto i urade. :)