Pošteno - Koloćiniju poništen crveni karton

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 27.10.2015.
17:47
Izvor: Sportske.net

Defanzivac Njukasla Fabrisio Koloćini neće morati da preskače predstojeće utakmice svog tima pošto je Nezavisna regulatorna komisija poništila crveni karton koji mu je dodeljen u duelu sa Sanderlendom.

BETA/AP Photo/Scott Heppell
BETA/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Fudbaleri Njukasla žestoko su oštećeni u završnici prvog poluvremena duela sa Sanderlendom pošto je glavni arbitar olako pokazao na belu tačku nakon jednog starta Fabrisija Koloćinija koji je tom prilikom zaradio i crveni karton.

Argentinski internacionalac žalio se Nezavisnoj regulatornoj komisiji Fudbalske asocijacije Engleske zahtevajući da ne bude suspendovan jer se radilo i očiglednom propustu glavnog arbitra.

Pomenuto telo donelo je očekivanu i pravednu odluku da crveni karton bude poništen što znači da Fabrisio Koloćini neće propustiti narednu utakmicu svog tima.

Njukaslu će ipak biti "suđeno" zbog ispada igrača koji su protestovali nakon dosuđenog jedanaesterca. Klub će do 30. oktobra u 18 časova morati da se izjasni po toj "optužnici".

Podsećamo da je Njukasl pretrpeo pravu katastrofu u derbiju sa Sanderlendom pošto je na "Stadionu Svetlosti" poražen rezultatom 3:0 pa usvojena žalba na ime Koloćinijeve suspenzije neće utešiti Stiva Meklarena i njegove izabranike.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
X
Tuesday, 27.10.2015
19:40

Ok, kako moze profesionalni sudija za remplovanje da svira faul, pa jos i penal? On nije mogao da ne vidi da je to bilo remplovanje sto znaci da je sa namerom izabrao da svira penal i da da crveni karton. Za takve stvari uvedite ponovljen snimak a ne samo za gol liniju koja je mozda i najveca glupost.

avatar
Непобедиви
Tuesday, 27.10.2015
19:21

И шта он има од тога? Његов тим поражен, иако је био минимум дупло бољи. Много греше судије. Оно што се десило Арсеналу против Челсија је скандал.

avatar
King Eric
Tuesday, 27.10.2015
19:00

Unistio ih Njukasl celo prvo poluvreme.Taj crveni i penal ih je i zakopao.

avatar
Nikola Nikola
Tuesday, 27.10.2015
18:55

Baš im znači ovo sad... moralni pobednici.